Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου 2010

Με αφορμή τα επεισόδια ΑΠΟΕΛ-όταν ο Χριστόφιας (και η λοιπή κομματική ηγεσία) υπονομεύουν κάθε εστία αντίστασης

«Και τι περιμένεις από ανθρώπους
που τους βιάσανε τις γυναίκες μπροστά στα μάτια τους
και δεν τράβηξαν τον σουγιά τους.
Απαθώς
τότε
κι απαθώς
σήμερα
ζητάνε απλώς
διαζύγιο.
Τέτοιοι ρουφιάνοι/
δεν μπορούν να πολεμήσουν για τίποτε
».
Παντελής Μηχανικός

Έγιναν ήδη γνωστές, ανά το Πανελλήνιον, οι δηλώσεις Χριστόφια για τα γεγονότα που επεσυνέβησαν στον καλαθοσφαιρικό αγώνα ΑΠΟΕΛ-Πίναρ Καρσίγιακα όπως και οι κατάπτυστες δηλώσεις των κομμάτων που έσπευσαν περιδεείς (μήπως και θυμώσει η Τουρκία) να τον ανταγωνιστούν σε μειοδοσία. Είναι μια άλλη εκδήλωση της ηττοπάθειας των παχυδέρμων, σαπιοκοιλιάδων, οι οποίοι φοβούμενοι τον κίνδυνο της καλοταϊσμένης ζωής τους, μετά τις μαζικές λιποταξίες τους το 1974 και αφού έστρωσαν με ροδοπέταλα την προέλαση των Τούρκων εισβολέων και αφού ευλόγησαν την κατοχή της Πατρώας Γης, την επαύριο της εισβολής διακήρυξαν στα πέρατα της οικουμένης ότι δεν προτίθενται να απειλήσουν το νέο status-quo και παραιτήθηκαν από την επιλογή του ένοπλου αγώνα. Τώρα οσάκις επισυμβεί οιονδήποτε επεισόδιο που ενδεχομένως θα εκνευρίσει τους Τούρκους, σπεύδουν ως ελεεινοί και τρισάθλιοι, να εξευμενίσουν τον εισβολέα και είναι έτοιμοι ακόμη και να προσφέρουν πεσκέσι στους Τούρκους όσους Έλληνες δεν καταθέτουν τα όπλα .

Δεν αναμέναμε διαφορετική αντίδραση και από τον Χριστόφια, τον επονομαζόμενο, λίαν επιτυχώς, και ως Τουρκόφια ένεκα των φιλικών συναισθημάτων που τρέφει προς τους Τούρκους. Τον άνθρωπο που κατάφερε να εκλεγεί πρόεδρος υφαρπάζοντας τις ψήφους του λαού προβαλλόμενος ως πρόεδρος της (δήθεν) ανθρωπιάς αλλά με την εκλογή του απέδειξε τι ανθρωπιά εννοούσε. Η δήθεν ανθρωπιά του εκδηλώνεται ως κακόγουστη συγκίνηση, που συνοδεύεται με κλάψες, στη θέα γερόντων, οι οποίοι του θυμίζουν τάχα τον κύρη του. Ο κύρης του που, κατά πως λέει, έχτιζε φούρνους και μετά ανέβαινε στην οροφή τους να χορέψει και αυτός από κάτω να του φωνάζει “αν επέλλανε”!!! Αυτά και άλλα παρόμοια αφηγείται και μάλιστα στους δέκτες της τηλεόρασής μας, αυτός ο περίεργος τύπος που βρέθηκε να μας κυβερνά!

Τι ανθρωπιά υπονοεί; Να διορίζει το συγγενολόϊ του σε δημόσιες θέσεις, να παραχωρεί προς τον κουμπάρο του σχεδόν όλες τις προσφορές των δημοσίων έργων, να έχει αλώσει τον κρατικό μηχανισμό με τους ινστρούχτορες του Κόμματός του, να μεθοδεύει τον αφελληνισμό του Νησιού με μουσουλμάνους, με έποικους, με ανατολίτες και με κάθε λογής μετανάστες. Τους μετανάστες αυτούς, δια του Υπουργού του, Νεοκλή Συλικιώτη, ο οποίος πίσω από το επίθετό του αποκρύβει το γεγονός ότι ο παππούς του είναι Τουρκοσύριος, τους πολιτογραφεί ως Κύπριους αποβλέποντας έτσι ν΄ αλλάξει τη φυλετική σύνθεση του Νησιού και από Ελληνικό να το μετετρέψει σε τουρκομουσουλμανικό, το οποίο θα κυβερνά για πολλές δεκαετίες δια των νέων, αλλόφυλων ψηφοφόρων. Το ύπουλο αυτό σχέδιο, το οποίο ο Χριστόφιας και οι ανθέλληνες, αλλόφυλοι και εθνομηδενιστές κομματικοί του ΑΚΕΛ απεργάζονται θα επιφέρει το χαριστικό πλήγμα στον Ελληνισμό της Κύπρου, που τόσο εμίσησαν και τόσο πολέμησαν και πολεμούν εδώ και μισό αιώνα. Το έργο τους γίνεται δε ευκολότερο με την άλωση, όπως προαναφέρουμε, του κρατικού μηχανισμού, με τη διάλυση της Εθνικής Φρουράς και με τη διάλυση του κοινωνικού ιστού. Αποβλέπει δε, αυτός ο νέος εφιάλτης, μέχρι το επόμενο δημοψήφισμα να έχει πολιτογραφήσει ικανό αριθμό αλλόφυλων ψηφοφόρων, ώστε να μπορέσει να πλαστογραφήσει τη βούληση του Ελληνισμού, ο οποίος ετοιμάζεται να του φτύσει ξανά ένα ΟΧΙ κατάμουτρα.

Ταυτόχρονα επιδιώκει τουρκοφόρα λύση, δυνάμει της οποίας θα παραχωρήσει το Ελληνικό Κυπριακό Κράτος στους Τούρκους. Οι Τούρκοι μαζί με τους Εγγλέζους ετοιμάζονται να βάλουν χέρι στα κοιτάσματα πετρελαίου των νοτίων ακτών της Κύπρου και ο Χριστόφιας διαπραγματεύεται μαζί τους ώστε αυτός και το κόμμα του να κυβερνούν (την τουρκική πλέον Κύπρο) δια της σταθμισμένης ψήφου, εκ περιτροπής με τους αδελφούς του, Τούρκους (παλαιοεποίκους). Προς απόδειξη των δουλικών, «καλών» του προθέσεων προς τους Τούρκους, προέβη στις γενναιόδωρες προσφορές του, δια των οποίων απεδέχθη ήδη 50,000 έποικους να πολιτογραφηθούν ως Κύπριοι ενώ ταυτόχρονα σπεύδει και παραχωρεί από τώρα την ιθαγένεια σε μεγάλο αριθμό Τούρκων εποίκων, τους οποίους αναλαμβάνει να συντηρεί από το υστέρημά μας (σχετικό το δημοσίευμα μας http://antistasi.org/?p=13112
)

Ο σατανικός αυτός σχεδιασμός γίνεται ευκολότερος με τη διάσπαση του κοινωνικού ιστού, η οποία διάσπαση επιτυγχάνεται με την εξάπλωση των ναρκωτικών, τα οποία διοχετεύονται από τα κατεχόμενα στις ελεύθερες περιοχές δια των οδοφραγμάτων, που η κυβέρνηση Χειστόφια διάνοιξε και συντηρεί και μάλιστα με επαχθείς για την πλευρά μας όρους (όπως η παροχή ρεύματος και καυσίμων στα κατοχικά στρατεύματα) και με το ανεξέλεγκτο έγκλημα, το οποίο, μέσα από τα καζίνα, τα οποία φυτρώνουν σε κάθε γωνιά και σε κάθε γειτονιά, ανθεί και αποδίδει θαυμάσια εις βάρος του Ελληνισμού, προς τέρψη των κυβερνώντων ανθελλήνων .

Παράλληλα η αποσύνθεση του κοινωνικού ιστού και το πλήγμα του Ελληνισμού στην Κύπρο επιτυγχάνεται με την οικονομική δυσπραγία του λαού και ακόμη την πορνεία, η οποία ενισχύεται μέσα από τη λαθρομετανάστευση. Μια λαθρομετανάστευση που εξυπηρετεί ποικιλοτρόπως αυτή την εφιαλτική κυβέρνηση γι΄αυτό και την επιδοτεί. Και προσελκύει τους λαθρομετανάστες με τα παχυλά επιδόματα που τους παραχωρεί. Επιδόματα μάλιστα, που εξασφαλίζει δια της εξοντωτικής φορολογίας του Ελληνικού γηγενούς πληθυσμού.

Αυτά συμβαίνουν στη μακαρία Κύπρο, παραμονές του έτους 2011, και οι λοιποί πολιτικοί ζουν στη νιρβάνα τους και απλά σπεύδουν αψυχολόγητα να καταδικάσουν τη δικαιολογημένη έκρηξη της νεολαίας, η οποία κτυπώντας τον τούρκο καλαθοσφαιριστή νοιώθει να κτυπά τον Τούρκο βιαστή της μάνας του, το δολοφόνο του πατέρα του, τον κατακτητή που ξερίζωσε τον παππού του από την πατρογονική του Γη, τον αυριανό δολοφόνο του ιδίου και τον επίβουλο του μέλλοντός του.

Ονήσιλος Κρατερός,

Στέλεχος Κινήματος Ελληνικής Αντίστασης

Δεν υπάρχουν σχόλια: