Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2010

Όταν ο δημοσιογράφος του “Φιλελεύθερου” δεν ξέρει τι του γίνεται

Γράφει η εν λόγω εφημερίδα σε πρόσφατη έκδοσή της:

«Δυο υπερπολυτελή ξενοδοχεία στοχεύει να φτιάξει στα παράλια της Τουρκίας και στα κατεχόμενα ο Ρώσος δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας και μέλος της Δούμας, Σουλεϊμάν Κερίμοφ. Σύμφωνα με την ηλεκτρονική εφημερίδα Κίπρις Ποστασί, που επικαλείται πηγές στο κοντινό περιβάλλον του Κερίμοφ, ο γνωστός Ρώσος επιχειρηματίας ψάχνει για αγορά γης στην Τουρκία και η κατασκευή των ξενοδοχείων θα αρχίσει μέσα στα επόμενα χρόνια και θα στοιχίσει πολλά εκατομμύρια.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, το ξενοδοχείο στα κατεχόμενα θα γίνει στην κατεχόμενη επαρχία Αμμοχώστου. Με τον τρόπο αυτό, προστίθεται, ο Ρώσος επιχειρηματίας, που επαναλαμβάνει με κάθε ευκαιρία στις μουσουλμανικές χώρες ότι δεν πρέπει να αποφεύγουν τη στήριξη στο ψευδοκράτος, θα επαναφέρει στην κατεχόμενη πόλη την τουριστική αίγλη της δεκαετίας του ’70 και θα αυξήσει την προσέλευση τουριστών, τόσο από τη Ρωσία όσο και από άλλες χώρες, κάνοντας τα κατεχόμενα το ίδιο δημοφιλή προορισμό όπως και τις ελεύθερες περιοχές.

Στη συνέχεια, η τ/κ ηλεκτρονική εφημερίδα αναφέρει στοιχεία για την περιουσία του Κερίμοφ και γράφει ότι ο ίδιος, η σύζυγός του και πολλοί γνωστοί καλεσμένοι τους κάνουν πολύ συχνά διακοπές στην Τουρκία και κυρίως στην περιοχή του Μπόντρουμ (Αλικαρνασό).»

Το σχόλιο μας:

Μια εφημερίδα η οποία θέλει να την θεωρούν σοβαρή δεν πρέπει να δείχνει τόσο αντιεπαγγελματισμό. Επειδή κάποιος διαθέτει διαβατήριο της Ρωσικής Ομοσπονδίας δεν σημαίνει αυτόματα ότι είναι και Ρώσος. Αυτό το απλό πράγμα δεν εννοούν να αντιληφθούν τόσο τα κομμουνιστικά όσο και τα φιλελεύθερα μυαλά.

Κύριε…Φιλελεύθερε, ο Καρίμοφ είναι τούρκος στην καταγωγή (είναι Αζερότουρκος) και έχει Ρωσική υπηκοότητα. Είναι συκοφαντία για τον Ρωσικό λαό να γράφεις: «…ο Ρώσος δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας και μέλος της Δούμας, Σουλεϊμάν Κερίμοφ».

Σημειώνουμε ότι πρόσφατα έχουν ξεσπάσει ταραχές στη Ρωσία εναντίον των αλλοφύλων που έχουν κάτσει στο σβέρκο του Ρωσικού λαού και τον απειλούν δημογραφικά ενώ τον κατακλέβουν με τη γνωστή μέθοδο των «ιδιωτικοποιήσεων» (βλ. «νόμιμη» ληστεία του εθνικού πλούτου).

Είναι πάντως αξιοσημείωτο το γεγονός ότι οι τούρκοι όπου και να βρίσκονται ενεργούν για το έθνος τους. Ο εν λόγω Σουλεϊμαν, λοιπόν αποδεικνύει στους ούτω καλούμενους αντιρατσιστές ότι δεν ξεχνά την καταγωγή του και προωθεί τα συμφέροντα της φυλής του, επιβεβαιώνοντας έτσι την εθνοφυλετική θεωρία μας ότι ο συνταγματικός πατριωτισμός δεν ευδοκίμησε πουθενά. Δηλαδή το να είναι κάποιος Έλληνας, Ρώσος ή Τούρκος εξαρτάται από τον ψυχισμό και την φυλετική του καταγωγή και όχι από το διαβατήριο του.

Σχετική και η ανάρτησή μας http://antistasi.org/?p=11821


http://www.antistasi.org/

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Τι προτείνεις δηλαδή; Να γράφουν "ο Ρώσος στο διαβατήριο, Αζερότουρκος στην καταγωγή και Αμερικανός στην καρδιά Σουλεϊμάν Κερίμοφ". Από τη στιγμή που έπιασε το ρωσικό διαβατήριο, από όλες τις Αρχές στον κόσμο θεωρείται Ρώσος. Δηλαδή έχει το δικαίωμα να εκλέγεται μέλος της Δούμας, αλλά όχι να αποκαλείται Ρώσος;