Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2010

Αυξήσεις στα εισιτήρια για τα κορόιδα, για να επιδοτούμε την δωρεάν μεταφορά ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ;

Οι συνδικαλιστες μας γράφουν κανονικά;

Ιδιωτικοποιήση τώρα, αφού κρατικά ΜΜΜ που να λειτουργουν σωστά αποδείξαμε ότι ΔΕΝ μπορούμε να έχουμε!

Αναγνώστης

Αντιγράφουμε από τα
Νέα

Αγαπητή Φοίβη, χαίρε. Τέλος το Πήλιοπλέον, έχω επιστρέψειστην Αθήνα για... σύνταξη, καιρός ήταν.

Μέσα στον γενικό χαµό, να µην πω χειρότερα, θέλω να σου αναφέρω κάτι τρελό. Απεργούν τα µέσα µαζικής µεταφοράς. ∆εκτό. Χρόνια τώρα αλλά και τους τελευταίους µήνες που επέστρεψα στην Αθήνα, είµαι ο µόνος που ακυρώνω εισιτήριο στο τρόλεϊ, γραµµή 18 και 19 – µένω στο Χαλάνδρι.

Πίστεψέ µε, στους δέκα επιβάτες είναι ζήτηµα οι δύο να ακυρώνουν το εισιτήριό τους, πιθανόν Ελληνες, οι δε υπόλοιποι όλοι τους αλλοδαποί (και δεν θέλω... ου περί ρατσισµού κ.λπ.) ούτε ένας. Προ µηνός, σε έλεγχο στο τρόλεϊ, στους επτά επιβάτες οι τρειςδεν είχαν καν εισιτήριο, µε επακόλουθο σκηνές δράµατος, φωνές, κορόνες περί ρατσισµού και άλλα ωραία.

Ακουσα ότι το 40%, αν είναι δυνατόν, δεν πληρώνει εισιτήριο. Στα εκατοµµύρια των επιβατών πόσα δισ. χάνονται; Καλές οι περικοπές, αλλά και τέρµα η κοροϊδία. Σε όλα πρέπει να γίνει συµµάζεµα.

Πάντα φίλος, Μανώλης Περάκης


< Μήπως να µεταφέρατε αυτές τις απορίες και τα αµείλικτα ερωτήµατα στις συνδικαλιστάρες του ΟΑΣΑ που µε τις απεργίες τους έβγαλαν την ψυχή ολόκληρου του Λεκανοπεδίου, χριστουγεννιάτικα, και γονάτισαν και τα εµπορικά καταστήµατα που περίµεναν τις µέρες αυτές για να κάνουν σεφτέ, αγαπητέ Μανώλη; Μήπως εκείνοι που παίρνουν τα πολλά (όπως όλες οι συνδικαλιστάρες σ’ αυτή τη χώρα που πληρώνονται παχυλούς µισθούς για να κάαααααααθονται και µια στο τόσο στήνουν καµιά απεργία που τσακίζει τα νεύρα και τις ζωές των σκληρά εργαζοµένων) κι ο νους τους κατεβάζει µπορούν να σας πουν για ποιον λόγο δεν διεκδικούν καλύτερους ελέγχους για να µη χάνονται έσοδα στις δηµόσιες συγκοινωνίες, δεν διεκδικούν καλύτερα συστήµατα περιφρούρησης των δηµόσιων εσόδων; Ισως τότε να βρουν την ουσία των διεκδικήσεων και τα «φιλολαϊκά» µέτρα τους. Γιατί για άλλα «φιλολαϊκά» που αφορούν τον κοσµάκη, όπως η αύξηση του εισιτηρίου και η µείωση του χρόνου ισχύος του, δεν είδα να ιδρώνουν για το καλό των (υπόλοιπων) εργαζοµένων.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Κανένας εισητήριο πλέον στα ΜΜΜ. Είμαστε όλοι μετανάστες σ' αυτόν τον πλανήτη. Έτσι δεν λένε οι ΑΝΤΑΡ(CIA)ΚΟΙ;

Γιώργος Αιγάλεω