Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2010

Απάντηση στον παχύσαρκο επαγγελματία ευαίσθητο

Απάντηση αναγνώστη στο δημοσίευμα της Καθημερινής Εβραιοφαγίας το ανάγνωσμα

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ

Οι Εβραίοι απανταχού είτε στην Ελλάδα είτε αλλού ΕΥΤΥΧΩΣ έχουν μηχανισμούς αρκετούς για να υπερασπισθουν τα δίκαιά τους (και τα άδικά τους ενίοτε).

Οι Έλληνες--και ιδίως δημοσιογράφοι-- καλό θα είναι να δείξουν την ίδια ευαισθησία και για τους Έλληνες της Β. Ηπείρου που δοκιμάζονται και για τους εγκλωβισμένους στα κατεχομενα, γιατί η ευαίσθησία και η φιλανθρωπια καλο είναι "να αρχίζει από το σπίτι" όπως λέει και η παροιμία. Μακάρι και οι Εβραίοι να δείξουν ευαισθησία και για τα προβλήματα των άλλων μειονοτήτων που δοκιμάζονται. Ιδίως τώρα πλέον που εδώ και κάποιες δεκαετίες έχουν και δικό τους κράτος και δεν κινδινεύουν απο τον ρατσισμό όπως παλιά. ΑΠό ό,τι ξέρω δεν έχουν αναγνωρίσει την γενοκτονία των Εβραίων και αυτό προσωπικα δεν μου κάνει την καλύτερη εντύπωση (και ως γνωστόν οι Εβραίοι και οι Ισραηλινοί γενικά ξοδεύουν αρκετά ποσά για την εικονα τους).

Θα εκπλαγώ πολύ δυσάρεστα αν διαγραφεί το μηνυμά μου,
Ευχαριστώ,
ΜΦ
υγ.εκ παραδρομής σε μήνυμα μου έγραψα λαθος. Το Ισραηλ δεν έχει αναγνωρίσει την γενοκτονία των Αρμενίων (και άλλων χριστιανικών μειονοτήτων της Μ. Ασίας, Ποντίων, Ασσυροχαλδαίων κλπ) και αυτό αποτελεί πλήγμα για την εικόνα τους και τις δημοσιες σχεσεις τους και προκαλεί καχυποψία, η οποία δεν είναι δυνατόν πάντα να καταδικάζεται με την εύκολη ταμπέλα του "ρατσιστή".Όσοι λοιπόν κόπτονται για τον ανθρωπισμό και την ηθική, είτε ως οργανώσεις είτε ως κράτη, ας το δείξουν με τις επίσημες πράξεις τους. Τα υπόλοιπα είναι εκ του περισσού και όλοι έχουν χορτάσει από τέτοια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: