Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2010

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ

Εδώ και δύο μέρες ,σε μία χώρα που η τιμή της έχει παραβιαστεί και κάποιοι ασχολούνται με την τιμή των θυγατέρων τους, δύο Έλληνες διώκονται επειδή ανήρτησαν για τους αναγνώστες-φίλους του ιστολογίου τους την άποψη ενός τρίτου για κάτι το οποίο δεν αφορά την τιμή της κόρης του ΑΓΕΣ αλλά την τιμή της ίδιας της πατρίδος. Θέλoυμε να ενημερώσουμε ότι οι πληροφορίες που η ΓΑΔΑ διέρρευσε προς τα δικά της blogs – ξέρετε ποια είναι αυτά και αν δεν ξέρετε θα καταλάβετε κι αν δεν καταλάβετε θα σας κάνουμε να το καταλάβετε....- δεν είναι αληθινές. Όντως ένας άνθρωπος συνελήφθη, η κοπέλα όμως στην οποία αναφέρονται είναι ελεύθερη.

Την ώρα που το παρακρατικό indymedia απολαμβάνει την προστασία του κράτους και της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για να καθοδηγεί τις δολοφονίες των Ελλήνων (Μαρφίν), ο κύριος Σφακιανάκης και ο σεβαστός εισαγγελέας καταδιώκουν τους ιδιοκτήτες 2 blogs που δεν γνωρίζονται καν μεταξύ τους αλλά είχαν την ατυχία να αγαπούν από κοινού μία πατρίδα που λέγεται Ελλάδα και αυτό να το κάνουν χωρίς κανέναν προστάτη, χωρίς κανένα κομματικό περίβλημα και χωρίς κανένα πανεπιστημιακό άσυλο πίσω τους.
Ο κύριος εισαγγελέας εδιαφερόμενος προφανώς για την ένστολη τιμή μιας εξουσίας, που ενώ θα έπρεπε να είναι ελληνική περιφρονεί τους Έλληνες, αγνόησε την ύπαρξη ανθρώπων που η μοναδική τους προστασία ήταν το απόρρητο του ονόματός τους, κάτι που καταδικασμένοι εγκληματίες απολαμβάνουν, πόσο μάλλον κάποιοι που ακόμα δεν έχουν καν κατηγορηθεί για κάτι, και επέτρεψε τα ονόματά τους να δοθούν στην δημοσιότητα. Ταυτόχρονα ένας πόλεμος λάσπης εξαπολύθηκε – μαντεύουμε από ποιους αφήνοντάς τους (από όσες πληροφορίες μπορούμε να έχουμε και για τις οποίες ακόμα δεν είμαστε και σίγουροι) να χαρακτηριστούν εκβιαστές χωρίς καμία απόδειξη, απλά για να στηθεί ένα κατηγορητήριο το οποίο θα έδινε την δυνατότητα άρσης του απορρήτου.

Χτες το πρωί η αστυνομία, η δίωξη και ο εισαγγελέας που δεν τολμούν να περάσουν ούτε καν έξω από το φυτώριο της τρομοκρατίας του πανεπιστημιακού ασύλου, βεβήλωσαν με την παρουσία τους τα τίμια σπίτια δύο οικογενειών.

Χωρίς να θέλω να βουτήξουμε ακόμα περισσότερο στις φαντασιώσεις των κατηγόρων μας, απλά διαβάζοντας τα μυθιστορήματα των εφημερίδων και των «έγκριτων» δημοσιογράφων για το θέμα ,απλά θα δηλώσουμε ότι δεξιά, αριστερά μας και πίσω μας δεν βρίσκεται κανένας στρατηγός, ενώ μπροστά μας βρίσκεται η πατρίδα και από πάνω μας ο Θεός.

Εμείς υπηρετούμε την ανταλλαγή απόψεων, οι οποίες αφορούν αυτούς οι οποίοι θέλουν να εκτίθενται δημόσια, όπως η Ευτυχία Φράγκου, που αγνοώντας το γεγονός ότι ο πατέρας της είναι ο ΑΓΕΣ, επεδώθη μέσα από κρατικό δίαυλο σε νεοταξίτικη προπαγάνδα υπέρ του εποικισμού της χώρας μας από λαθρομετανάστες, χρησιμοποιώντας κάθε είδους επικοινωνιακό τέχνασμα, προκειμένου να εκμεταλλευτεί τις ανθρωπιστικές ευαισθησίες των Ελλήνων για τους σκοπούς του εποικισμού. Η στάση όσων εκτίθενται δημόσια μπορεί να προκαλέσει και την οργή των αναγνωστών. Αναρτήσαμε, λοιπόν, ένα κείμενο προσωπικής επικοινωνίας με κάποιον και προφανώς κάποιοι θέλησαν να δείξουν ότι ενοχλήθηκαν από αυτό. Έχουμε όμως την πεποίθηση ότι αυτό που τους ενόχλησε πολύ περισσότερο είναι η κριτική μας για την ατιμασμένη πατρίδα μας, της οποίας αυτοί που μας κατηγορούν έπρεπε να είναι προστάτες. Ενημερώνουμε τον εισαγγελέα αλλά και τον κύριο Σφακιανάκη, ο οποίος μάλλον ασχολείται πολύ περισσότερο με την τιμή της Ευτυχίας παρά με τα κακουργήματα του indymedia , ότι θα είμαστε από την Δευτέρα στην διάθεσή τους για να δούμε κατά πόσο ένας Έλληνας πολίτης αντιμετωπίζεται επί ίσοις όροις με κάποιον που έχει διοριστεί ΑΓΕΣ.

Επισημαίνουμε ότι επειδή θεωρούμε πως τουλάχιστον το 70% της Δικαιοσύνης λειτουργεί με τον τρόπο που πρέπει για όλη την βιαιότητα η οποία ασκήθηκε εναντίον μας μέσα από συγκεκριμένους νεοταξικούς μηχανισμούς προπαγάνδας, θα απαντήσουμε με κάθε νόμιμο μέσο και θα εξαντλήσουμε κάθε δικαιοπραξία που θα είναι προς όφελος του καλού και αγαθού.

Σημειώνουμε ότι ο αγώνας της εκφοράς λόγου, της ενημέρωσης και του ελέγχου της εξουσίας στον οποίο έχουμε αποδυθεί,καταλαβαίνουμε από την αντίδραση και τον πόλεμο τον οποίο αντιμετωπίζουμε πως είναι δίκαιος και αληθινός. Μία αλήθεια όταν λέγεται είναι τόσο σημαντική όσο μεγαλύτερη η οργή, ο τρόμος και η επιθετικότητα που προκαλεί. Θα ήμασταν ευτυχείς εάν ο αρχηγός του Ελληνικού Στρατού έδειχνε μισή επιθετικότητα από αυτή που δείχνει σε εμάς προς τους φίλους του στην απέναντι πλευρά του Αιγαίου, τους οποίους και επισκέφθηκε προσφάτως
Θέλουμε να τονίσουμε επίσης ότι ο ιστολόγος του armyalert, μας είναι παντελώς άγνωστος. Αλλά τον τιμούμε για την κατηγορία και την ταλαιπωρία στην οποία υποβάλλεται άδικα χάριν της αγάπης του προς την πατρίδα.

Ευχαριστούμε τους bloggers που ως ανεξάρτητοι συνεχίζουν να προσπαθούν να ενημερώσουν τους Έλληνες μέσα στο μαύρο σκοτάδι της κατοχής που οι άρχοντες αυτού του τόπου μας βύθισαν. Εμείς, ως γνήσιοι εκφραστές του καθαρού Ελληνικού λόγου, συνεχίζουμε να εκπέμπουμε μέσα από την google την οποία δεν μπόρεσαν να επηρεάσουν οι μεθοδεύσεις όσων ενοχλήθηκαν, απλά και μόνο διότι είμαστε καθαροί σαν το χιόνι.

Έλληνες μην ακούτε τα κατευθυνόμενα από το σύστημα παπαγαλάκια, ελέγξτε τριπλά τους «έγκριτους» δημοσιογράφους, αμφισβητείστε όσους το σύστημα προβάλει σαν «αξιότιμους». Αν όλοι αυτοί ήταν όσα λένε τότε η χώρα μας δεν θα ήταν στην σημερινή κατάντια.

Εκ της διαχείρισης του Hellenicrevenge

Θα ακολουθήσουν επόμενες αναρτήσεις με νεότερα

9 σχόλια:

ΤΜ. ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ "ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ/ " είπε...

ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΑΣ!!! ΕΣΤΙΝ ΟΥΝ ΔΙΚΗΣ ΟΦΘΑΛΜΟΣ ΟΣ ΤΑ ΠΑΝΘ'ΟΡΑ!

Αριστείδης είπε...

Δίωξη ιδεών και φρονήματος. Στο πλευρό σας όλοι οι Έλληνες. Αρκεί ένα μήνυμά σας για να προσφέρω οποιαδήποτε βοήθεια μου ζητηθεί.

Ανώνυμος είπε...

OLA TA PERIERGA SE AFTIN TIN PATRIDA SINVENOUN. ANTI NA VOGKA I O GA I DAROS VOGKA I TO SAMARI. MALON OMOS EHOUN KSEHASI KATI. POS TA HREI PROS TIN PATRIDA DEN KSOFLOUNTE ME HRIMA ALA ME EMA.

ΗΠΕΙΡΟΣ, Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ είπε...

Συμπαρίσταμαι ολόψυχα και θα σταθώ πλάι σας με όσες δυνάμεις μου απομένουν γιατί δυστυχώς λίγες μου άφησε το καθεστώς που μας κυβερνά.
Πάντως έστω κι έτσι θα αγωνιστώ για σας.
Ο δαχειριστής του www.epirus-our-homeland, Οδυσσεύς Πάτσης

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΙΔΙΑ ΜΗ ΜΑΣΑΤΕ...ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ..ΟΛΟΙ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ!!ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ,ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΚΡΕΜΑΣΜΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΟΛΟΙ.ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΡΟΣ ΩΦΕΛΟΣ ΤΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΗΔΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ!

Ανώνυμος είπε...

Παιδια μην πτοεισθε.Μην το βαζετε κατω και νομισουν οι πρασινοφασιστες οτι θα γινει το δικο τους (των μασωνων και του Σορος εννοειται).Πανε να εκφοβισουν τον Ελληνικο λαο.Αυτον τον λαο που επαθε τοσα και θα παθει ακομα πιο πολλα απ τη μπασταρδη οικογενεια Παπανδρεου αν δεν ξυπνησει.Ξεσηκωθειτε αδερφια (αν δεν ημουν χιλιαδες χιλιομετρα μακρια θα μουν μαζι σας)αλλα σαν γνησιοι Ελληνες.Μην πεφτετε στην παγιδα των εβραιων (οι οποιοι πρακτορες τους ειναι χωμενοι σ ολους τους τομεις της Ελληνικης κοινωνιας)να καιτε και να καταστρεφετε την ιδια τη πατριδα μας και την περιουσια του αθωου συμπατριωτη μας.Ολ αυτα που γινονται στην πατριδα μας,ειναι δακτυλο αυτης της βρωμικης ελιτ.Βγαλτε την οργη κ την αγανακτηση σας στους 300.Στους 300 ομως κι οχι στο ιστορικοτατο κτιριο της Ελληνικης Βουλης.Βγαλτε την οργη κ την αγανακτηση σας στο ιδιο τον εβραιο Παπανδρεου (δεν ξερω τι γνωριζετε γι αυτον τον ανθρωπο κατω στην πατριδα,αλλα αδερφια μου σας πληροφορω απο διασταυρωμενες πληροφοριες κι οχι του καφενειου οτι το ατομο αυτο τρεφει μεγαλο μισος για την πατριδα μας)στο σπιτι και τα υπαρχοντα του.Αλλα οχι αδερφια μου σ αυτα τα εκτροπα που βλεπω να γινονται.Ολ αυτα γινονται με τη διαταγη (καθ υποδειξιν) του Παπανδρεου.Οταν κι αν τελικα γινουν γνωστα ολ αυτα σ ολους τους Ελληνες,τοτε θα ναι πολυ αργα για τον Ελληνισμο.Τους μακρινους μου χαιρετισμους

Ανώνυμος είπε...

Αντιγράφουμε την είδηση: "Μετά την επίσκεψη, τέλος, του έλληνα αρχηγού ΓΕΣ, αντιστράτηγου Φραγκούλη Φράγκου ,στην Άγκυρα και τη συνάντησή του µε τον αρχηγό Χερσαίων ∆υνάµεων της Τουρκίας, στρατηγού Ερντάλ Τσεϊλάλογλου, το Γενικό Επιτελείο Στρατού σε συνεργασία με τους στρατιωτικούς διοικητές των φυλακίων Κήπων, Πυθίου και Καστανιών, παρέδωσε στις 10 Δεκεμβρίου ντοκουμέντα και χάρτες με τα περάσματα στον Τούρκο ακόλουθο Άµυνας, αντισυνταγµατάρχη Σ. Γιουκσέλ, αξιωµατούχο του Γενικού Επιτελείου Στρατού, με σκοπό να «κλείσουν οι τρύπες» που επιτρέπουν στους μετανάστες να εισέλθουν στη χώρα."

Ολόκλητο το άρθρο

Καλή η τιμή της Ευτυχίας, αλλά ακόμη καλύτερη αυτή της Ελλάδας. Μήπως μπορεί να μας πει ο στρατηγός τι ακριβώς παρέδωσε στους Τούρκους;

Ανώνυμος είπε...

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=179480035395999&set=t.1265922431#!/dimitrios.rellos

Ανώνυμος είπε...

Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΦΡΑΓΚΟΣ,Η ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΟΛΑΓΝΑ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΗ ΚΟΡΗ ΤΟΥ,ΟΙ "ΕΚΒΙΑΣΜΟΙ" ΤΩΝ BLOGGERS ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ: http://hellas-orthodoxy.blogspot.com/2010/12/blogers.html

καλο κουραγιο παιδια, να στε καλά που ξεστραβωνετε τον κοσμο. Κρεμασμα θελουν όλοι τους.