Σάββατο 25 Δεκεμβρίου 2010

ΤΟ ΧΑΦΙΕΔΟΤΣΟΥΡΜΟ ΚΑΙ ΟΙ ΜΠΕΤΟΒΛΑΚΕΣ

Αυτό το ιστολόγιο ξεκίνησε την λειτουργία του πριν από τριάμισι χρόνια με μοναδικό στόχο την εξάπλωση της Α-ΛΗΘΕΙΑΣ (άρνησης της λήθης κλικ εδώ). Η λήθη αποτελεί μία πανούκλα που με ρυθμούς τάχιστους εδώ και χρόνια έχει απλώσει τα πλοκάμια της σε όλα τα ΜΜΕ που δολαροστομώνονται από τους εθνοπροδότες τούτης της έρμης πατρίδας μας.

Σας υποσχεθήκαμε ότι θα σας δώσουμε με κάθε λεπτομέρεια όλο το χρονικό της χαφιέδικης σκευωρίας, όπως όλοι καταλαβαίνετε λόγω έλλειψης χρόνου προς το παρόν αυτό θα γίνεται διεξοδικά. Τα γεγονότα θυμίζουν φιάσκο της πιο σκληρής χούντας με σπίλωση του ονόματός μας μέσω της παράνομης άρσης του απορρήτου μιας και δεν μπορούσε να στηθεί άρση χωρίς ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟ «ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ». Για όλα αυτά όμως η δικαιοσύνη θα έχει το λόγο και όταν θα δικαιωθούμε ΘΑ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΜΕ να γίνει η δικαστική απόφαση ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ σε όλες τις λασποχαφιεδοφυλλάδες που επιχείρησαν να ρίξουν λάσπη και όχι να την βγάλουν με ένα μικρό μονόστηλο σε κάποια σελίδα αριθμός 84. ΑΥΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΜΑΣ.

Κατ αρχήν να ευχαριστήσουμε θερμά μέσα από τα βάθη της ψυχής μας όλους τους συνιστολόγους και φίλους του ιστολογίου μας που μας συμπαραστάθηκαν αυτές τις δύσκολες στιγμές. Να θυμάστε κάτι φίλοι συνμπλόγκερς. Κάτι ανάλογο μπορεί να συμβεί ανά πάσα στιγμή στον καθ ένα από εσάς. Το κράτος και η δημοκρατία έχουν πλέον καταλυθεί. Να ζητήσουμε συγνώμη που δεν αναφερόμαστε στον κάθε ένα από εσάς ξεχωριστά προς το παρόν, αυτό συμβαίνει για να μην ξεχάσουμε κάποιον και τον αδικήσουμε με την αμελή παράλειψή μας. Θα συμβεί τάχιστα όταν θα έχουμε επαρκή χρόνο.

Να τονίσουμε επίσης πως χαιρόμαστε που τα φιλοιντιμιντιακά και φιλοσιριζέικα σάιτς του parakratous πήραν το μέρος του καθεστώτος και των χαφιέδων. Αυτό σημαίνει ότι είμαστε σε πολύ καλό δρόμο. Καθώς επίσης να υπενθυμίσουμε στα «υπεραπατριωτικά» μαντριά του καθεστώτος που από καιρό τα έχουμε εντοπίσει και έχουμε θίξει το θέμα μη επεκτείνοντας μιας και δεν ήταν του παρόντος, πως με την ένοχη σιωπή τους θα ασχοληθούμε εκτεταμένα καθώς και για τον ρόλο που παίζουν για να λειτουργεί το σύστημα ρολόι μέσα από ελεγχόμενους τσοπάνηδες. Το κάθε πράγμα στον καιρό του όμως....

Το χαφιεδότσουρμο έσκασε μύτη λοιπόν αλλά δεν του βγήκε ο μαϊντανός...ζήτησε αρχικά ο σιριτωμένος αρχηγός που υποτίθεται έχει την εθνική κυριαρχία της Ελλάδας στα χέρια του από την google να του παραδώσει τα στοιχεία μας. Αυτό βέβαια δεν κατέστη δυνατόν, μιας και τον blog μας είναι ΕΛΕΓΜΕΝΟ από την google κατόπιν καταγγελιών εθνομηδενιστών της εφημερίδας «ΠΟΛΙΤΗΣ» της Κύπρου παλαιότερα και αφού κρίθηκε ότι δεν έχει τίποτα το μεμπτόν συνεχίσαμε την διάδοση των κρυμμένων ειδήσεων και των κατ εξακολούθησιν φιμωμένων ιδεών από τα καθεστωτικά ΜΜΕ. Η άρση του απορρήτου λοιπόν μπορούσε να επιτευχθεί από την Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος μόνο με την ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ κακουργήματος. Ο Σφακιανάκης υπεύθυνος για να ελέγξει την σκευωρία ΔΕΝ το έκανε ΥΠΑΚΟΥΟΝΤΑΣ στην ΠΡΑΣΙΝΗ ΧΟΥΝΤΑ και επέτρεψε να δοθούν τα στοιχεία μας στην δημιοσιότητα. ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ Η ΦΙΜΩΣΗ, ΚΑΙ Η ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΗ. Θα σας μιλήσουμε εκτεταμένα γι αυτό σε επόμενη ανάρτηση.

Η χώρα όχι μόνο είναι παραδομένη σε ΑΝΑΞΙΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ όσον αφορά τις Ένοπλες Δυνάμεις αλλά και όσον αφορά την Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών. Τους ονομάσαμε ΜΠΕΤΟΒΛΑΚΕΣ και θα δείτε κάτωθι το γιατί. (να πούμε πως τα δεκάδες ψεύδη τους θα τα καταρρίψουμε ΕΝΑ ΠΡΟΣ ΕΝΑ και τότε να ανοίξουν λαγούμια να κρυφτούν)

Λαμβάναμε επί καιρό απειλητικά μέιλ με τα οποία μας ζητούσαν να το βουλώσουμε. Δεχόμασταν ανάλογα σχόλια επίσης τα οποία φυσικά και δεν δημοσιεύσαμε μιας και γνωρίζαμε από που προέρχονταν και δεν θέλαμε να δώσουμε καμία έκταση και αξία στους παράφρονες. Την ημέρα πριν την εισβολή στην οικία μας ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΝΤΡΑΠΗΚΑΝ (θα αναφερθούμε ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗ μελλοντικά αναλυτικά) δεχτήκαμε τηλεφωνήματα στο κινητό μας τηλέφωνο. Να πούμε σε αυτό το σημείο ότι το σταθερό μας τηλέφωνο είναι μονίμως εκτροπή στο κινητό, οπότε οι ΜΠΕΤΟΒΛΑΚΕΣ δεν μπορούσαν να εντοπίσουν που ακριβώς ήμασταν. Πήραν λοιπόν στο σταθερό με εκτροπή στο κινητό αργά το βράδυ, δήθεν ότι θέλουν να μας παραδώσουν δέμα από μία εταιρεία κούριερ ρωτώντας μας επίμονα που βρισκόμαστε και αν θα ήμασταν εκεί την επόμενη ημέρα ώστε να το παραδώσουν.

Εμείς φυσικά μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτου ενημερωθήκαμε ότι δεν είχαμε καμία τέτοια εκκρεμότητα με την εν λόγω εταιρία και ούτε περιμέναμε κάτι από κάποιον που δεν γνωρίζαμε κάν. Οι μπετόβλακες επέμειναν τότε με απειλητικό ύφος να μας ρωτάνε πότε θα ήμασταν σπίτι, και τότε τους ρωτάμε το δικό τους τηλέφωνο το οποίο φυσικά και αρνήθηκαν να δώσουν με το δικαιολογητικό πως ήταν υπάλληλοι. Σε αυθόρμητη ερώτησή μας να ψηλαφίσουν το δέμα που δήθεν επρόκειτο να μας παραδώσουν και να μας πουν τι νομίζουν πως είναι παίρνουμε την καταπληκτική απάντηση «ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΑ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ». Αν εσείς έχετε ακούσει ποτέ εταιρεία να μοιράζει διαφημιστικά με κούριερ τότε να μας το πείτε κι εμάς. Η απύθμενη βλακεία των χαφιέδων χωρίς καν ετοιμότητα απάντησης μας κάνει όλους να αναλογιζόμαστε ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ «ΜΥΣΤΙΚΕΣ» ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑ ΜΑΣ καθώς και το επίπεδό τους.

Επειδή όμως έχουμε να σας αφηγηθούμε απίστευτα περιστατικά απύθμενης βλακείας ακούστε και αυτό. Θα τα αφηγούμαστε σε επεισόδια και ΑΝ ΤΟΛΜΟΥΝ ΑΣ ΜΑΣ ΔΙΑΨΕΥΣΟΥΝ.

Στο διπλανό σπίτι από εμάς ένας κύριος έχτιζε δώμα στην ταράτσα με άδεια και όλα τα σχετικά. ‘Όταν μπήκαν μέσα οι εν λόγω κύριοι (εισαγγελέας- 2 της δίωξης ένας ασφαλίτης και άλλος ένας 5 στο σύνολο) κάλεσαν το 100 να έλθει και να συλλάβει τον κύριο οδηγώντας τον στο τμήμα ΧΩΡΙΣ ΚΑΝ ΝΑ ΕΛΕΓΞΟΥΝ ΑΝ ΕΙΧΕ ΑΔΕΙΑ ΘΥΡΟΚΟΛΛΗΜΕΝΗ για το οικοδόμημα που έφτιαχνε. Φυσικά και προσκόμισε τα απαραίτητα δικαιολογητικά και ο διοικητής του τοπικού αστυνομικού τμήματος ΞΕΧΕΣΕ στην κυριολεξία τους ΚΕΝΤΡΙΚΟΥΣ ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΟΥΣ ΧΑΦΙΕΔΕΣ που χωρίς καν να ελέγξουν τον γείτονά μας τον ΕΣΥΡΑΝ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΙΔΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ.

Αν γουστάρετε, να μας μηνύσετε για όλα τα παραπάνω, να βγει στο ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ Η ΑΝΑΞΙΟΤΗΤΑ ΣΑΣ, ΤΟ ΧΑΦΙΕΔΙΛΙΚΙ ΣΑΣ ΚΑΙ Η ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤE ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ.

Τούτες τις μέρες γίναμε δέκτες απίστευτων καταστάσεων. Ένα θα σας πούμε επειδή οι χαφιέδες συνεχίζουν να μας περιτριγυρίζουν


ΑΝ ΜΑΣ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΤΙ ΠΡΩΤΟΝ ΤΟΥΣ ΚΑΘΙΣΤΟΥΜΕ ΗΘΙΚΟΥΣ ΑΥΤΟΥΡΓΟΥΣ ΚΙ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΑΛΟΝΑΔΕΣ ΕΦΕΝΤΕΣ ΤΟΥΣ

ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΛΛΟΙ ΚΙ ΑΛΛΟΙ

ΓΙΑΤΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΔΙΚΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΓΙΑΤΙ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΔΕΛΦΙΑ – Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Η ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ

ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΚΑΛΑΝΤΑ ΦΕΤΟΣ....

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΣΕ ΟΛΑ ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΙΟ ΚΑΙ ΗΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ

ΟΜΩΣ ΕΝΑ (ΙΣΩΣ) ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΚΟΜΗ (ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΘΙΞΟΥΜΕ ΣΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ)

ΔΕΝ ΛΟΓΑΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΤΜΗΜΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΣΙΧΑΜΕΡΗΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗΣ ΚΛΙΚΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΟΔΙΚΑΣΤΕΣ ΤΗΣ

ΣΥΝΕΠΩΣ ΚΑΝΕΤΕ ΛΑΘΟΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΤΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΕΚΕΙ

ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΠΕΙΡΑ ΚΑΘ' ΟΤΙ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥΣ ΗΜΑΣΤΑΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΕ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ

ΣΑΣ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΙΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΛΑΜΟΓΙΑ

ΔΗΛΑΔΗ ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΨΕΤΕ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΟΤΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΘΑ ΣΑΣ ΔΙΚΑΙΩΣΕΙ

ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ

ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΟΥΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ


ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ
s-spyropoulos@pa-sy-a.gr

Ανώνυμος είπε...

ΕΥΓΕ ,ΥΠΟΜΟΝΗ,ΚΟΥΡΑΓΙΟ.ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ.

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ απόλυτα με τον Κύριο Σπυρόπουλο, τα εντεταλμένα αυτά όργανα της Πολιτείας είναι συνυπεύθυνα για το χάλι του τόπου, καθώς και για μιά ενδεχομένως πιθανολογούμενη διάλυση του, ο κόσμος , οι σκεπτόμενοι πολίτες τους έχουν καταλάβει, μπορεί οι μεγάλοι να την κοπανήσουν, αλλά αυτοί θα μείνουν....
Αντώνης Σοφιός

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΓΙΑ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΤΗ ΧΑΡΑ ΝΙΚΟΛΟΥΛΟΥ!!ΔΕ ΘΑ ΞΕΡΟΥΝ ΑΠΟ ΠΟΥ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ