Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2010

Ο Συνταγματάρχης Σπύρος Σταματόπουλος είναι ελεύθερος

Τα εθνομηδενιστικά κέντρα τα οποία οδήγησαν στην σύλληψη ενός αξιωματικού πατριώτη με ψευδείς κατηγορίες, απέτυχαν να τον φιμώσουν, όσα φίμωτρα και αν επιστράτευσαν. Ο Συνταγματάρχης Σπύρος Σταματόπουλος είναι ελεύθερος για να αγωνιστεί για την πατρίδα και την αλήθεια. Ο πανικός που οδήγησε αυτούς που έσπευσαν να υιοθετήσουν κατηγορίες εναντίον του Σπύρου Σταματόπουλου, είχε την ρίζα του αποκλειστικά και μόνο στον έλεγχο μιας εξουσίας η οποία περιφρονώντας την αποστολή της, που είναι η διατήρηση της εθνικής κυριαρχίας και της εδαφικής ακεραιότητος, έχει οδηγήσει έως τώρα στον εποικισμό της χώρας από άλλα έθνη, στην απώλεια της εθνικής μας κυριαρχίας και σε μία κατοχή που και η ίδια η εκκλησία κατήγγειλε.

Το ίδιο πράγμα πάθαμε κι εμείς από το ιστολόγιό μας και έχουμε βρεθεί κι εμείς στο στόχαστρο αθλίων “έγκριτων” politically correct εξουσιαστών, οι οποίοι είτε φαντασιώνονται ότι είναι συνεχιστές της ιωαννιδικής χούντας, είτε λαθρολαγνεύονται μία νέα χούντα (κλικ εδώ ). Για την ιστορία και μόνο ενημερώνουμε τους ανώτατους αξιωματούχους αυτής της πάντερμης χώρας ότι εν αντιθέσει με κάποιους σούπερ ντούπερ στρατηγούς, το '67 ούτε ο Παττακός δεν διόρισε τις κόρες του στο δημόσιο και από την έως τώρα στάση τους και τους διωγμούς που ονειρεύονται εναντίον έντιμων Ελλήνων δείχνουν ότι η αλαζονεία τους έχει ξεπεράσει κάθε όριο.

Η Ελληνίδα εναντίον της οποία καταφέρονται οι συστημικοί δημοσιογράφοι είναι από την αρχή ελεύθερη. Η εκδίκηση των Ελλήνων θα παραμείνει ελεύθερη ακόμη και αν η συγκεκριμένη Ελληνίδα φυλακιστεί για τις ιδέες της. Αυτό θα συμβεί διότι πίσω από αυτό το ιστολόγιο δεν βρίσκεται μόνο ένας άνθρωπος αλλά αρκετές δεκάδες Ελλήνων. Μέχρι σήμερα για λόγους σεβασμού στην ταλαιπωρία του ήρωα Συνταγματάρχη Σταματόπουλου οι αναρτήσεις μας ήταν περιορισμένες. Σε λίγες ώρες θα επανέλθουμε στον κανονικό ρυθμό αναρτήσεων.

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΠΟΥ ΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΕΝΣΤΟΛΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ ΕΠΕΒΑΛΑΝ

ΖΗΤΩ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ

ΖΗΤΩ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

5 σχόλια:

babis είπε...

Ξέρει κανείς γιατί το army alert γιατί έχει σιγήσει;;;

Ανώνυμος είπε...

Να ξέρεις ότι θα είμαστε μια γροθιά δίπλα σου για την ελευθερία της πατρίδας μας αλλά και για την ελευθερία του λόγου να υπολογίζεις και στο δικό μας blog

http://www.dhmotikhkaramouza.blogspot.com/

ΤΟ ΝΗΣΙ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ είπε...

Η αποδόμηση του έθνους-κράτους (συμπεριλαμβάνονται οι ενεργειακοί του πόροι και υποδομές) μέσω του ξεπουλήματός του στους τοκογλυφικούς αεριτζήδες τραπεζίτες έχει ήδη μπει στην τελική ευθεία.
Η αποδόμηση του έθνους-κράτους έχει εκφραστεί ανοιχτά από οικονομολόγους και πολιτικούς ενώ υπάρχει και ο αντίλογος στο Ευρωκοινοβούλιο εκφρασμένος από τον Nigel Farage: “Ο φανατισμός σας εκφράστηκε ανοιχτά.
Είπατε ότι είναι ψέμα να πιστεύουμε…ότι μπορεί να υπάρξει έθνος-κράτος, στην παγκοσμιοποίηση του 21ου αιώνα!”).
Η εξαθλίωση της πλειοψηφίας των πολιτών μπορεί να οδηγήσει σε ξεσηκωμούς και γι΄αυτό γίνεται προσπάθεια να δαμαστεί ο λαός με διάφορους τρόπους όπως τα ο έλεγχος της ζωής με ψηφιακά μέσα όπως οι κάρτα του σκλαβωμένου πολίτη και οι κάμερες, τα επικοινωνιακά μέσα, ο πολυφυλετισμός, οι χημικές ουσίες με σκοπό την επιβίωση των πολιτικών συμμοριών που θα μεταβιβάσουν την τυραννική τους εξουσία σε υπερεθνικούς οργανισμούς, τις τράπεζες και τις πολυεθνικές.


Ο προστατευτισμός είναι εχθρός των νεοταξιτών
Ο δρόμος προς την σοσιαλπαγκόσμια διακυβέρνηση περνάει μέσα από την τεχνητή οικονομική κρίση που δημιούργησε το παγκόσμιο σοσιαλιστικό σύστημα, με τους εξής δύο τρόπους:
Πρώτον,
στην δημιουργία wolf packs μεταξύ των διεθνών διαχειριστών κεφαλαίου, οι οποίοι προσπαθούν να μεγιστοποιήσουν τις αποδόσεις τους παίζοντας εκ του ασφαλούς:
α) σε προσυμφωνημένα χρηματιστηριακά παιχνίδια (με την συνεργασία φυτευτών εξουσιαστικών μηχανισμών σε διάφορα κράτη-θύματα),
β) σε “τοξικά ομόλογα” που δημιουργούν οι ίδιοι
γ) και σε ομόλογα κρατών που έχουν υψηλές αποδόσεις,
και δεύτερον,
στην αγαστή συνεργασία-συντονισμό μεταξύ των εθνικών κυβερνήσεων και των διεθνών οργανισμών (ΔΝΤ, Παγκόσμια τράπεζα, BIS, ΟΗΕ, κ.α.)
Η Αμερική έχει καθοριστικό ρόλο για τη διαμόρφωση νέων κανόνων παιχνιδιού και ενίσχυει-κόβει δολλάρια στους διεθνείς οργανισμούς.
Τα κεφάλαια πρέπει να διοχετεύονται στα πρόθυμα εργαλεία-εξουσιαστικούς μηχανισμούς-κυβερνήσεις αριστερών-σοσιαλιστικών-υλιστικών απόψεων περιφερειακών χωρών ώστε οι τεχνητά δημιουργημένες κρίσεις να συναντήσουν τις μικρότερες κατά το δυνατόν αντιδράσεις στο τελικά μεγαλύτερο “φαγοπότι” των wolf packs.
Το “σοσιαλιστικό” παρακράτος οργανώνεται έτσι ώστε να αντιμετωπίσει κάθε πιθανό σενάριο κρίσης από τους διάφορους λαούς προς εξαθλίωση.
Σκοπός είναι να αποφευχθεί η άνοδος στην εξουσία πολιτικών που θα επαναφέρουν προστατευτικά μέτρα σε μικρότερες χώρες που πλήττονται από τις μεγάλες διακυμάνσεις των αγορών.
Ο δρόμος για την τυραννική πολιτική, οικονομική και νομική σοσιαλπαγκόσμια χούντα είναι ανοικτός με την κατάφορη παραβίαση των εθνικών Συνταγμάτων και της Δημοκρατίας.

Ανώνυμος είπε...

Ο.Ε.Α. προς προδοτη Φραγκο Φραγκουλη
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2010/12/blog-post_23.html

Ανώνυμος είπε...

Όσο πιο πολύ χτυπούν την Ελλάδα τόσο πιο δυνατή γίνεται.

ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ