Τετάρτη, 28 Μαρτίου 2018

Ντομινατρίξ ζει με τον σύντροφο της και με τους δυο σκλάβους φίλους της. Οι υποτακτικοί σκλάβοι της κάνουν τις καθημερινές οικιακές εργασίες, ως αντάλλαγμα για τις BDSM τιμωρίες, που τους προσφέρει.
ΗΠΑ, New Jersey.  Η 35χρονη Dahlia Rain, "γύρισε την πλάτη" στην κανονική της ζωή, που είχε πριν από έξι χρόνια όταν ήταν καλή νοικοκυρά, παντρεμένη και εργαζόταν ως δασκάλα.
Τώρα εργάζεται ως dominatrix -σε ψυχολογικά παιχνίδια ερωτικής φαντασίας και ολοκλήρωσης της προσωπικότητας- και μοιράζεται τη ζωή της με τον 41χρονο φίλο της John Fathom -που είναι καλλιτέχνης και επιχειρηματίας, αλλά και με τους δυο σκλάβους -φίλους της Chris και  Mike - AKA Fluffy που απολαμβάνουν μια BDSM  (bondage, discipline, sadism and masochism) σχέση μαζί της.
 Η Dahlia είναι lifestyle dominatrixe και professional dominatrixe επίσης, οι δυο σκλάβοι της Chris και Fluffy απολαμβάνουν την εκτέλεση καθημερινών οικιακών εργασιών στο σπίτι της, σε αντάλλαγμα για BDSM περιόδους παιχνιδιού με τη γυναίκα- αφεντικό τους.
Η Dahlia λέει ότι δεν υπάρχει ανταλλαγή χρηματικού ποσού μεταξύ τους και δεν έχει σεξουαλική επαφή μαζί τους. Ζητάει από τους υποτακτικούς σκλάβους της, να κάνουν οτιδήποτε από το μαγείρεμα μέχρι τον καθαρισμό του σπιτιού της, σε αντάλλαγμα «ανταμοιβή» για τις BDSM τιμωρίες που τους προσφέρει (such as being bound, gagged and whipped)
Μετά το διαζύγιο της, η Dahlia αναζήτησε νέες εμπειρίες σε πάρτι φετίχ στη Νέα Υόρκη, όπου άρχισε να συναντάει περισσότερους ανθρώπους που ενδιαφέρονταν για παιχνίδια κυριαρχίας στον τρόπο ζωής τους. στις συνεδρίες μαζί τους, παίρνει χρήματα για να ζήσουν μαζί της μια ώρα, σαν σκλάβοι στα χέρια της.
παίρνει πολλά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από άτομα που θέλουν να γίνουν σκλάβοι στο σεξ και να είναι δεμένοι στην κρεβατοκάμαρά της 24 ώρες την ημέρα, αλλά αυτό δεν είναι το είδος της υπηρεσίας που προσφέρει.
οι δυο άνδρες που ζουν ως υποτακτικοί σκλάβοι στο σπίτι της και έχουν μαζί της μια dom/sub σχέση, δεν την πληρώνουν. Ωστόσο υπηρετούν εκείνη -κάνουν ότι τους ζητήσει- και τον ερωτικό της σύντροφο John Fathom και απολαμβάνουν μόνιμα τη φροντίδα της. Ο Chris ζει συνέχεια κοντά της, ενώ ο 35χρονος Fluffy εργάζεται ως "performer in the adult industry" και μοιράζει το χρόνο του, ανάμεσα στο Las Vegas και στο σπίτι της, στο New Jersey.
Ο Fluffy δήλωσε ότι κάνει ότι του ζητήσει, από  το σερβίρισμα του πρωινού μέχρι μασάζ στα πόδια της. Του αρέσει να την κάνει ευτυχισμένη και νιώθει καλά όταν βλέπει ένα χαμόγελο στο πρόσωπό της.
τον ανταμείβει με πολλούς διαφορετικούς τρόπους, για παράδειγμα όταν της ζήτησε να κοιμηθεί κάτω από το κρεβάτι της, του το επέτρεψε με ευχαρίστηση και ένιωσε πολύ χαρούμενος.
ο ερωτικός της σύντροφος John Fathom λέει ότι τη θαυμάζει γιατί έχει δυνατό και ισορροπημένο χαρακτήρα, τη γνώρισε σε φετίχ πάρτι, όπου διασκέδασαν πολύ μαζί.
πολλοί προσφέρουν χρήματα στη Dahlia για dom/sub παιχνίδια φαντασίας αλλά και για άλλους τύπους θεραπείας.
κάποιος της πρόσφερε 5.000 δολάρια για να καταστρέψει τη ζωή του, της είπε ότι είναι διεστραμμένος, της έδωσε τον αριθμό του τηλεφώνου του και της ζήτησε να επικοινωνήσει με τη σύζυγό του. Ωστόσο εκείνη αρνήθηκε να καταστρέψει τη ζωή του. Επιθυμεί μόνο να βελτιώσει τη ζωή των ανθρώπων και όχι να τους κάνει να ζουν σαν άστεγοι στο δρόμο.
Για τον σκλάβο φίλο της Fluffy, δήλωσε ότι έχει μια υποτακτική προσωπικότητα και οι άνθρωποι τον εκμεταλλεύονταν.
"όταν έχεις μια υποτακτική προσωπικότητα, οι άνθρωποι σε τσαλαπατούν...εάν  είσαι υποτελής, είναι ασφαλέστερο να έχεις μια σταθερή καθοδήγηση και κάποιος να σε φροντίζει"
η Dahlia προσθέτει ότι: "είναι κάτι που σκοπεύω να κάνω για όσο ζω, θα γίνω μια ηλικιωμένη κυρία με σκλάβους που θα σπρώχνουν την αναπηρική καρέκλα μου".
πηγή 27-3-18
http://www.dailymail.co.uk/femail/article-5548651/Dominatrix-reveals-two-live-SLAVES.html
*************************************
παλαιότερες σχετικές μας αναρτήσεις
 30 Μαΐου 2013
ΦΕΤΙΧΙΣΤΙΚΟ ΣΕΞ, ΨΥΧΙΚΗ ΥΓΕΙΑ και ΕΥΤΥΧΙΑ
http://hellenicrevenge.blogspot.com/2013/05/blog-post_7007.html
************************************
26 Φεβρουαρίου 2018
ΝΤΟΜΙΝΑΤΡΙΞ μεταχειρίζεται τους πελάτες της σαν σκυλιά ή τους χρησιμοποιεί σαν ανθρώπινα στακτοδοχεία και τους χρεώνει £1,500 για υπηρεσίες μιας νύχτας, στο Λονδίνο
http://hellenicrevenge.blogspot.com/2018/02/1500.html
************************
5/15/16   η Ντομινατρίξ Mistress Tokyo αποκαλύπτει τις μυστικές επιθυμίες των πλούσιων πελατών της, στο Sydney Sexpo 2016
http://hellenicrevenge.blogspot.com/2016/05/mistress-tokyo-sydney-sexpo-2016.html


Δεν υπάρχουν σχόλια: