Σάββατο, 24 Μαρτίου 2018

Ζουν με έναν κατοικίδιο χοίρο συντροφιάς! αγόρασαν ένα μίνι γουρουνάκι που μεγάλωσε απρόβλεπτα, αλλά εξακολουθούν να το λατρεύουν

Ζουν με έναν πραγματικό κατοικίδιο χοίρο! που ζυγίζει περίπου 318 κιλά
Είναι αξιοθαύμαστο το γεγονός ότι, οι χοίροι γίνονται γρήγορα ένα αγαπημένο είδος κατοικίδιου ζώου για τους βρετανούς ιδιοκτήτες τους.
Πολλοί celebrities βρίσκουν γοητευτικά τα γουρουνάκια: η Elizabeth Hurley, ο Beckhams, ο George Clooney και η  Church Charlotte είναι μεταξύ εκείνων που υπήρξαν - ή ακόμα είναι - περήφανοι ιδιοκτήτες χοίρων.
Τα χαριτωμένα μικρά  χοιρίδια μπορεί ωστόσο να μεγαλώσουν πολύ και να φτάσουν ως και 300 κιλά, όπως διαπίστωσαν κάποιοι άτυχοι ιδιοκτήτες.
Πολλοί άνθρωποι δεν συνειδητοποιούν ότι τα μικρά γουρουνάκια - που αναφέρονται επίσης ως  ‘teacup’ ή ‘mini’ χοίροι - δεν είναι αναγνωρισμένη φυλή και παράγονται μέσω επιλεκτικής αναπαραγωγής.
Αυτό σημαίνει ότι σε κάθε γενιά, επιλέγεται κάθε φορά το μικρότερο ζώο για να δημιουργηθεί ένας χοίρος που θα έχει το τέλειο μέγεθος ενός κατοικίδιου ζώου, για ένα σπίτι.
Οι παραγωγοί τα προωθούν στο εμπόριο, με την υπόσχεση ότι δεν θα μεγαλώσουν περισσότερο από ένα μικρό σκυλί. Αλλά στην επιλεκτική αναπαραγωγή, υπάρχει ποσοστό αποτυχίας και σε αναρίθμητες περιπτώσεις, υπήρξαν ιδιοκτήτες που διαπίστωσαν ότι το χαριτωμένο τους μικρό χοιρίδιο έχει εξελιχθεί σε έναν κανονικό χοίρο.
Η διατήρηση ενός κατοικίδιου χοίρου υπόκειται σε αυστηρούς κανόνες για τη διαβίωση, την καταγραφή και τη διατροφή τους.
*****************************************
Η 44χρονη Claire Muirhead, ηλικίας 44 ετών, ζει στο Herefordshire με τον 50χρονο σύζυγό της Paul, 50 ετών και τους τέσσερις γιους τους  και έχουν τέσσερις χοίρους, τα ονόματα τους είναι: Percy, Pablo, Kiwi και Elmo
***************************************
Η 50χρονη (ρεσεψιονίστρια) Karen Patterson, ζει στο Colchester με τον 54χρονο σύζυγό της John (μηχανικό). Έχει δύο μεγάλα παιδιά, έναν χοίρο που ονομάζεται Poppet και 4 σκυλιά.
*******************************************
Η Tanya Bridgeman (lecturer, event rider and coach) ζει κοντά στο Lincoln με τον σύζυγο της, με τους δύο χοίρους τους-την Paloma και τον Olaf- και τα άλλα κατοικίδια ζώα τους.
*****************************************
Η 37χρονη Ali Marriott, 37 διαθέτει κέντρο ημερήσιας φροντίδας για ενήλικες με ειδικές ανάγκες. Ζει στην Bedfordsh με τους δυο γιους της και μια γουρουνίτσα που ονομάζεται Mavis.
το ασυνήθιστο κατοικίδιο τους είναι χαριτωμένο και έξυπνο, ζει στο εσωτερικό του σπιτιού, ξαπλώνει δίπλα στη φωτιά και ανεβαίνει στον καναπέ για να παρακολουθήσει τηλεόραση.
*****************************************
Τα γουρουνάκια αν και προκαλούν χάος στο σπίτι...είναι αξιολάτρευτα, παιχνιδιάρικα, ξαπλώνουν για να τους χαϊδέψεις την κοιλιά και μισούν μόνο τον κτηνίατρο...
(σε κάποιο περιστατικό μια αναστατωμένη γουρουνίτσα έσπρωξε με δύναμη τον κτηνίατρο, πετάχτηκε έξω από το σπίτι, χτύπησε με το κεφάλι της τον προφυλακτήρα του αυτοκινήτου του, μετά επιτέθηκε θυμωμένη σε μια σκούπα και "έκανε μούτρα" για μέρες στους ιδιοκτήτες της.Δεν υπάρχουν σχόλια: