Σάββατο, 3 Μαρτίου 2018

Ερευνητές Υπερφυσικού συνεργάζονται με ζυθοποιείο, για παρασκευή μπύρας από φασκόμηλο, που διώχνει τα κακά πνεύματαΗΠΑ Michigan, η διάσημη ομάδα "Detroit Paranormal Expeditions" που ερευνά κάθε μεταφυσική δραστηριότητα, μετέδωσε σήμερα ζωντανά -στη facebook ιστοσελίδα της- την επίσκεψη στο ζυθοποιείο Atwater στο πάρκο Grosse Pointe Woods του Michigan
https://www.facebook.com/detroitparanormalexpeditions/videos/721390748200417/
Το Atwater ανήκει στην ζυθοποιία για περίπου πέντε χρόνια.  Το κτίριο χτίστηκε αρχικά, σαν εκκλησία, το 1936.
 Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ομάδας, Todd Bonner και τον Jeff Adkins, συνιδρυτή και επικεφαλής ερευνητή των Detroit Paranormal Expeditions, πολλοί υπάλληλοι έχουν αναφέρει σημάδια παραφυσικής δραστηριότητας σε αυτό το χώρο και πιστεύουν ότι είναι στοιχειωμένος (μερικοί εργαζόμενοι μιλούν για τρελές εμπειρίες, όπως βήματα και φωνές που άκουσαν, αλλά και πόρτες που κλείνουν μόνες τους)  Κάποιοι υπάλληλοι φοβούνται πραγματικά να κατέβουν μόνοι τους στο υπόγειο.
Η ομάδα επισκέφθηκε το ζυθοποιείο τα μεσάνυχτα - μετά το κλείσιμο της επιχείρησης- με υπέρυθρες κάμερες  (infrared cameras) και ψηφιακό καταγραφέα (digital recorder) για την ανίχνευση κάθε περίεργης δραστηριότητας.
Η ομάδα χρησιμοποιεί
digital recorder για να συλλέξει ηλεκτρονικά φαινόμενα ήχου (electronic voice phenomenons ή  EVPs)

Πολλές φορές ακούγονται ήχοι, που δεν πιάνει άμεσα η ακοή, αλλά μεταδίδονται με τη βοήθεια του ψηφιακού καταγραφέα.
Οι Detroit Paranormal Expeditions έχουν βρει στοιχεία μεταφυσικής δραστηριότητας σε τοποθεσίες όπως το Whitney και ο Τεκτονικός ναός (Masonic Temple).
το Atwater και η ομάδα Detroit Paranormal Expeditions θα συνεργαστούν την άνοιξη, για την παρασκευή ενός είδους μπύρας
με φυσικό εκχύλισμα φασκόμηλου που θα προσφέρει εκτός από extreme γευστική εμπειρία, προστασία από την αρνητική ενέργεια.

Το φασκόμηλο (Sage) αποτελεί βασικό βοήθημα, για όλους τους ερευνητές του παραφυσικού. Το χρησιμοποιούν πριν να εισέλθουν σε ένα μέρος για να βεβαιωθούν ότι κανείς στην ομάδα δεν θα τραυματιστεί και γενικά για τον καθαρισμό της ατμόσφαιρας. Η καύση καυσόξυλου (το "φασκομήλιασμα") χρησιμοποιείται για ενεργειακό καθαρισμό, εξορκισμούς, καταπραϋντική λειτουργία του σώματος σε αρνητική ή πονεμένη κατάσταση (διώχνει τα κακά πνεύματα)  
σχετικό στη διεύθυνση:
http://paranormalinvestigating.com/history-paranormal-techniques-herb-sage/
Οι ερευνητές του μεταφυσικού συνομίλησαν με τον ζυθοποιό τους και τους εξήγησε ότι,  αυτή η μπύρα μπορεί να παρασκευαστεί.  Τους έφτιαξε μάλιστα  μια συνταγή.
Η μπύρα θα φέρει την ονομασία "Hello From the Other Side"
και θα κάνει το νεμπούτο της σε ένα πάρτυ που θα πραγματοποιηθεί στο Atwater στο πάρκο, την Παρασκευή 13 Απριλίου.

πηγή 3-3-18
http://detroit.cbslocal.com/2018/03/02/detroit-paranormal-expeditions-to-investigate-allegedly-haunted-atwater-brewery/
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: