Τετάρτη, 21 Μαρτίου 2018

Ο Neil Packer άνοιξε μουσείο με στοιχειωμένα αντικέ αντικείμενα και ερευνά τη μεταφυσική δραστηριότητα σε αυτό το χώρο


 Ηνωμένο Βασίλειο, Αγγλία, ο ερευνητής παραφυσικών φαινομένων Neil Packer άνοιξε στις 3-3-18, το πρώτο κλασσικό ερευνητικό κέντρο Haunted Antiques Paranormal στο Hinckley, Leicestershire, όπου εκθέτει 50 αντίκες (στοιχειωμένα αντικείμενα)
Το κέντρο, βρίσκεται πάνω από την Coventry Building Society στην Regent Street, Hinckley, διαθέτει μια κύρια αίθουσα εκθέσεων που περιλαμβάνει όλα τα στοιχειωμένα αντικείμενα. Οι επισκέπτες μπορούν να τα κρατήσουν, να καθίσουν επάνω στις αντίκες καρέκλες και στη συνέχεια να καταγράψουν τα συναισθήματα τους και τις τυχόν εμπειρίες που βίωσαν, στο βιβλίο της ημέρας -για τους σκοπούς της έρευνας-
Εβδομαδιαία θα γίνεται ζωντανή μετάδοση των γεγονότων, από την facebook ιστοσελίδα του κέντρου "Haunted Antiques Paranormal"
https://www.facebook.com/hauntedresearch/
Ο Neil Packer ήταν καλεσμένος στο στούντιο ITV THIS MORNING ( εκπομπή ITV's Morning), με παρουσιαστές τον Phillip Schofield και την Holly Willoughby.
Μίλησε για το κέντρο  (μυστηριώδες μουσείο) και παρουσίασε μια σειρά από αντίκες, αντικείμενα τα οποία περιλαμβάνουν μια αναπηρική πολυθρόνα, μια κουνιστή καρέκλα και την κούκλα βουντού - που συνήθως εμφανίζονται εκεί.
στο κέντρο υπάρχει επίσης ένα δωμάτιο, όπου οι επισκέπτες μπορούν να καθίσουν, να απολαύσουν ένα ποτό και να συνομιλήσουν με τους ομοϊδεάτες τους, για οποιαδήποτε παραφυσική δραστηριότητα.
Ο Neil Packer άρχισε να συλλέγει αντικείμενα - κυρίως από παλαιοπωλεία και γκαλερί με αντίκες - πριν από ένα περίπου χρόνο. Ερευνά τις αντίκες για να δει εάν διατηρούν ενέργεια από τους ανθρώπους που τις χρησιμοποίησαν και εάν είναι στοιχειωμένες από πνεύματα.
Πενήντα από τα σημαντικότερα αντικέ κομμάτια της συλλογής του, τα μετάφερε στο κέντρο και τα εκθέτει στο κοινό.
Ο Neil, έχει περισσότερους από 9.000 οπαδούς από όλο τον κόσμο, στο Facebook και περιγράφει το κέντρο ως "μια εντελώς νέα ιδέα στο ήδη τεράστιο παραφυσικό πεδίο".
το κτίριο Haunted Antiques Paranormal Research Centre που φιλοξενεί τις στοιχειωμένες αντίκες (όπως μια Victorian chaise lounge, ή ένα French ormolu dining table) στην Regent Street του Hinckley, είναι το ιδανικό μέρος αφού σύμφωνα με ερευνητές μέντιουμ, είναι και αυτό στοιχειωμένο από πολλά πνεύματα.
στο κτίριο που διαθέτει μεγάλη ιστορία, υπάρχει μια σειρά από σκάλες στον διάδρομο, όπου υπάρχει μεγάλη συσσωρευμένη ενέργεια.
οι επισκέπτες μπορούν αν θέλουν, να καθίσουν στην αναπηρική καρέκλα ή στην κουνιστή καρέκλα, να κρατήσουν ένα αντικέ αντικείμενο και να δουν τι αισθάνονται. ΄Επειτα μπορούν να καταγράψουν την εμπειρία τους στον κατάλογο της ημέρας που βρίσκεται στον τρομακτικό χώρο. Το κέντρο -μουσείο με στοιχειωμένες αντίκες- μπορεί επίσης να φιλοξενήσεις ομάδες έρευνας του παραφυσικού, που ενδιαφέρονται για τις μεταφυσικές εμπειρίες των επισκεπτών.
Μια κούκλα ντυμένη νύφη, λέγεται ότι επιτέθηκε και γρατζούνησε τον ιδιοκτήτη της, οι ερευνητές θα πειραματιστούν με αυτό το αντικείμενο και θα δουν αν ο εξοπλισμός τους θα μπορέσει να ανιχνεύσει,  οποιαδήποτε πνευματική δραστηριότητα.
στην τηλεοπτική εκπομπή ITV's Morning, ο Neil Packer υποστήριξε ότι η αναπηρική καρέκλα ήταν στοιχειωμένη από 100 τραυματίες στρατιώτες, ενώ η κουνιστή καρέκλα ήταν στοιχειωμένη από μια ηλικιωμένη κυρία που πέθανε κατά τη διάρκεια των βικτωριανών χρόνων.
Μιλώντας για την αναπηρική καρέκλα, είπε: «Κάθισα σε αυτή και ένιωθα ότι το αριστερό πόδι μου είχε ακρωτηριαστεί».
τα στοιχειωμένα αντικέ αντικείμενα έμειναν τη νύχτα στο στούντιο, που ξαφνικά βυθίστηκε στο σκοτάδι και αυτό θεωρήθηκε μεταφυσική δραστηριότητα.
Η παρουσιάστρια Holly Willoughby έδειξε ότι φοβήθηκε ενώ ο γνωστός ως σκεπτικιστής επί των μεταφυσικών, παρουσιαστής Phillip Schofield κάθισε στην αναπηρική καρέκλα και είπε ότι ένιωθε όμορφα...
πηγές 20-3-18
https://www.leicestermercury.co.uk/whats-on/whats-on-news/neil-packer-paranormal-this-morning-1357592

https://www.thesun.co.uk/tvandshowbiz/5855278/holly-willoughby-spooked-this-morning-haunted-antiques/

The Haunted Antiques Paranormal Research Centre is opening in Hinckley. From left: Sharon Ames, medium Jane Rowley, Matt Horton (back), Neil Packer. Picture: Nicholas Dawson.
Δεν υπάρχουν σχόλια: