Πέμπτη, 22 Μαρτίου 2018

Ο γείτονας έβαλε καθρέφτες, που συγκεντρώνουν το ηλιακό φως σε μια ισχυρή δέσμη, προσανατολισμένη στο σπίτι τους και τους κάνει τη ζωή κόλαση.

Αυστραλία, Νέα Νότια Ουαλία, μια κλιμακωτή σύγκρουση μεταξύ δύο γειτόνων, έχει μετατρέψει έναν ήσυχο δρόμο του Sydney, σε ζώνη πολέμου.
Μια μητέρα αναγκάστηκε να εγκαταστήσει ξύλινο τοίχο και να φράξει τα παράθυρα της, αφού ο γείτονας της εγκατέστησε εννέα καθρέφτες, κάμερες και προβολείς για να κατευθύνει το φως του μεσημεριάτικου ήλιου στο σπίτι της και να τυφλώνει την οικογένεια της.
όπως αναφέρεται στο επεισόδιο της σειράς " A Current affair", η μητέρα Kayte  και ο σύζυγος της Steven ζουν με τα παιδιά τους, σε ένα εργατικό προάστιο, στην οδό Barber Street του Berkeley και εδώ και μήνες, βρίσκονται σε πόλεμο με τον γείτονα τους Nathan, που μένει ακριβώς απέναντι.
Οι κάτοικοι της περιοχής παρομοιάζουν την κατάσταση, με το σενάριο της τελευταίας ταινίας του Star Wars.
Η Kayte και ο Steven ισχυρίζονται ότι ο γείτονας τους Nathan, έχει τοποθετήσει εννέα ειδικούς καθρέφτες, που είναι δεμένοι με αλυσίδες στο εξωτερικό του σπιτιού του και  έχουν σχεδιαστεί για να εκπέμπουν το φως του μεσημεριανού ήλιου, στο καθιστικό τους. Λένε επίσης ότι, ο Nathan έχει τοποθετήσει προβολείς και κάμερες που κατευθύνονται κατευθείαν στο σπίτι τους.
«Είναι σαν την ταινία Star Wars, είναι μια θανατηφόρα ακτινοβολία (a bleeding death ray)», είπε η Kayte.
Φαίνεται ότι οι καθρέφτες δημιουργούν σοβαρό πρόβλημα στην οικογένεια που καθημερινά, στις 4.30 περίπου το απόγευμα, το φως του ήλιου που εκπέμπεται είναι εκτυφλωτικό, κουραζει και δεν μπορούν να παρακολουθήσουν τηλεόραση, χωρίς να κλείσουν τα παντζούρια τους.
Σαν αντίδραση στους καθρέφτες, το ζευγάρι εγκατέστησε έναν ξύλινο τοίχο για να τους προφυλάσσει από το εκτυφλωτικό φως του ήλιου που προέρχεται από την ιδιοκτησία του Nathan.     
Ο Kayte λέει ότι οι αστυνομικές αρχές δεν πρόσφεραν καμία απτή βοήθεια για να σταματήσουν τον πόλεμο, μεταξύ εκείνων και του γείτονα τους Nathan.
Οι δυο πλευρές θα σχολιάσουν την κατάσταση τους, στο επεισόδιο της σειράς " A Current Affair" που θα προβληθεί στο  Channel 9
πηγή 22-3-18
http://www.dailymail.co.uk/news/article-5529757/Death-ray-enters-Sydney-street-war-neighbours.html


Δεν υπάρχουν σχόλια: