Σάββατο, 10 Μαρτίου 2018

WerePup κουτάβι Λυκανθρώπου μοιάζει ζωντανό και ανάβει φωτιές στο twitter

 Νέα Υόρκη, ένα ανατριχιαστικό goblin παιδικό παιχνίδι, που κρατούσε ένας άνδρας στο μετρό, προκάλεσε χιλιάδες αντιδράσεις.
Η εικόνα της κούκλας, ανέβηκε στο Twitter από τον χρήστη, με το όνομα @bootyslime και γρήγορα έγινε viral.
H κούκλα έμοιαζε με ζωντανό μικρό λυκάνθρωπο και φορούσε τα ίδια ρούχα -στολή- με τον ιδιοκτήτη της.
Ο άνδρας που τη μετέφερε στον υπόγειο σιδηρόδρομο (Subway, στους δρόμους της  Big Apple) την έβγαλε από μια τσάντα της Nike και την κρατούσε στην αγκαλιά του, σαν ζωντανό κουτάβι λυκάνθρωπου.
τα σχόλια στο Twitter έδειχναν την περιέργεια, αλλά και την ανησυχία των χρηστών του κοινωνικού μέσου ενημέρωσης.
Οι άνθρωποι μπερδεμένοι από αυτό που έβλεπαν, ρωτούσαν αρχικά, αν πρόκειται για ζωντανό τρομακτικό κουτάβι.
κάποιος χρήστης του Twitter, έστειλε ένα βίντεο του ίδιου ανθρώπου, γράφοντας: "Βρήκα κυριολεκτικά τον ίδιο τύπο στο nycwtf !!"
Ωστόσο, ο χρήστης του Twitter @Humanstein, ξεκαθάρισε τη σύγχυση, επισημαίνοντας ότι ο άντρας κρατούσε στην πραγματικότητα ένα  WerePup, μια πολύ ζωντανού τύπου κούκλα, κουταβιού λυκάνθρωπου.
 πηγή 10-3-18
 http://www.dailymail.co.uk/femail/article-5479539/New-Yorkers-freaking-baby-werewolf-Subway.html

Αλλά η Asia Charity Eriksen δημιουργός των WerePup κουταβιών λυκάνθρωπου, ξεκαθάρισε ότι το συγκεκριμένο  Werewolf κουτάβι που απεικονίζεται στο μετρό με τον ιδιοκτήτη του, είναι μαϊμού WerePup και δεν κατασκευάστηκε από τους Eriksen.
Η Asia Charity Eriksen μπορεί να αναγνωρίσει τη δουλειά της και διαπίστωσε ότι κάποιος άλλος καλλιτέχνης έφτιαξε το εντυπωσιακό WerePup κουτάβι του μετρό (που διαφέρει από τα δικά της, σε μικρές κατασκευαστικές λεπτομέρειες που αφορούν τα μαλλιά, την τοποθέτηση των αυτιών κλπ)
Πολλοί αντέγραψαν την ιδέα και τα σχέδια της -μάλιστα χρησιμοποίησαν και το όνομα της εταιρείας της- από το 2010 που ξεκίνησε να δημιουργεί τα κουτάβια WerePup.
πηγή
https://slate.com/technology/2018/03/the-werepup-you-saw-on-twitter-is-not-an-official-werepup.html

Η 34χρονη Asia Charity Eriksen (από Φιλαδέλφεια) είναι ειδικός καλλιτέχνης FX, όπως και ο σύζυγός της Anders Eriksen
Η ιδέα της για τα κουτάβια WerePup, προήλθε από ένα παιδικό της όνειρο, να κάνει αυτά τα πλάσματα της φαντασίας, όσο το δυνατόν πιο ζωντανά.

Συνήθως τα πιο δημοφιλή, έχουν το μέγεθος ενός νεογέννητου μωρού (18 ιντσών) και έκανε πάνω από 300 μέχρι τώρα.
Τα μικρότερα που πουλάει, τα ονομάζει Pocket Pups και κοστίζουν $ 150. Το πιο δημοφιλές μέγεθος, που είναι το μέγεθος του νεογέννητου μωρού, κοστίζει $ 650.
Κατασκευάζει και μεγαλύτερα (25 ιντσών) που κοστίζουν περίπου 1.000 δολάρια. Είναι χειροποίητα προϊόντα και χρειάζονται βδομάδες εργασίας για να παραχθούν. Φτιάχνονται ανάλογα με τις προδιαγραφές που ζητάει ο πελάτης (αν θέλει σώμα σιλικόνης, σκληρά πλαστικά νύχια και δόντια κλπ.) 
(Κατασκευάζει επίσης το μωρό Krampuses γύρω στα Χριστούγεννα - το γερμανικό δαιμόνιο Χριστουγέννων.)
Οι άνθρωποι που αγοράζουν ρεαλιστικές WerePup κούκλες, αποτελούν μια μικρή κοινότητα, που διασκεδάζει και μεταφέρει αυτές τις κούκλες δημόσια. τις παίρνουν παντού, από το σούπερ μάρκετ μέχρι την κινηματογραφική αίθουσα.
στο Facebook υπάρχει μια μυστική ομάδα για τις μαμάδες και τους μπαμπάδες των WerePups.

Χρήματα από την πώληση γνήσιων WerePup, χρησιμοποίησε η Asia και για τη διάσωση σκύλων , όπως του Baxter Brindle-Butt,ένα pit bull/dogo mix που διασώθηκε το 2011. Βρέθηκε δεμένο σε δένδρο στους 90 βαθμούς τον Αύγουστο, εξουθενωμένο, χωρίς νερό.
Εκείνοι που ζητούν να αγοράσουν τους life like νεογέννητους λυκάνθρωπους, μπορεί να περιμένουν στη λίστα αναμονής, ακόμα και 10 μήνες, αφού οι τρισχαριτωμένες ανατριχιαστικές κούκλες είναι περιζήτητες.
πηγή
https://www.facebook.com/Werepups/photos/a.138188199535894.17825.137763519578362/820883144599726/?type=3&theaterΔεν υπάρχουν σχόλια: