Κυριακή, 15 Μαΐου 2016

η Ντομινατρίξ Mistress Tokyo αποκαλύπτει τις μυστικές επιθυμίες των πλούσιων πελατών της, στο Sydney Sexpo 2016Αυστραλία, η 37χρονη ντομινατρίξ Mistress Tokyo, (επίσης γνωστή ως Naomi ) εμφανίζεται στη  Sydney Sexpo 2016 ( γιορτή για την 20η επέτειο της εκδήλωσης, από τις 12-15 Μαΐου 2016)   έκθεση για την υγεία, τη σεξουαλικότητα και τον τρόπο ζωής, Η εκδήλωση αυτή χρονολογείται από το 1995 στη Μελβούρνη, είναι μία από τις μεγαλύτερες εκθέσεις στην Αυστραλία και συγκεντρώνει πάνω από 2,5 εκατομμύρια άτομα. (πραγματοποιείται επίσης στο Ηνωμένο Βασίλειο και στη Νότια Αφρική)
Στην ιστοσελίδα της Sexpo  (http://www.sexpo.com.au/)  παρουσιάζονται στο κοινό, τα προϊόντα της έκθεσης από τα καταστήματα για ενήλικες , σε μια άνετη και διασκεδαστική εορταστική ατμόσφαιρα.
Η Naomi εργάζεται στο  Sydney και αποκαλύπτει τις μυστικές επιθυμίες των πλούσιων πελατών της –πληρώνουν $ 400 την ώρα-  τους προσφέρει μια συναισθηματική εμπειρία με τιμωρία BDSM
[punishing BDSM - otherwise known as bondage, discipline, sadochism and masochism - on clients or 'slaves' from bondage to acting out scenes]
Η BDSM περιλαμβάνει φυσικές μορφές τιμωρίας, όπως spanking (χαστούκια στο πρόσωπο ή στους γλουτούς) και μαστίγωμα
Οι πελάτες της πληρώνουν για δημιουργία σκηνών σαδομαζοχιστικού σεξ  που περιλαμβάνουν για παράδειγμα απαγωγή, μεσαιωνικά βασανιστήρια ή κινήσεις πολεμικών τεχνών (τυπικά σενάρια ψυχοδραματικής σκηνής)
Οι πελάτες  «σκλάβοι»  έχουν ένα υψηλό διαθέσιμο εισόδημα και είναι άνθρωποι οι οποίοι απαιτούν ένα υψηλότερο επίπεδο σεξουαλικής διέγερσης.
η συνεδρία με την Mistress Tokyo μπορεί να τους κοστίσει από $ 200 δολάρια για 30 λεπτά αν και κάποιοι έχουν  χρεωθεί πενταψήφια ποσά για μια συνεδρία 14 ωρών.
Ένα τυπικός πελάτης της Mistress Tokyo είναι ένας άνθρωπος ηλικίας μεταξύ 20 και 60 ετών, με πανεπιστημιακή εκπαίδευση.
Μιλώντας στο News.com.au , η Naomi περιγράφει ένα τυπικό σενάριο σε μια σκηνή BDSM. Κατ’ αρχήν ένας πελάτης ή «σκλάβος» όπως τον αποκαλεί, αξιολογείται από το τηλέφωνο (οι παράμετροι που αφορούν  την απόσταση μεταξύ της πραγματικότητας και της φαντασίας κατά τη διάρκεια μια γρήγορης συνομιλίας πριν από την έναρξη της συνεδρίασης)
Μια συνεδρία μπορεί να περιλαμβάνει οτιδήποτε, δραματικές σκηνές με βασανιστήρια, ιατρικές θεραπείες ή σωματική τιμωρία.  Το ράβδισμα (Birching) που εφαρμόζεται συνήθως στους γυμνούς γλουτούς  του πελάτη, είναι πολύ δημοφιλές
Η Mistress Tokyo δεν κάνει σεξ με τους πελάτες της και στην πραγματικότητα δεν επιτρέπεται καθόλου. να την αγγίξουν (δεν είναι διαθέσιμη για τίποτα που περιλαμβάνει γυμνό ή στενή σεξουαλική επαφή μαζί της)
Η διάσημη ντομινατρίξ παίρνει το κυρίαρχο ρόλο από τον πελάτη, τον ταπεινώνει και απαιτεί σιδηρά πειθαρχία και υπακοή στον σαδομαζοχισμό της. χρησιμοποιεί σωματικές και ψυχολογικές μεθόδους προκειμένου να υποτάξει τους πελάτες της, που  αρέσκονται στον ρόλο του σκλάβου.  Φορά δερμάτινα και λάτεξ ρούχα, μαύρες μπότες, τακούνια στιλέτο, κορσέ, ζαρτιέρες, γάντια, αλυσίδες, και μαστίγιο και σύνεργα του πόνου
Μερικοί πελάτες θέλουν να ντύνεται καθηγήτρια και να τους χτυπάει.
Η Mistress Tokyo  αναλαμβάνει σκληρά  «hardcore» σενάρια  -όπου δρα για παράδειγμα σαν ένας τρελός χειρουργός-  παίρνει ρόλο κυρίαρχου «dom»,   ενώ ο σκλάβος πελάτης της παίρνει έναν παθητικό και υπάκουο ρόλο. Για το σκοπό αυτό η  Mistress Tokyo  κάνει piercings,  εισάγει ουροκαθετήρες, κάνει κλύσματα και εξετάσεις του ορθού. Μπορεί να κάνει συρραφή του δέρματος και ράμματα, αλλά δεν κάνει τίποτα ενδοφλέβια ή  χειρουργικές πράξεις.
πολύ
Η Mistress Tokyo  έχει πάνω από 6.000 οπαδούς στο Instagram όπου προβάλλει διάφορες εικόνες τρόπου ζωής BDSM

Ο φωτογράφος Lucas Konrad Messerer συλλαμβάνει επίσης με το φακό του,  διάφορους ρόλους dominatrix  που αφορούν την BDSM (Δουλεία, Πειθαρχία, Σαδισμός και Μαζοχισμός) στο στούντιο του  « Soul Focus Studio»
Πηγή 15-5-16

Δεν υπάρχουν σχόλια: