Κυριακή, 16 Ιουλίου 2017

Σπάνια φιλία δημοσιογράφου με άγρια αλεπού. Φιλοζωϊκό κατεστημένο στο Λονδίνο.
North London, περιοχή Islington,  Παρουσιαστής ειδήσεων του BBC,  που δίνει τροφή σε μια άγρια αλεπού, αντιμετωπίζει τη γκρίνια δήθεν ενοχλημένων "γειτόνων".
Οι "ενοχλημένοι" κάνουν δύσκολη τη ζωή, τόσο του φιλόζωου, όσο  και της άγριας αλλά πεντάμορφης αλεπουδίτσας, που πρόσφατα έγινε και μαμά.
O Zeb Soanes την ονόμασε  'London's handsomest fox' και σχεδιάζει να γράψει ένα παιδικό βιβλίο για τη σπάνια και υπέροχη φιλία τους.

ο κ.Soanes εκφωνητής ειδήσεων στο Radio 4’s ( a former Shipping Forecast announcer )  που διαθέτει μια από τις πιο ήρεμες και καθησυχαστικές φωνές, υποσχέθηκε ότι δεν θα ξαναδώσει τροφή στο άγριο ζώο, μετά από την καταγγελία που του έκαναν οι "ενοχλημένοι"και "οργισμένοι" "γείτονες"...
Ωστόσο ο εκφοβισμός τους, δεν κατάφερε να δώσει τέλος στην υπέροχη ιστορία φιλίας και αγάπης του εκφωνητή με την άγρια αλεπουδίτσα που του έκανε την καλύτερη έκπληξη,
του παρουσίασε τα δυο πολύτιμα αγγελούδια της, τα δυο μωρά αλεπουδάκια που καταφέρνουν να επιβιώσουν παρά την ανθρώπινη κτηνωδία που αντιμετωπίζουν.

 οι κτηνάνθρωποι που "ενοχλούνται" από τη γλυκιά παρουσία των ζώων, ισχυρίζονται ότι μπορούν να μεταδώσουν ασθένειες, γιατί ψάχνουν μέσα στους κάδους απορριμμάτων, για φαγητό.
στα μωρά αλεπουδάκια έδωσε τα ονόματα Goupil – an archaic word for fox – και Antoine.
στο twitter δημοσίευσε τη φωτο, όπου προσφέρει νερό για να ξεδιψάσει τα σπάνια πλάσματα και παγάκια (τα αγαπούν πολύ, όταν έχει ζέστη)

Ο  56χρονος designer Michael Krystal, αναμμένος και καπνισμένος...δήλωσε ότι,  άνθρωποι σαν τον κ.Soanes παρεμβαίνουν στη φύση, ενώ ένας άλλος "ενοχλημένος γείτονας" είπε ότι η αλεπούδες δημιουργούν όχληση.
Εκπρόσωπος του τοπικού συμβουλίου  Islington Council δήλωσε ότι "εμείς συμβουλεύουμε τους ανθρώπους να μη δίνουν τροφή στις αλεπούδες, γιατί τις ενθαρρύνουν να εγκατασταθούν στην περιοχή και αυτό αποτελεί ενόχληση στους κατοίκους"
(φυσικά οι μαζάνθρωποι και οι κτηνάνθρωποι, επιλέγουν ανάλογους με το είδος τους εκπροσώπους...)
έκπληξη επίσης αποτελεί και η δήλωση της φιλοζωϊκής οργάνωσης RSPCA (που έχει πολλούς φιλόζωους χορηγούς και διαχειρίζεται μεγάλα οικονομικά ποσά για την προστασία των ζώων)
η RSPCA προειδοποιεί τους φιλόζωους να μη δίνουν τροφή στις αλεπούδες, γιατί οι "ενοχλημένοι γείτονες" μπορεί να τις δολοφονήσουν....
😾😾😾
ενώ καμία δήλωση συμπαράστασης δεν έγινε για τον θαρραλέο Zeb Soanes, που σπάει το ενοχλητικό και απάνθρωπο κατεστημένο και δίνει ανάσα ζωής σε κάθε πλάσμα που έχει ανάγκη.

εμείς από μια μακρινή απόσταση, είμαστε κοντά και μαζί, νοητικά και συναισθηματικά με τον κ.Zeb Soanes και περιμένουμε το βιβλίο του, ευχόμαστε δε να μη καταφέρουν να κάνουν κακό στην πανέμορφη αλεπουδίτσα, στα μωρά της και στον ανθρώπινο φίλο της.
πηγή 16-7-17
http://www.dailymail.co.uk/news/article-4700214/Newsreader-s-adopted-fox-turns-vixen.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: