Πέμπτη, 13 Ιουλίου 2017

Η ολική έκλειψη ηλίου στις ΗΠΑ, στις 21 Αυγούστου. Η επίδρασή της σε ατομικό και συλλογικό επίπεδο


H πρώτη μετά το 1918, ολική έκλειψη Ηλίου στις 21 Αυγούστου 2917, στις ΗΠΑ, από τη μια άκρη ως την άλλη κινητοποιεί  επιστημονικές και ομοσπονδιακές αρχές, αλλά και συνωμοσιολόγους.
η ιστοσελίδα " Signs of End Times" αναφέρεται σε αύξηση σεισμών, σε φυσικές καταστροφές και ηλιακές εκλείψεις που σημαδεύουν το 2017.
η μείωση του πληθυσμού μελισσών, νυχτερίδων και ψαριών, αποτελεί επίσης προειδοποιητικό σημάδι επερχόμενης ολικής καταστροφής. Η ιστοσελίδα υποστηρίζει "ποτέ προηγούμενα δεν εμφανίζονταν όλα αυτά τα γεγονότα, σε τόσο διαφορετικές θέσεις, με τέτοια συχνότητα και ένταση. ο διαχειριστής της ιστοσελίδας είναι άγνωστος, αλλά παρουσιάζεται και σε μια άλλη σελίδα που ονομάζεται "η αλήθεια για την κόλαση" που υποστηρίζει ότι η κόλαση βρίσκεται πραγματικά στη γη,
Ο δικτυακός τόπος υποστηρίζει ότι ο αριθμός των σεισμών και των εκλείψεων είναι σε άνοδο και αναφέρεται στην ιστοσελίδα Earthquake Track που έχει καταγράψει 4.000 σεισμούς από τις αρχές του 2017.
άλλοι (όπως ο Carl Olson, editor of Catholic World Report) αναφέρουν ότι,  πρόκειται να "κλείσει ένας συμπαντικός κύκλος"
πηγή
http://www.dailymail.co.uk/sciencetech/article-4242420/End-Days-happen-year-claims-fundamentalists.html
Τη Δευτέρα 21 Αυγούστου,  η Σελήνη θα περάσει ανάμεσα στον Ήλιο και στη Γη, θα σχηματίσει σκιά πλάτους σχεδόν 110 χλμ. που θα μετακινηθεί από το 'Ορεγκον, στο βορειοδυτικό άκρο, αργά το μεσημέρι έως τη Νότια Καρολίνα, στην άλλη πλευρά της χώρας, το απόγευμα, διασχίζοντας συνολικά 14 πολιτείες μέσα σε δύο ώρες.
Οι παρατηρητές θα βρεθούν μέσα σε πλήρες σκοτάδι στο μέσο της ημέρας επί δύο και πλέον λεπτά και θα μπορούν να δουν αστέρια και πλανήτες στον ουρανό, καθώς και το ηλιακό στέμμα, που είναι αόρατο διαφορετικά.
Μια ακόμη ολική έκλειψη ηλίου θα σημειωθεί στις 8 Απριλίου 2024 από το Τέξας έως το Μέιν και η επόμενη, από τη μια ακτή στην άλλη, από την Καλιφόρνια έως τη Φλόριντα, στις 12 Αυγούστου 2045.
οι εκλείψεις της σελήνης και του ηλίου αναπαράγονται ακολουθώντας έναν κύκλο 18 ετών και 11 ημερών, φαινόμενο ήδη γνωστό στην αρχαιότητα.
Η ιστορική έκλειψη αποκαλείται "Great American Total Solar Eclipse" και θα είναι η πρώτη ορατή στις ΗΠΑ, μετά από 99 χρόνια. Η στιγμή που θα είναι ορατή μόνο η κορώνα του ήλιου (μόνο οι εξωτερικές εκλάμψεις του ήλιου) γύρω από τη σκιά του φεγγαριού, θα φορτίσει έντονα συναισθηματικά, όσους τη βιώσουν.
πηγή
http://www.chicagonow.com/chicago-board-tirade/2017/07/eclipse/

Mια έκλειψη είναι ένα αστρονομικό γεγονός που συμβαίνει όταν ένα ουράνιο σώμα κινείται στη σκιά ενός άλλου. Oι ηλιακές και οι σεληνιακές εκλείψεις είναι σημαντικές εκδηλώσεις σε πνευματικό επίπεδο.
H πνευματική σημασία και η επίδραση των εκλείψεων για την ανθρωπότητα είναι αντικείμενο της πνευματικής έρευνας.
H ηλιακή έκλειψη έχει μεγάλες επιπτώσεις στο σύμπαν, όλα τα έμβια όντα εξαρτώνται από τον ήλιο που παρέχει φως και λάμψη στο Σύμπαν. Kαθώς ο ήλιος επισκιάζεται το περιβάλλον γίνεται δεκτικό σε αρνητική ενέργεια.
Το σκοτάδι αποτελεί ανωμαλία στο γενικό κανονικό κύκλο της ημέρας και της νύχτας.
Το περιβάλλον στη γη γίνεται ευάλωτο σε ένα λεπτό άυλο επίπεδο.
Η μεγιστη επίδραση μιας έκλειψης στο άϋλο επίπεδο και στους ανθρώπους, εξαρτάται από το που είναι πιο ορατή. Όσο πιο ορατή είναι, τόσο μεγαλύτερη είναι η λεπτή, άϋλη επίδραση στους ανθρώπους εκείνης της περιοχής.
Kατά την περίοδο της έκλειψης, η δύναμη της αρνητικής ενέργειας (μαύρη ενέργεια που βλάπτει την κοινωνία)  αυξάνεται κατά 1000 φορές. Μια άϋλη, λεπτή μάχη ,μεταξύ των δυνάμεων του καλού και του κακού ακολουθεί (είναι δυνατόν να εκδηλωθούν πυρκαγιές και άλλες φυσικές καταστροφές)
 Σε ατομικό επίπεδο οι άνθρωποι μπορεί να εμφανίσουν λήθαργο, κόπωση, ασθένεια κλπ. σε φυσικό επίπεδο. σε ψυχολογικό επίπεδο, δημιουργείται κατακλυσμός από συναισθηματικές και αρνητικές σκέψεις ειδικά για την πνευματική πρακτική.
Η νόηση επηρεάζεται και παρατηρείται μια γενική μεώση της ικανότητας λήψης αποφάσεων (οι άνθρωποι είναι πιθανόν να πάρουν λανθασμένες αποφάσεις)
Οι εκλείψεις συμβάλλουν επίσης στη διάδοση μεταδοτικών ασθενειών (πανδημίες) και απώλειες ζωής. όταν δεν λαμβάνεται κανένα μέτρο για την αντιμετώπιση της κατάστασης, ξαφνικά έρχονται (εκδηλώνονται) καταστροφές. (σεισμοί, πλημμύρες, επιδημίες, λιμοί)  Για να αντισταθμιστεί το κακό, χρειάζεται έντονη πνευματική άσκηση που θα ακυρώσει και θα αντισταθμίσει τα αποτελέσματα της αρνητικής ενέργειας.
Οι άνθρωποι που θα κάνουν έντονη πνευματική άσκηση κατά τη διάρκεια μιας έκλειψης, θα επωφεληθούν πνευματικά σε μεγάλο ποσοστό.
κατά τη διάρκεια μιας έκλειψης είναι σκόπιμο να αποφεύγονται όλες οι σημαντικές ενέργειες, όπως εγκαίνια και  σημαντικές επιχειρηματικές συμφωνίες. η έκλειψη επηρεάζει επίσης ταα τρόφιμα και τις πεπτικές διεργασίες. είναι σκόπιμο να αποφευχθεί η υπερβολική κατανάλωση τροφής και η έντονη σεξουαλική δραστηριότητα, την περίοδο της έκλειψης. Είναι σημαντικό να ληφθούν πνευματικές προφυλάξεις -ειδικά όταν η έκλειψη είναι ορατή στην περιοχή που ζουν- ιδιαίτερα για τα μικρά παιδιά, τους ηλικιωμένους και τους άρρωστους ανθρώπους.
Μια έκλειψη μπορεί να είναι θετική, εφόσον συμβάλλει στην ατομική και συλλογική πνευματική ανάπτυξη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: