Παρασκευή, 13 Δεκεμβρίου 2013

Η ευθανασία στο αγαπημένο μας ζώο συντροφιάς, Joy Session και Lap of Love υπηρεσίες

Το τελευταίο Αντίο στον πιστό τους φίλο, και σύντροφο, λένε οι ιδιοκτήτες ζώων συντροφιάς με φωτογραφίες του 'Joy Session'.
Το «Joy Session», καταγράφει τον τελευταίο ασπασμό των ιδιοκτητών στα κατοικίδια ζώα τους, που είναι πολύ γέρικα για να ζήσουν ή έχουν διαγνωστεί με θανατηφόρες ασθένειες.
Το «Joy Session», είναι μια σειρά φωτογραφιών που δημιούργησε η Sarah Ernhart, ιδιοκτήτρια της Sarah Beth Photography στη Μινεάπολη.
  Η Sarah επαγγελματίας φωτογράφος από το 2006, άρχισε να δημοσιεύει φωτογραφίες ιδιοκτητών που «αποχαιρετούν» τα κατοικίδια ζώα τους το 2010.

  Περισσότεροι από 100 ιδιοκτήτες ζώων συντροφιάς αγάπησαν την ιδέα, να φωτογραφηθούν στις τελευταίες στιγμές με τον πιστό τους σύντροφο.
 «Είναι μια πολύ ευαίσθητη στιγμή για τους ανθρώπους που έχουν μοιραστεί με αυτά τα ζώα όλη τους τη ζωή»
 Πριν  από περίπου τέσσερα έτη,  ο Gardner από Yorba Linda, στην Καλιφόρνια και
ο Dr. Dani McVety από Tampa,  στη  Φλόριντα,  δημιούργησαν  σε συνεργασία την « Lap of Love Veterinary Hospice Inc.»
στη Lap of Love υπηρεσία, έμπειροι κτηνίατροι  βοηθούν  για τη διαδικασία της  ευθανασίας στα ανίατα  άρρωστα  κατοικίδια ζώα.
Από το 2010,  εργάζονται για την «Lap of Love» 68 κτηνίατροι σε 20 πολιτείες των ΗΠΑ.
Φροντίζουν για την ευθανασία, την ταφή και την ψυχολογική στήριξη των ιδιοκτητών που χάνουν τον αγαπημένο τους σύντροφο.

Οι υπηρεσίες τους κοστίζουν από $200 έως $400 και η ευθανασία γίνεται στο κτηνιατρικό κέντρο ή στο σπίτι των ιδιοκτητών. Βοηθούν για να φύγει ειρηνικά από τη ζωή το ζώο συντροφιάς.

19-11-13 Farewell, my friend: Heart-breaking pictures capture terminally ill pets in one final embrace with their loving owners before they die
Sarah Ernhart, the owner of Sarah Beth Photography in Minneapolis, created these tender snaps
She dubbed the shoot a 'Joy Session' in which she records owners' last moments with pets
πηγή
http://www.dailymail.co.uk/news/article-2510103/Beautiful-heart-breaking-pictures-terminally-ill-elderly-pets-final-embrace-loving-owners-just-die.html

 12-12-13  The last goodbye: Heartbreaking pictures capture pet owners' final moments with their beloved animals in a HOSPICE for dying cats and dogsπηγή http://www.dailymail.co.uk/news/article-2522283/The-pet-owners-shelling-hundreds-animal-hospice-care.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: