Κυριακή, 8 Δεκεμβρίου 2013

ΣΚΥΛΟΣ κατ΄εξακολούθηση ΚΛΕΦΤΗΣ

Νότια Καρολίνα, Κλίντον.  Μεγαλόσωμο χάσκι συνελήφθη για κλοπές σε κατάστημα ζωοτροφών.Στις αρχές της βδομάδας,ο σκύλος Cato πιάστηκε να κλέβει λιχουδιές για σκύλους από το τοπικό κατάστημα της Dollar General,
έκλεβε αυτιά χοίρων, κόκαλα βοείου κρέατος και άλλα τρόφιμα για σκύλους και έθαβε τα κλοπιμαία πίσω από το κατάστημα.
Η αστυνομία έχει ένα νέο δράστη στη βάση των δεδομένων της.
Η ιδιοκτήτριά του Holly Darden τον έβγαλε για βόλτα την Τετάρτη, αλλά ο Cato  ξέφυγε από την εποπτεία της.
Λίγο μετά, οι υπάλληλοι του Dollar General παρατήρησαν ότι, κάποιος είχε κλέψει αυτιά χοίρου, κόκαλα βοείου κρέατος, και άλλα τρόφιμα για σκύλους κατ 'ευθείαν από το ράφι. 
Η διευθύντρια του καταστήματος Anastasia Polson έριξε μια ματιά στο βίντεο επιτήρησης και γρήγορα εντοπίστηκε ο ένοχος.
Γύρω στο 9:38 το πρωί, ο Cato προσπάθησε να εισέλθει μέσα στο Dollar General αλλά οι συρόμενες πόρτες του έκλεισαν, πριν αυτός καταφέρει να μπει.
Έπειτα καθώς μπήκαν πελάτες, οι πόρτες άνοιξαν και ο Cato βρήκε ευκαιρία για να μπει μέσα μαζί τους. Λίγα λεπτά αργότερα φαίνεται να βγαίνει από το κατάστημα.
Αλλά ο Cato επανήλθε λίγα λεπτά αργότερα, για να κλέψει και πάλι, αυτή τη φορά τον ακολούθησαν υπάλληλοι του καταστήματος και τον βρήκαν να θάβει τα πολύτιμα αντικείμενα, σε ένα σωρό από σκουπίδια, πίσω από το κατάστημα.
Η διευθύντρια κ. Polson κάλεσε την αστυνομία, ο Cato συνελήφθη και παραδόθηκε στην ιδιοκτήτριά του.
Προφανώς ο Cato είναι ένας κατά συρροή (καθ΄έξη και κατ΄εξακολούθηση) κλέφτης ( serial thief)
Η κ. Darden λέει ότι μπαίνει και σε άλλα καταστήματα, όπως το Ingles, BI-LO και σε επιχειρήσεις τροφίμων, όπως το Pizza Hut και ένα τοπικό κατάστημα που πουλάει γιαούρτι. 

Φαίνεται πως το μακρύ χέρι του Cato δεν έχει να κάνει με το να είναι πεινασμένος, κλέβει για τη συγκίνηση.
Η κ. Darden διαβεβαίωσε τις αρχές ότι τον ταΐζει και έχει πάντα φαγητό στη διάθεσή του, άλλωστε είναι παχύσαρκος.
αν και συντάχθηκε πλήρης έκθεση της αστυνομίας εναντίον του Cato, για τα αντικείμενα που εκλάπησαν, ωστόσο οι αστυνομικοί διαβεβαίωσαν πως το έκαναν μόνο για πλάκα και δεν απαγγέλθηκαν κατηγορίες.
Περιέργως, οι κλέφτες σκύλοι είναι ένα επαναλαμβανόμενο πρόβλημα για την Dollar General, φέτος τον Φεβρουάριο, ένας σκύλος έκλεψε ένα παιχνίδι και πιάστηκε λίγο πριν καταφέρει να διαφύγει από τις συρόμενες πόρτες.

 8-12-13 The husky arrested for shoplifting: Hound caught stealing pig ears, beef bones and dog food from Dollar General and burying them behind store
πηγές
http://www.dailymail.co.uk/news/article-2520117/Meet-Cato-klepto-Husky-caught-stealing-pig-ears-beef-bones-dog-food-Dollar-General-burying-store.html

 http://www.huffingtonpost.com/2013/12/06/shoplifting-dog-husky-caught_n_4400550.html?utm_hp_ref=good-news&ir=Good+News
http://southcarolina1670.wordpress.com/category/law-enforcement/

Δεν υπάρχουν σχόλια: