Κυριακή, 8 Δεκεμβρίου 2013

Μία στις τέσσερεις γυναίκες αντιπαθεί τους φίλους του συντρόφου της.

Μία στις τέσσερεις γυναίκες αντιπαθεί τους φίλους του συντρόφου της.  Αυτό έδειξε δημοσκόπηση για την ταινία 2 Guns on DVD που έγινε σε 2.000 γυναίκες που διατηρούν ερωτική σχέση.
Πιστεύουν ότι οι φίλοι επηρεάζουν το άλλο τους μισό, που αλλάζει συμπεριφορά και δημιουργεί πίεση και πρόβλημα στη σχέση τους.


 Η έρευνα αποκαλύπτει πως εκατομμύρια γυναίκες αντιπαθούν τους φίλους του συντρόφου τους - επειδή όταν είναι μαζί τους πίνει πάρα πολύ, μένει έξω μέχρι αργά και συνέχεια μιλάει για το ποδόσφαιρο.

Το ένα τέταρτο των γυναικών αισθάνεται πως το άλλο του μισό, χαραμίζει το χρόνο του με φίλους,  που έχουν δυσμενή επίδραση στη συμπεριφορά του.
όταν είναι μαζί με τους φίλους του πιστεύει ότι γίνεται ισχυρός, επιδεικνύει τα προσόντα του και ενεργεί διαφορετικά, γενικά, γίνεται άλλος άνθρωπος.

 Δεν αποτελεί έκπληξη λοιπόν ότι μία στις δέκα γυναίκες θεωρεί ότι τα φιλαράκια του άλλου μισού τους, βάζουν εξ ολοκλήρου σε δοκιμασία τη σχέση τους.
Εν τω μεταξύ, 16 τοις εκατό των γυναικών έχουν ομολογήσει ότι προσπάθησαν να αποτρέψουν το φίλο, αρραβωνιαστικό ή το σύζυγό τους από τη συνήθεια να κάνει παρέα με τους «ανεπιθύμητους» φίλους του. ….

Η έρευνα διαπίστωσε επίσης ότι μία στις είκοσι γυναίκες αντιπαθεί ένα συγκεκριμένο άτομο στην ομάδα των φίλων του συντρόφου της, ενώ διστακτικά, το 75 τοις εκατό παραδέχθηκε ότι δεν αρέσει την πλειοψηφία των φίλων του.
  «Πολλές γυναίκες πιστεύουν ότι όταν ο σύντροφός τους βρίσκεται παρέα με τους φίλους του, συμπεριφέρεται σαν να είναι δέκα χρόνια μικρότερος και περισσότερο», είπε ένας εκπρόσωπος για το 2 Guns on DVD.
«όταν οι άντρες είναι με τους φίλους τους, συμπεριφέρονται παιδιάστικα, χρησιμοποιούν τη δική τους γλώσσα, μιλούν για τα δικά τους θέματα και γενικά κομπάζουν»

 «σε πολλές περιπτώσεις οι άνδρες γνωρίζουν τους φίλους τους μεγαλύτερο χρονικό διάστημα από ότι, τη σύντροφό τους - είναι φυσικό και ωραίο να εξακολουθούν να έχουν αυτό το δεσμό- και είναι λογικό να συμπεριφέρονται πιο οικεία, και να θριαμβολογούν με θορυβώδη τρόπο» 


Όπως διαπιστώθηκε από τη δημοσκόπηση, μία στις δέκα γυναίκες αντιπαθεί έναν από τους φίλους του συντρόφου της ( φίλου, αρραβωνιαστικού ή συζύγου) τόσο πολύ, που του απαγόρευσε να τον βλέπει. 

Ωστόσο, οι περισσότερες γυναίκες δεν ενοχλούνται όταν το άλλο τους μισό βγαίνει για να γιορτάσει με τους φίλους του, ειδικές εκδηλώσεις –γενέθλια, Χριστούγεννα και μεγάλα αθλητικά γεγονότα-

  Τα τρία τέταρτα των γυναικών παραδέχτηκαν πως το άλλο τους μισό αγαπά πραγματικά τους φίλους του, ενώ μία γυναίκα στις πέντε, δηλώνει πως ο άνθρωπος της έχει τουλάχιστον μια ρομαντική φιλία «bromance». 

Το 85 τοις εκατό των γυναικών, δήλωσε πως ο άνθρωπος τους ενθουσιάζεται πραγματικά όταν βλέπει τους φίλους του.

 Όταν ρωτήθηκε σχετικά με τη γυναικεία φιλίες, το 56 τοις εκατό των γυναικών δήλωσε, ότι, η φιλία μεταξύ αντρών είναι πιο απλή, δεν υπάρχουν πολύπλοκες διαφωνίες και μικροπρέπειες που διέπουν συχνά τις γυναικείες φιλίες.

 Ο εκπρόσωπος για το 2 Guns δήλωσε, πως είναι θετικό που οι άντρες έχουν τόσο ισχυρή σχέση με τους φίλους τους. Αυτό θα έπρεπε να ικανοποιεί τις φίλες και τις συζύγους τους και να μη προκαλεί τη ζήλια τους.
εάν ο άντρας τους αλλάζει συμπεριφορά όταν είναι με τους φίλους του, αυτό είναι απλά αντριλίκι (male bravado) και δεν είναι κάτι ανησυχητικό.

Το 2 Guns θα κυκλοφορήσει σε DVD και Blu-ray τη Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου.

 One in four women hates their partner's friends because they are a bad influence, says new study
πηγή
http://www.dailymail.co.uk/news/article-2519907/One-women-hates-partners-friends-bad-influence-says-new-study.html


TOP 20 MISDEMEANOURS BY MEN WHEN WITH THEIR FRIENDS
1. Drinks too much      2. Completely ignores you

3. Tells the same stories you have heard over and over again

 4. Talks about football endlessly       5. Shows off     6. Swears more

 7. Stays out late      8. Plays commuter games for hours on end

 9. Acts like he is still a teenager      10. Tells unfunny jokes

 11. Doesn't show you any affection   12. Talks about other women

 13. Drives faster       14. Acts the class clown

15. Acts like a completely different person

16. Talks about cars

17. Makes out he helps with cooking and cleaning more than he actually does

 18. Shouts at the TV      19. Makes out he's really independent

20. Calls you by your proper name and not the pet names you have for each other

 http://www.dailymail.co.uk/news/article-2519907/One-women-hates-partners-friends-bad-influence-says-new-study.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: