Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου 2012

"Να διοικηθεί η Ελλάδα από ξένο επίτροπο" ζήτησε το κάθαρμα ο ναζί Φόλκερ Κάουντερ!!!

Δήλωση σοκ από τον επικεφαλής της ΚΟ των κομμάτων που συγκυβερνούν στη Γερμανία. Διαβάστε τι ζήτησε για να δοθούν χρήματα στην Ελλάδα.

Στο παρά πέντε της συμφωνίας για το PSI και της νέας δανειακής σύμβασης, κορυφαίος Γερμανός αξιωματούχος της κυβέρνησης Μέρκελ, προχώρησε σε προβοκάτσια κατά της Ελλάδας.

Ο Φόλκερ Κάουντερ, ούτε λίγο ούτε πολύ ζήτησε να διοριστεί ξένος πρωθυπουργός στη χώρα μας ο οποίος θα διοικήσει με αυστηρότητα τους Έλληνες.

Ο κ. Κάουντερ, συνεχίζοντας τόνισε ότι δεν πρέπει να δοθούν άλλα χρήματα στην Ελλάδα, αν δεν υπάρξουν ρητές δεσμεύσεις και εγγυήσεις ότι θα παρθούν και θα εφαρμοστούν σκληρά μέτρα.

"Πρέπει να κάνουμε τους Έλληνες να καταλάβουν ότι δεν μπορεί να υπάρξουν χρήματα παρά μόνο αν η χώρα διοικηθεί με αυστηρότερο τρόπο. Στην ανάγκη από έναν επίτροπο που θα διοριστεί από την ΕΕ ή τις χώρες της ευρωζώνης" δήλωσε ο επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Χριστιανοδημοκρατικής και της Χριστιανοκοινωνικής Ένωσης (CDU/CSU) στην Μπούντεσταγκ.

Σε συνέντευξή του στο περιοδικό Spigel, σημείωσε ακόμα ότι θα ήταν καλό η Ελλάδα να... βγει με τη θέλησή της από το ευρώ.

Η Γερμανία, η οποία έχει τη μεγαλύτερη συνεισφορά στις ευρωπαϊκές αρωγές, γνώρισε ένα κύμα ανθελληνικής προπαγάνδας τη στιγμή του πρώτου σχεδίου στήριξης, το 2010. Η βοήθεια αυτή "ήταν δικαιολογημένη, δεν υπάρχει λόγος να μετανιώνει κανείς γι' αυτές", δήλωσε ο Κάουντερ. Όμως "παρά τα σχέδια αρωγής, πολύ λίγες βελτιώσεις έχουν πραγματοποιηθεί στη χώρα", πρόσθεσε.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποια επίσημη αντίδραση από την ελληνική κυβέρνηση ή από την καγκελάριο της Γερμανίας Άνγκελα Μέρκελ.

πηγή News247

ΣΧΟΛΙΟ
Βρωμερό κάθαρμα Κάουντερ πάρτε το βρωμο-ευρώ σας και ξεκουμπιστείτε...

Αλίμονο αν δεν είχαμε αυτά τα βρωμερά ανδρείκελα που μας κυβερνούν θα έπαιρνες την απάντησή σου...

Αδέρφια μου, κάθε λεπτό που περνάει και παραμένουμε στο Ευρώ τα πράγματα θα χειροτερεύουν...
Τον πάτο του πηγαδιού δεν τον είδαμε ακόμα...

Επιλέγω φτώχια, εθνική ανεξαρτησία και αξιοπρέπεια...
Επιλέγω την δραχμή.

Επειγόντως κλείσιμο των συνόρων για το εθνικό μας νόμισμα... (αυτό δεν μπορεί να γίνει με το ευρώ γιατί δεν "διοικείται" από εμάς).

Οι ξένες πολυεθνικές (Carrefour - η οποία εδώ και μήνες σταμάτησε να πληρώνει τους προμηθευτές της, γιατί άραγε; που πάει το ζεστό χρήμα των καταναλωτών;-, LIDL, Praktiker, Vodafone, Amstel, Coca Cola κλπ) συνεχίζουν να το συλλέγουν με ραγδαίους ρυθμούς και να το στέλνουν στο εξωτερικό.... ....

Τα έχουμε χιλιοπεί...
Οι ξένοι αλλά και οι Ελληνες πλούσιοι και οι τραπεζίτες στέλνουν μαζικά τα ευρώ τους στο εξωτερικό νομιμότατα, χωρίς να μπορεί κανείς να τους σταματήσει....
Αποτέλεσμα να στεγνώνει κάθε μέρα όλο και περισσότερο από ρευστό η αγορά...
Δεν υπάρχει χρήμα και οι δανειστές μας το γνωρίζουν πολύ καλα...
Και αποθρασύνονται.... σαν τον Κάουντερ... το σιχαμερό ναζιστικό σκουλίκι...

Η Γερμανία εδώ και 10 χρόνια συλλέγει με την βαριά βιομηχανία της και τον έλεγχο προς τις χώρες μέσω της Ε.Ε. όλο το Ευρώ (το απατηλό- για τους Ευρωπαίους- αντίγραφο του Γερμανικού Μάρκου). Γι αυτό εν μέσω καταρρέουσας Ευρώπης γνωρίζει πρωτοφανή ανάπτυξη (με εντυπωσιακή αύξηση του ΑΕΠ, πρωτόγνωρη αύξηση της βιομηχανικής παραγωγής της, δίνει μεγάλες αυξήσεις μισθών κλπ)....

Το τραγικό είναι ότι κάποιοι εδώ στην πατρίδα μας είναι ηλίθιοι ή προδότες... δεν υπάρχει κάτι άλλο... και ποιοί είναι αυτοί;

Οι Ευρωπαϊστές Ελληνες, οι οποίοι έχουν αρχίσει να τσιρίζουν ότι η έξοδος από το Ευρώ θα είναι η καταστροφή μας....
Γιατί κύριοι;

Τι κάνει τους Αλβανούς, τους Βούλγαρους, τους Τούρκους, τους Σκοπιανούς, και τους άλλους Βαλκάνιους γείτονές μας να ζούν άνετα με το εθνικό τους νόμισμα; Και οι περισσότεροι από αυτούς κι εκτός Ε.Ε.;!!!!
Λένε "δεν φταίει το Ευρώ αλλά στην Ελλάδα δεν παράγουμε τίποτα, δεν υπάρχει ανάπτυξη".....

Ε, βέβαια αφού το Ευρώ σας και η αντεθνική πολιτική που άσκησαν όλα αυτά τα χρόνια οι φιλοευρωπαικές κυβερνήσεις σας, κατέστρεψαν και τα τελευταία ίχνη της ελληνικής βιομηχανίας και βιοτεχνίας... και σύντομα και τα εναπομείναντα ίχνη της αγροτικής μας παραγωγής...

Αλλά...

Μήπως έχει ανάπτυξη η Αλβανία; Δηλαδή τι παράγουν τα Σκόπια; Η Βουλγαρία γιατί δεν θέλει να μπεί στο Ευρώ; Οι Σέρβοι πως ζούνε; Η Τουρκία γιατί αναπτύσσεται εκτός Ε.Ε.;

Τι κάνατε κύριοι φιλοευρωπαϊστές στην πατρίδα μου;
Για ποιό προδοτικό λόγο συνεχίζετε να μας κρατάτε δέσμιους του Δούρειου Ιππου που λέγεται Ευρώ;

Το πρωί άκουσα έναν βουλευτή της Ν.Δ να λέει ότι "μόνο η αριστερά θέλει την επάνοδο στην δραχμή"!!!! Σοβαρά;
Τι λέτε κύριε;

Ο πατριωτικός κόσμος θέλει την επάνοδο στην δραχμή.

Θέλει την εθνική του αξιοπρέπεια. Θέλει να βγάλει τον σκασμό ο κ. Κάουντερ...

Να κλείσουμε ερμητικά τα σύνορά μας. Να μην μπαίνουν άλλοι λαθρομετανάστες. ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ...
Να φέρουμε την δραχμή και να απαγορεύσουμε αυστηρά την έξοδό της από την χώρα.
Να εγκαταλείψουμε την Ευρωζώνη άμεσα και αν μας απειλήσουν με ότιδήποτε να είμαστε έτοιμοι να αποχωρήσουμε κι από την Ε.Ε.
Να φτιάξουμε νόμους να βοηθήσουμε την νέα γενιά να δημιουργήσει εύκολα επιχειρήσεις. Να αρχίσουμε να παράγουμε. Οι αγρότες μας να καλλιεργήσουν και πάλι την ελληνική γή με τους ευλογημένους καρπούς της. Χωρίς τις θανατηφόρες επιλεκτικές επιχορηγήσεις της Ε.Ε. που κατέστρεψαν εδώ και δεκαετίες παραδοσιακές ελληνικές καλλιέργειες...
Να απαιτήσουμε από τις τράπεζες να χρηματοδοτήσουν την επιχειρηματική και παραγωγική δραστηριότητα. Να δώσουν δάνεια στους πολίτες για ανάπτυξη, στους επιστήμονές μας για έρευνα.
Να σώσουμε την πατρίδα...

Είναι απλό.
Δίνω στεγαστικό δάνειο σε μια οικογένεια να αγοράσει ένα σπίτι. Αυτο σημαίνει δουλειά για τον οικοδόμο. Δουλειά για όσους εμπλέκονται στις κατασκευές. Αρχιτέκτονες, πολιτικοί μηχανικοί, έμποροι δομικών υλικών, ηλεκτρολόγοι, υδραυλικοί, ελαιοχρωματιστές, εργάτες κι όσοι εξαρτώνται από αυτούς θα φάνε ψωμάκι...
Μετά η οικογένεια θα χρειαστεί το νοικοκυριό της, τον εξοπλισμό της. Ηλεκτρικά είδη, σκεύη, έπιπλα κλπ. Θα φάνε ψωμάκι και οι έμποροι με τους υπαλλήλους τους αλλά και οι κατασκευαστές όλων αυτών. Κι όλοι αυτοί οι άνθρωποι θα πληρώσουν τους φόρους τους, τον ΦΠΑ τους και με τις κρατήσεις (που τα ταμεία δεν θα τις επενδύσουν σε αέρα κοπανιστό αλλά θα τις έχουν στην υγιή τράπεζα που δίνει τα δάνεια) από τους μισθούς τους, οι μισθωτοί, θα ταϊσουν και τους παπούδες τους, τους συνταξιούχους και θα έχουν και την περίθαλψή τους αυτοί και οι οικογένειές τους...

Κι όλα αυτά ξεκίνησαν από ένα ωραίο στεγαστικό δάνειο τις τράπεζας που επί 3 χρόνια τώρα τρώει τα λεφτά του κοσμάκι, παίρνει τις τεράστιες επιχορηγήσεις (28 δις έδωσε μονο ο Καραμανλής από τα λεφτά του ελληνικού λαού) και τα πάει όλα στο εξωτερικό!!!!!!

Σας φαίνονται όλα αυτά ακραία;
Σας φαίνονται επικίνδυνα; Σας φαίνονται επιπόλαια;

Ε, τότε καθήστε αναπαυτικά να απολαύσετε τα "ακίνδυνα" που μας έρχονται με ραγδαίο τρόπο τις προσεχείς μέρες, εβδομάδες και μήνες...
Καθήστε αναπαυτικά να απολαύσετε το μέλλον που σας επιφυλάσουν οι ευρωπαϊστές κι ο τραπεζίτης διορισμένος πρωθυπουργός.
Το μέλλον που μας καθόρισαν οι ξένοι και το νόμισμά τους το Ευρώ...

ΘΑΝΟΣ


ΥΓ. Επειδή δεν θέλω να επαναλαμβάνω τα ίδια και τα ίδια όσοι θέλετε να μάθετε τις θέσεις μας για το Ευρώ μπορείτε να διαβάσετε τις παρακάτω παλιότερες αναρτήσεις μας.

Ας έρθει η δραχμή κι ας είναι και με 1.530 δραχμές η ισοτιμία της το Ευρώ.... Η ελευθερία και η εθνική ανεξαρτησία αξίζουν πολύ περισσότερα.

Δραχμή, αποκατάσταση εθνικής ανεξαρτησίας και ειδικά δικαστήρια με επαναφορά θανατικής ποινής.

Euro ή Αντίσταση;

Μαύρη επέτειος 10 ετών κυκλοφορίας του Ευρώ στην Ελλάδα...

ΕΥΡΩ… Τα ένοχα μυστικά του. (μέρος 1ο)
ΕΥΡΩ… Τα ένοχα μυστικά του. (μέρος 2ο)
ΕΥΡΩ… Τα ένοχα μυστικά του. (μέρος 3ο)

Κι ένα βίντεο από τον Ποσειδώνα
(είναι από το Youtube και τον χρήστη Sakis2901)
koukfamily

Δεν υπάρχουν σχόλια: