Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου 2012

Γ. Παΐσιος : Στόχος των δυσβάστακτων μέτρων η επιβολή του "τέλειου" ηλεκτρονικού συστήματος ελέγχου«Επέβαλαν (και θα επιβάλλουν) στη χώρα μας ένα πολύ μεγάλο εξωτερικό δημόσιο χρέος,τόσο μεγάλο που, όχι μόνον να μη μπορούμε να το ξεχρεώσουμε, αλλά ούτε τους τόκους αυτού του δανείου να μην προλαβαίνουμε" με αυτό καταφέρνουν με εύλογη δικαιολογία να επιβάλλουν στο λαό ένα οικονομικό πρόγραμμα εξόντωσης, έως εσχάτων.
Θα επιβάλλουν συνεχώς νέα οικονομικά μέτρα, δυσβάστακτα, φόρους ασήκωτους και πάρα πολλά άλλα μέτρα, έτσι ώστε να κάνουν το λαό να αγανακτήσει. Και τι θα πετύχουν με αυτό; Ακούστε" Ο λαός καταπιεζόμενος από τα δυσβάστακτα οικονομικά μέτρα θα ζητάει κάποια στιγμή να ξανασάνει, αλλά αυτή τη στιγμή δεν πρόκειται να του τη χαρίσουν ποτέ, παρά μόνον έως ότου σκύψει το κεφάλι του εντελώς στο έδαφος, δηλώνοντας τέλεια υποταγή στο καινούργιο τους σύστημα. Θα λένε: Έχετε δίκιο που διαμαρτύρεσθε, όμως έχετε μεγάλο εξωτερικό χρέος και αυτοί που έχουν πολλά λεφτά φοροδιαφεύγουν" για να μη σας επιβάλλουμε άδικα μεγάλους φόρους κτλ. πρέπει να αποδεχθείτε το τέλειο σύστημα ηλεκτρονικού οικονομικού ελέγχου. Έτσι ώστε να βλέπουμε ποιοί είναι οι νομοταγείς πολίτες και ποιοί οι φοροφυγάδες. Ταυτόχρονα θα παρέχουν μέσω του ηλεκτρονικού οικονομικού συστήματος πολλές διευκολύνσεις.


π.Παΐσιος, αγιορείτη ιερομονάχου Χριστοδούλου Αγγελόγλου από το βιβλίο του «Σκεύος εκλογής»
ΗΓΓΙΚΕΝ
Το πρόβλημα είναι βαθιά πολιτικό και δεν αφορά την μηχανοργάνωση. Ηλεκτρονική διακυβέρνηση ΔΕΝ ειναι απλή μηχανοργάνωση, αλλά αποτελεί το κυρίαρχο εξουσιαστικό εργαλείο καταδυνάστευσης. Ο φασισμός της νέας τάξης πραγμάτων θα χρησιμοποιήσει την μηχανοργάνωση κατά τον πιο ολοκληρωτικό τρόπο. Δυσβάσταχτοι φόροι θα βεβαιώνονται στους εξαθλιωμένους Έλληνες και όποιος δεν θα πληρώνει τα άδικα χαράτσια, θα τιμωρείται βάναυσα, αφού θα <<μπλοκάρεται>> ηλεκτρονικά παντού μέσω της κεντρικής υπηρεσίας πληροφοριακών συστημάτων. Σήμερα η πληρωμή των χαρατσιων (υποστάδιο Π.Α.Λ, πληρωμή για την παγκόσμια διακυβέρνηση και τον διαμελισμό της Ελλάδας) αποτελεί προυπόθεση για την θεώρηση βιβλίων..στοιχείων επιτηδευματιών, ενώ σχεδιάζεται ο συμψηφισμός οφειλών με το εισόδημα των μισθωτών. Οι φορολογούμενοι πολίτες παίρνουν μια γεύση τι σημαίνει νέα εποχή στην νέα τάξη πραγμάτων κατ'εντολήν της παγκόσμιας τραπεζοπιστωτικής εξουσίας στο πειραματόζωο Ελλάδα. Ο ηλεκτρονικός εγκλωβισμός θα ολοκληρωθεί στην τελική κάρτα της τραπεζοπιστωτικής εξουσίας που θα συμπεριλαμβάνει την οικονομική και κοινωνική δραστηριότητα των πολιτών.
(Πνευματική-νοητική κατοχή, οικονομικοπολιτική & εδαφική κατοχή/ΔΝΤ και τέλος ηλεκτρονική κατοχή (στάδια) - ολοκλήρωση αποστολής της νέας τάξης πραγμάτων.

Ο Αγγλικός λαός διαμαρτυρήθηκε και πέτυχε να μην γίνει το σφραγισμένο μοσχάρι ενός παγκόσμιου σταύλου , εμείς τί θα κάνουμε;


ΠΟΙΟΙ ΤΕΛΙΚΑ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΗ ΠΟΛΥΜΕΤΟΧΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Α.Ε; (Ν.Π.Ι.Δ)

ΟΧΙ στις κάρτες φακελλώματος του πολίτη - ΙΝΚΑ

6 λόγοι για τους οποίους αξίζει να πεις ΟΧΙ στην «Κάρτα του Πολίτη» (ΚτΠ) και την «Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση»

Φιλοσοφική Σχολή Αθήνας - Ημερίδα για την "Ηλεκτρονική διακυβέρνηση και τα ανθρώπινα δικαιώματα" ( Διοργάνωση Εστία Πατερικών Μελετών) Κείμενα - Videos

Έρχεται έκπτωση φόρου 3% για αγορές με πιστωτική κάρτα Πηγή:www.capital.gr (σχόλιο: Ωσπου να μπει ο κόσμος στο λούκι..)

Φορολογία: Ιδιωτικοποίηση και εμπορευματοποίηση της ΡΟΥΦΙΑΝΙΑΣ

Τα φασιστικά καθεστώτα επιδιώκουν μόνο ισχυρούς φορολογικούς μηχανισμούς ηλεκτρονικής φυλακης (Δήθεν αναδιοργάνωση Δ.Ο.Υ) Γενοκτονία μνήμης - ανάκτηση μνήμης.

12 Μαρτίου 2005 - Ορκομωσία του Κάρολου Παπούλια, όπου αναφέρονται οι σημερινές σχεδιασμένες εξελίξεις

"Θα σας δίνουν κάρτες για να σας συνηθίσουν μ' αυτές. Κι όταν κάποτε όλα τα συγκεντρώσουν σε μια κάρτα (ταυτότητα,διαβατήριο,δίπλωμα οδήγησης κλπ) αυτό θα είναι το σφράγισμα,να μην το πάρετε".


Η ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΒΡΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ (BINTEO). Η ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΤΕΞΟΥΣΙΟ (ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ) ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΓΕΝΟΥΣomadaneoneforiakon

Δεν υπάρχουν σχόλια: