Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου 2012

Φιλελεύθεροι και αριστεροί χέρι-χέρι - Βερέμηδες και Αλιβιζάτοι, πήγαν στο 2ο συνέδριο της Δράσης για να πουν τα γνωστά εθνομηδενιστικά τους

Προηγήθηκαν σε ψήφους οι Στέφανος Μάνος, Μιράντα Ξαφά (ναι, αυτή του ΔΝΤ), Tάσος Αβραντίνης, Γιάννης Ληξουριώτης, Αντύπας Καρίπογλου, Ιωάννα Στεφανάκη, Φίλιππος Κιτσόπουλος, Αριστοτέλης Αϊβαλιώτης, Στρατής Μούγερ, Ολύμπιος Ράπτης... Το περασμένο Σάββατο, πραγματοποιήθηκε το 2ο Συνέδριο της νεοφιλελεύθερης & εθνομηδενιστικής Δράσης του Στέφανου Μάνου. Τα παραπάνω ονόματα, είναι κάποια από τα ονόματα αυτών που εξελέγησαν στην 25μελή ΚΕ του (εκλογικά ανύπαρκτου) κόμματος. Όλοι λοιπόν αυτοί ενέκριναν την «πρόταση» για την οικονομία, ζητώντας, μεταξύ άλλων, «δραματική μείωση των δαπανών του Δημοσίου» (κι όποιον πάρει ο χάρος) και αποκρατικοποιήσεις (ξεπουλήματα). Με λίγα λόγια, δεν θέλουν στρατό, Παιδεία, υγεία και βάλτε με το μυαλό σας και τι άλλο.

Μάθαμε επίσης ότι η Δράση, η οποία συνεδρίασε στον Παράδεισο Αμαρουσίου (συνεδριακό κέντρο Δαΐς), θα μετάσχει στις επόμενες εκλογές. Θα ανταγωνιστεί, φάινεται, τη Δημοκρατική Συμμαχία της Ντόρας για τις ελάχιστες ψήφους κάποιων νεοφιλελεύθερων. Η Δράση θα συνεργαστεί και με τη Φιλελεύθερη Συμμαχία... Όσο για τους τελευταίους, ένας μόνο τίτλος από την ιστοσελίδα τους, λέει πολλά: «Για την καταδίκη αντιρρησία συνείδησης από στρατοδικείο: Ας τελειώνουμε με τα κατάλοιπα της στρατοκρατίας». Όσο για το συνέδριο της Δράσης, πρώτος ομιλητής ήταν ο γνωστός για τις απόψεις του Πρόεδρος του ΣΕΒ, Δημήτρης Δασκαλόπουλος, ο οποίος μίλησε με θέμα «Η ευκαιρία για ανάπτυξη και απασχόληση»... Φυσικά, από ένα τέτοιο πάρτι εθνομηδενισμού και νεοφιλελευθερισμού, δεν θα μπορούσαν να λείψουν ο υποστηρικτής της Ρεπούση και αντιπρόεδρος του ΕΛΙΑΜΕΠ Θάνος Βερέμης, ο οποίος μίλησε με θέμα «Η στιγμή της συλλογικότητας» με ομιλητές τους Θάνο Βερέμη, ο εμπνευστής του λαθρονομοσχεδίου και καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου Νίκος Αλιβιζάτος, αλλά και ο άνθρωπος της Δράσης στο Δήμο Αθηναίων, ο αντιδήμαρχος και αντιπρόεδρός της Τάσος Αβραντίνης. Α, ήταν κι ο Μπουτάρης παρών.

elkosmos

Δεν υπάρχουν σχόλια: