Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου 2012

ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΟΛΟΙ: ΑΠΕΛΑΥΝΟΥΝ 44 ΟΛΟΚΛΗΡΟΥΣ ΛΑΘΡΟ...ΤΙ ΛΕΤΕ ΡΕ;;; ΜΟΛΙΣ ΧΤΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΚΑΤΑΚΟΛΟ 140..

Η επιστροφή άλλων σαράντα τεσσάρων 44 αλλοδαπών πολιτών, στις χώρες καταγωγής τους, πραγματοποιήθηκε από το Τμήμα Απελάσεων της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Αττικής της Ελληνικής Αστυνομίας.

Συγκεκριμένα επεστράφησαν, ένας πολίτης Ακτής Ελεφαντοστού, δεκατέσσερις πολίτες Μαρόκου, ένας πολίτης Σενεγάλης, τέσσερις πολίτες Αφγανιστάν, δεκατέσσερις πολίτες Μπαγκλαντές, τρεις πολίτες Πακιστάν και επτά πολίτες Αλβανίας.

Η επιστροφή των παραπάνω αλλοδαπών, σε βάρος των οποίων είχαν εκδοθεί αποφάσεις επιστροφής, για παράνομη είσοδο στη χώρα μας, πραγματοποιήθηκε με εμπορικές πτήσεις από το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» ενώ οι επτά υπήκοοι Αλβανίας επεστράφησαν οδικώς, από τη Δ/νση Μεταγωγών Δικαστηρίων Αττικής, μέσω του μεθoριακού σημείου της Κακαβιάς.

Οι επιχειρήσεις επιστροφής αλλοδαπών στη χώρα τους, γίνονται στο πλαίσιο των ενεργειών για την αντιμετώπιση της μη νόμιμης μετανάστευσης και το κόστος τους καλύπτεται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Επιστροφών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ:


140 ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΟΥΣ ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΔΟΥΛΕΜΠΟΡΙΚΟ ΣΤΟ ΚΑΤΑΚΟΛΟ - ΣΤΟ ΠΟΔΙ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ "ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ Ο ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ ΚΙ Ο ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ" VIDEO

Δεν υπάρχουν σχόλια: