Τρίτη, 31 Ιανουαρίου 2012

ΕΙΔΗΣΗ ΠΟΥ ΣΟΚΑΡΕΙ....!!!!...Την βίαζαν για 4 ώρες 7 Πακιστανοί


Την έπεισαν να έρθει στην Ελλάδα με τα παιδιά της και όταν ήρθε την φυλάκισαν και την εξέδιδαν καθημερινά - Τα παιδιά τα ανάγκαζαν να ζητιανεύουν...
Όπως είπε η 35χρονη στους άνδρες της Ασφάλειας Χαλκίδας, για 4 ώρες την παρέδωσαν σε 7 Πακιστανούς για να έρθει σε σεξουαλική επαφή. Τα 2 μικρά παιδιά τα έβγαζαν να ζητιανεύουν στα φανάρια, παίρνοντάς τους φυσικά όλα τα χρήματα που κέρδιζαν.

Οι Ρουμάνοι κακοποιοί, σύμφωνα με το lamiareport, απειλούσαν την 35χρονη για τη ζωή της ίδιας και των παιδιών της. Το μαρτύριο έλαβε τέλος όταν η Ασφάλεια Χαλκίδας, από πληροφορίες που είχε, συνέλαβε το ζευγάρι των Ρουμάνων, 45 ετών ο άνδρας και 42 ετών γυναίκα, που την έφερε στην Ελλάδας, ενώ αναζητά άλλο ένα ζευγάρι Ρουμάνων συνεργών.
Συνελήφθησαν επίσης και δυο ακόμη Ρουμάνοι ηλικίας 21 και 19 ετών, στους οποίους είχαν παραχωρήσει τα παιδιά για την επαιτεία, που όπως διαπιστώθηκε στη συνέχεια οι ίδιοι εκμεταλλεύονταν και άλλα ανήλικα παιδιά.


volostv

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

με τέτοιους συμπολίτες που αποτελούν την πλειοψηφία των πολιτών της Ελλάδας δεν περιμένεις πολλά:
"Και τι εγινε ρε φασιστομουτρο?
Το οτι ειναι αλλοδαποι δλδ του αφαιρει τα δικαιωματα?
Το οτι ηρθαν στην κωλοχωρα αυτη τους καθιστα υποδεεστερους?
Αντι να προτεινεις να μειωθουν κι αλλο οι ποινες γιατι η αναγκη τους σπρωχνει εκει"

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε, μήπως κοίταξες καμιά διαφορετική ανάρτηση? Στην καλύτερη το σχόλιό σου δεν στέκει. Ξαναναδιάβασε το άρθρο γιατι προφανός δεν κατάλαβες περι τίνος προκειται.