Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου 2012

Τα αυριανά έσοδα των παιδιών της Ελλάδας. Προυποθεση αγώνα και μνήμης. ΟΧΙ αλληλεγγύη στην προδοσία! ΟΧΙ στην διαστροφή!

ΑΠΕΙΝΑ ΠΡΟΣ ΕΦΟΡΙΑΚΟ ΚΛΑΔΟ ΕΝΤΑΥΘΑ:
Φωτ.: Oι πρόγονοι σε κοινό εθνικό μέτωπο

Για να υπάρχει αντίσταση στο χώρο πρέπει να ανακτηθεί η μνήμη του χρόνου. Αυτοί που σέβονται το χώρο ανακτούν την μνήμη του. Η φορολογία σήμερα χρησιμοποείται για το ξεπούλημα του χώρου. Ο χώρος αυτός φυσικών πόρων, θα είναι τα αυριανά έσοδα των παιδιών της Ελλάδας, γιατί θα καταργηθεί ο φόρος.
Αυτός ο χώρος μπορεί να θρέψει χιλιάδες Ελλάδες.

Οι μαιμούδες της πλάνης, της κακίας, του μικροτραπεζίτη, της λήθης ή της επιλεκτικής μνήμης και αλληλεγγύης στην προδοσία θα βρίσκονται στον Άδη. Ο ενεργειακός εξωστρακισμός θα φροντίσει γι'αυτό.

Η μνήμη των Αγίων είναι παρελθόν παρόν και μέλλον, γιατί μας μιλούν για το παρόν και μέλλον και τις σημερινές προκλήσεις. Είναι το φως της πραγματικότητας που συναντά την πραγματικότητα της λήθης για να δημιουργήσει την πραγματικότητα της διάσωσης.

Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΟΘΕΙ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΑΒΑΜΕ. ΕΑΝ ΑΝΑΚΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ, ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ΣΤΟΝ ΠΑΛΙΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΜΝΗΜΗΣ.
ΧΡΕΙΖΟΜΑΣΤΕ ΟΔΗΓΟΥΣ ΜΝΗΜΗΣ ΘΕΟΥ
ΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ. (Η ΕΚΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣΗΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ).

ΜΕΤΑΝΟΙΑ, ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ, ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ, ΘΥΣΙΑ, ΕΓΚΡΑΤΕΙΑ ΣΘΕΝΟΣ, ΣΥΝΕΣΗ.

ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΚΡΙΣΗ.

Η ΝΙΚΗ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. Σ'ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ.

Ν.Λ.: Οι Έλληνες δεν είναι πολλοί, αλλά δεν είναι λίγοι. Οι Έλληνες δεν είναι αντιδραστικοί, αλλά αντιστασιακοί. Τόσα χρόνια κατάφεραν να επιζήσουν μετά από γενοκτονίες, καταστροφές, πολέμους και είναι ακόμα εδώ για να προσφέρουν το έργο τους στην Ανθρωπότητα.


omadaneoneforiakon

Δεν υπάρχουν σχόλια: