Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου 2012

Ύποπτη έξαρση γάμων Ελληνίδων με Πακιστανούς στα Δ. Προάστια της Αθήνας

pakistani groom Ύποπτη έξαρση γάμων Ελληνίδων με Πακιστανούς στα Δ. Προάστια της ΑθήναςΟι μεικτοί γάμοι μεταξύ Ελλήνων πολιτών και αλλοδαπών είναι ένα φαινόμενο που παρατηρείται από την είσοδο του πρώτου μεταναστευτικού κύματος στην Ελλάδα, στα πρώτα μέσα της δεκαετίας του ’90. Ο λόγος για να γίνει ένας τέτοιος είναι συνήθως ο έρωτας ή το χρήμα ή και τα δύο.

Κανείς δεν μπορεί να απαγορεύσει το πρώτο ούτε το δεύτερο. Αυτό όμως που σίγουρα είναι παράνομο είναι όταν ο γάμος ενέχει το χρήμα ως κίνητρο για τον έναν εκ των δύο και την πολιτογράφηση ή την πράσινη κάρτα για τον άλλο. Τότε μιλάμε φυσικά για λευκό γάμο και από τέτοιους είχαμε πολλούς.

Η σκλήρυνση, κατά κάποιον τρόπο, των μέτρων και των ελεγκτικών μηχανισμών για την αποφυγή της πολιτογράφησης ή απόκτησης αδείας διαμονής μέσω λευκών γάμων, καθώς και η μείωση των μεταναστευτικών ρευμάτων από τις χώρες της Ανατολικής Ευρώπης είχαν ως αποτέλεσμα τον περιορισμό του φαινομένου των μεικτών γάμων. Όπως και να το κάνουμε, οι Ανατολικοευρωπαίες είναι ωραίες γυναίκες και πολλοί αυτοί που δεν αντιστάθηκαν στην γοητεία τους. Όμως κι αυτές μας τελείωσαν λόγω κρίσεως, έτσι η Ελλάδα πλημμυρίζει πια αποκλειστικά από Πακιστανούς και πολίτες άλλων ασιατικών χωρών, οι οποίοι δεν εγείρουν ερωτικά αισθήματα παρά μόνον σε κάποιους στερημένους ομοφυλόφιλους, που ξημεροβραδιάζονται στις πλατείες των πιο υποβαθμισμένων περιοχών για να αγοράσουν το προϊόν του πόθου τους, από τους χωρίς αναστολές νεαρούς Ασιάτες.

Ακριβώς γι’ αυτόν τον λόγο, προκαλεί μεγάλη εντύπωση το γεγονός ότι αν ανατρέξει κανείς στα κοινωνικά εφημερίδων που δημοσιεύουν αναγγελίες γάμων, όπως π.χ. η Καθημερινή, διαπιστώνει ότι τον τελευταίο χρόνο σχεδόν καθημερινά αναγγέλλονται δύο έως τέσσερις γάμοι Ελληνίδων με Πακιστανούς, Μπαγκλαντεσιανούς και άλλους Ασιάτες. Αυτό δε παρατηρείται στις περισσότερες περιπτώσεις σε περιοχές των Δυτικών Προαστίων.

«Τέτοιοι γάμοι γινόντουσαν και παλαιότερα, μόνο που η νύφη ήταν συνήθως Βουλγάρα», αναφέρει αναγνώστης του dexios.gr, ο οποίος διαβάζει τα «Κοινωνικά» της Καθημερινής ανελλιπώς. «Εδώ και ένα χρόνο έχει ξεκινήσει να γίνεται το ίδιο με Ελληνίδες και μου προξενεί τρομερή εντύπωση, καθώς δεν μπορώ να πιστέψω ότι οι γάμοι αυτοί – αν όχι όλοι, οι περισσότεροι – δεν είναι λευκοί. Πόσες από τις καλομαθημένες Ελληνίδες, που δεν παντρεύονται πια και εύκολα και είναι αναγκασμένες να εργάζονται, θα παντρευόντουσαν έναν εξαθλιωμένο μουσουλμάνο, ο οποίος δεν έχει στον ήλιο μοίρα, ζει στην εξαθλίωση και αντιλαμβάνεται την γυναίκα ως αντικείμενο», αναρωτιέται ο αναγνώστης μας.

Εμείς, μέσω μίας συνδρομής στην ηλεκτρονική έκδοση της «Καθημερινής», κάναμε μία δειγματοληπτική έρευνα και επιβεβαιώσαμε την μαρτυρία του αναγνώστη μας. Μέσα στον τελευταίο χρόνο πρέπει να πραγματοποιήθηκαν πάνω από 700 γάμοι μεταξύ κυρίως Πακιστανών με Ελληνίδες, ενώ οι περιοχές που λαμβάνουν χώρα αυτοί συνήθως είναι τα Λιόσια, το Ζεφύρι, οι Άγιοι Ανάργυροι, η Αγία Βαρβάρα, το Αιγάλεω και το Περιστέρι.

Καλό θα ήταν λοιπόν αυτό να ελεγχθεί από τις αρμόδιες υπηρεσίες της ΕΛ.ΑΣ., της ελληνικής Δικαιοσύνης και του Υπουργείου Εσωτερικών, καθώς το πράγμα φωνάζει ότι πρόκειται για στημένους γάμους και για κύκλωμα, στο οποίο, χωρίς να θέλουμε να γίνουμε μάντες κακών, συμμετέχουν και πρόσωπα από την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

dexios.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ:

Είσαι λαθρομετανάστης/ρια και έχεις γκόμενο/α Έλληνα?..Τώρα θα πάρεις και άδεια παραμονής...με το νέο νόμο Παπουτσή.


3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αφαίρεση ιθαγένειας σε όποιον Έλληνα κάνει γάμο ή απόγονο με αλλοδαπό.

Αν υπάρχει όντως αγάπη θα το κατανοήσουν και θα πληρώνουν βίζες για μια ζωή όσοι ενδιαφερόμενοι!

Ανώνυμος είπε...

να πως η λαθροευτυχια θα βοηθησει τα αγαπημενα της ορκ......μπορει να αρχισει να τα παντρευεται....ενα ενα καθε φορα
ευχες στον ευτυχισμενο μπαμπα εκ βαθους καρδιας

Ανώνυμος είπε...

ΜΗΝ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ,ΚΤΗΝΟΒΑΣΙΑ ΠΑΝΤΑ ΥΠΗΡΧΕ!ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΟΙ ΚΤΗΝΟΒΑΤΙΣΣΕΣ "ΣΥΝΤΡΟΦΙΣΣΕΣ" ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΠΙΘΗΚΙΑ ΘΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΑΠΗΡΙΚΟ ΕΠΙΔΟΜΑ! (Ο ΚΟΥΤΡΟΥΜΑΝΗΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΑΝΩΜΑΛΟΥΣ ΠΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΕ ΩΣ ΑΝΑΠΗΡΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ?)