Δευτέρα, 14 Μαρτίου 2011

O ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ είναι το νέο ΓΕΣ! Ένορκη διοικητική εξέταση στο ΚΕΝ Κορίνθου για εθνικιστικά τραγούδια - ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΑΣΜΑΤΑ "ΜΙΑ ΩΡΑΙΑ ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ"

ΑΛΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΟΛΟΣΧΕΡΩΣ

Ο A/YESMAN ΥΠΑΚΟΥΕΙ ΣΤΟΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟ ΤΗΣ ANARXOARISTERIS ΛΑΙΛΑΠΑΣ

ΚΙ ΕΙΣ ΚΑΤΩΤΕΡΑ


Για μια ακόμη φορά αποδεικνύεται ότι μόνο η αποφασιστική αμφισβήτηση και ο συλλογικός αγώνας των φαντάρων... μπορεί να υπερασπίσει τα δικαιώματα όλων και να βάλει φραγμό στις παρανομίες και τις αυθαιρεσίες αξιωματικών και διοικητών.
Kάθε μάχη του Δικτύου Ελεύθερων Φαντάρων ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ το επιβεβαιώνει. Κάθε φορά που συνάδελφος ή συνάδελφοι βγαίνουν στην Αναφορά Παραπονούμενοι όλοι καταλαβαίνουν ότι ο καθημερινός Συνδικαλιστικός αγώνας είναι Παρών, κοιτά κατάματα την ιεραρχία, την ελέγχει, την κρίνει και απαιτεί λύσεις. Οι φαντάροι δεν είναι άβουλα πρόβατα, δεν είναι κρέας στα κανόνια τους, δεν είναι οι χακί Ματατζήδες που υπάκουα θα συμμετέχουν στην Καταστολή Πλήθους.
Κάθε δημόσια καταγγελία και δημοσίευση, κάθε παρέμβαση των γονιών, προκαλεί ανησυχία σε όλα τα κλιμάκια της στρατιωτικής ηγεσίας που καλούνται να παρέμβουν άμεσα.
Η συμβολή της Επιτροπής Αλληλεγγύης Στρατευμένων είναι καθοριστική. Αυτό αποδεικνύει και η βιαιότητα που οι διοικητές των στρατοπέδων αλλά και οι Αστυνομικές Αρχές δείχνουν απέναντι της. Μόνο στην Κόρινθο, μέλη της Επιτροπής Αλληλεγγύης Στρατευμένων οδηγήθηκαν τέσσερις (4) φορές σε αστυνομικά τμήματα για εξακρίβωση στοιχείων, ενώ κάθε φορά σχεδόν που ενημερώνουν τους φαντάρους και τους γονείς για τα δικαιώματα των στρατευμένων, η αστυνομία παράνομα και καταπατώντας το Σύνταγμα προβαίνει σε έρευνα!
Στο Κέντρο Εκπαίδευσης Πεζικού στην Κόρινθο έγινε ζήτημα με τα εθνικιστικά τραγουδάκια που υποχρεώνονταν να λένε οι φαντάροι κατά τη διάρκεια των παρελάσεων, όταν συνάδελφοι βγήκαν στην Αναφορά Παραπονούμενοι και ακολούθησαν σχετικές δημοσιεύσεις επιστολών-καταγγελίας. Μέχρι πρόσφατα, όλοι οι αξιωματικοί του κέντρου κάλυπταν το γεγονός είτε ανοιχτά είτε κάνοντας ότι δεν ακούνε. Κάτι που πλέον έχει ανατραπεί.
Είναι φανερό ότι πλέον το ΓΕΣ δε θέλει να εκτίθεται δημόσια για αντιλήψεις και πρακτικές που θυμίζουν άλλες εποχές. Για αυτό και διατάχθηκε αμέσως Ένορκη Διοικητική Εξέταση.
Το αποτέλεσμα δικαιώνει πλήρως τις προσπάθειες των φαντάρων. Από επίσημα χείλη αξιωματικού σε πρωινή αναφορά έγινε λόγος για το blog του Δικτύου Σπάρτακος, ενώ δόθηκε σαφής διαταγή για τα συνθήματα που επιτρέπονται :
1] ηθικόν ακμαιότατον
2]. λόχος δύναμη
3] αντοχή ατελείωτη
Τέρμα πια στις ανοησίες για την Αγιά Σοφιά, για το αίμα των εχθρών κ.τ.λ που αναπαράγουν μίσος, εθνικισμό και φανατισμό.
Καλούμε τους συναδέλφους φαντάρους να υπερασπιστούν με κάθε τρόπο αυτό το κεκτημένο. Να παραπονεθούν στους εκπαιδευτές, που θα ξανατολμήσουν να προβούν σε τέτοιες ενέργειες. Να τους υπενθυμίσουν ότι το ΓΕΣ δεν τους στηρίζει.
Να μην ξεχνάμε βέβαια ότι οι αυθαιρεσίες καταρρέουν μόνο στο φως της δημοσιότητας. Τα κεκτημένα κερδίζονται με επίμονους αγώνες.
Συνεχίζουμε τις μάχες ενάντια στα καψώνια, τα βίσματα, τις υπηρεσίες, τις παράνομες μεταθέσεις, τις συνθήκες των στρατοπέδων διευρύνοντας διαρκώς τα δικαιώματα των στρατευμένων.
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437
Diktiospartakos.blogspot.com

Εδόθη εντολή από το Σπάρτακο για τα συνθήματα του Στρατού.

Επιτρέπεται μόνον το "Μια ωραία πεταλούδα".

Πόσο νερόβραστος θα γίνει ο "ελληνικός" Στρατός ακόμα ?

Σε λίγο οι Έλληνες θα πάψουν να υπηρετούν και θα προσλαμβάνουν λαθρομετανάστας.


Μ.Π.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Και ποιος σας ειπε ότι αυτά που λέει ο σπάρτακος (άραγε γιατί δεν τους έχουν ακόμα κλείσει μέσα;;) είναι αλήθεια; Αλλά και εσείς στο τρυπάκι τους μπαίνετε. Να βράσω ενημέρωση.

Ανώνυμος είπε...

Σε συνέχεια του εξαιρετικού ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ,θα συνιστούσα,οι στρατιώτες μας κατά τη διάρκεια των ασκήσεων,να μαθαίνουν πως να συναρμολογούν και να ντύνουν κούκλες barbie,ενώ παράλληλα,να υπάρχει και οπτικοακουστική επιμόρφωση με Tingerbell,στρουμφάκια κ.λ.π....Όμως,όπως είναι γνωστό παγκοσμίως,η πειθαρχία στο στρατό είναι το Α και το Ω.Διαφορετικά,πάμε να παίξουμε στρουμφάκια...

Ανώνυμος είπε...

ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ
ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΦΡΑΓΓΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΧΟΥΣΑ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ,ΕΥΤΥΧΙΑ,ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΤΟΚΟ ,ΠΟΥ ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΘΕΜΑ

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΑΡΑ ΜΟΥ,ΤΥΦΛΑ ΝΑ ΧΕΙ Ο ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ
ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΑΝ ΚΑΛΟ ΓΑΜΠΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΑΝΤΕ,Η,ΤΟΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟ

Ανώνυμος είπε...

14 Μαρτίου 2011 9:59 π.μ.

Αν δεν είναι αλήθεια γιατί δεν τους κλείνουν ή δεν τους διαψεύδουν;

Οι γλείφτες του ΓΕΣ ας πάνε να γλείψουν αλλού. Γεμίσαμε σάλια.