Τετάρτη, 30 Μαρτίου 2011

Μπορουν να μας πουν οι Γιατροί χωρίς σύνορα από ποια Ελληνικά τυπογραφία πήραν προσφορά για την εκτύπωση των εντύπων με τα Σκόπια ως "Μακεδονία";

Τα έντυπα των Γιατρών χωρίς σύνορα, μόνο δωρεάν δεν ήτανε.
Τα έντυπα πληρώθηκαν κανονικά στο ΙΣΠΑΝΙΚΟ τυπογραφείο.


Οι Γιατροί χωρίς σύνορα δεν πληρώνουν από την τσέπη τους. Όλα είναι χορηγίες είτε από το Ελληνικό κράτος είτε από ιδιώτες. Αυτά τα χρήματα έπρεπε να μείνουν στην Ελλαδίτσα μας.

Και σίγουρα εάν τα έντυπα τυπωνόντουσαν σε Ελληνικό τυπογραφείο τα Σκόπια δεν θα γραφόντουσαν ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.

Το υπουργείο Εξωτερικών επικοινώνησε με το ελληνικό σκέλος των Γιατρών χωρίς Σύνορα ζητώντας διευκρινίσεις για την αναγραφή του ονόματος ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ στα Σκόπια..

Η απίστευτη απάντηση που έδωσαν ήταν ότι το φυλλάδιο διανεμήθηκε μόνο σε… χορηγούς της ΜΚΟ. Διευκρίνισαν επίσης στο υπουργείο ότι για να μειώσουν τα λειτουργικά τους έξοδα, δέχθηκαν ως πιο συμφέρουσα την προσφορά ισπανικής εταιρίας για την εκτύπωση του ενημερωτικού υλικού. Η ισπανική εταιρία βρήκε έναν χάρτη (όλως τυχαίως…) όπου τα Σκόπια εμφανίζονται ως «Μακεδονία» , όμως όπως ομολογούν η εσφαλμένη αναγραφή της ονομασίας των Σκοπίων (σε Macedonia) «διέλαθε» της προσοχής του ελληνικού τμήματος των Γιατρών χωρίς Σύνορα.

Η Ελληνική τυπογραφία εξαφανίζετε.
Η ανεργία στον κλάδο φτάνει το
40%.
Τα τυπογραφεία κλείνουν το ένα μετά το άλλο.
Ο αριθμός των εργαζομένων στον κλάδο, σύμφωνα με την ΕΛΣΤΑΤ,
μειώθηκε από 42.610 σε 28.192.

Δεν θα τους αφήσουμε να παίζουν παιχνίδια στην πλάτη του Έλληνα εργαζόμενου

Κρατικά έντυπα μέσω της ινφορμ λύκος τυπώνονται στην Βουλγαρία. Μιλάμε για εκατομμύρια ευρώ ζημιά του Ελληνικού λαού που πληρώνei τυπογράφους Βούλγαρους. Σκοπιανούς, Τούρκους, Ισπανούς και κάθε καρυδιάς καρύδι.

Βοηθήστε να ενημερώσουμε τους πάντες, να ευαισθητοποιήσουμε τους Έλληνες επιχειρηματίες και το κράτος ώστε οι εκτυπώσεις να γίνονται στην Ελλάδα.
Όχι άλλα Λουκέτα
Όχι άλλοι Άνεργοι

Καλούμε όλα τα ΜΜΕ, τους Δημοσιογράφους και τους Πνευματικούς Ανθρώπους της Ελλάδας να βοηθήσουν την Ελληνική Τυπογραφία.

Κίνημα Τυπογράφων
Δύναμη αντίστασης, διεκδίκησης και πάλης

Όλοι στην Ανοιχτή συνάντηση του κλάδου στα γραφεία του ΣΕΜΕΕ.
την Τετάρτη 30 Μαρτίου 2011 και ώρα 17.30.
Ράδου 4, Πλατεία Αττικής Αθήνα
Τηλέφωνο: 210 82.12.300 E-mail: info@semee.gr


typografeio

Δεν υπάρχουν σχόλια: