Τετάρτη, 30 Μαρτίου 2011

ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ ΣΟΥΠΕΡ "ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ" ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ: ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΩ ΤΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ ΤΑ ΟΥΚ!


1 σχόλιο:

Μέλος της ΝΕ.Ο.Σ είπε...

Η Ελλάδα διώκει τα παιδιά της. Στις 20 Σεπτεμβρίου, δικάζονται στο Ναυτοδικείο Πειραιώς, μετά από δίωξη που ασκήθηκε από την Εισαγγελία Πειραιώς, οι 39 άνδρες των ΟΥΚ του Λιμενικού, κατόπιν σχετικής έγκλησης από τον Παναγιώτη Δημητρά, διώκτη των απανταχού Ελλήνων πατριωτών και εκπρόσωπο του γνωστού για τον υπονομευτικό και αντεθνικό ρόλο του, Ελληνικού Παρατηρητήριου των Συμφωνιών του Ελσίνκι (ΕΠΣΕ).

Οι Έλληνες στρατιωτικοί, οι εκπαιδευμένοι για τα πολύ δύσκολα, κατηγορούνται για παράβαση του άρθρου 2 του αντιρατσιστικού Ν. 927/79. Και αυτό, για τα συνθήματα που φώναξαν στη διάρκεια της παρέλασης της 25ης Μαρτίου 2010, στην Αθήνα «ενοχλώντας» τότε την «προοδευτική» κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ και τον αριστερό Τύπο, που ενεργοποίησαν το σύστημα και τους διαφόρους «εργολάβους» του…

Ο Γιώργος Καρατζαφέρης μάλιστα αναφέρθηκε στο γεγονός, τα γνωστά όμως αντιΛΑ.Ο.Σ παπαγαλάκια έριξαν τη βρώμικη χολή του εναντίον του πρόεδρου του ΛΑ.Ο.Σ, λέγοντας ότι ο προέδρος δήλωσε ότι θα έπρεπε οι άνδρες των ΟΥΚ να τιμωρηθούν. Φυσικά ο Γιώργος Καρατζαφέρης ποτέ δεν είπε αυτό. Απλώς, επειδή ο υπουργός Μιχάλης Χρυσοχοίδης δήλωσε ότι θα αποταχτούν οι άνδρες των ΟΥΚ, ο Γιώργος Καρατζαφέρης είπε ότι αν οι ΟΥΚαδες μας παραβίασαν νόμους ή εντολές με την πράξη τους, τότε ας δικαστούν από ναυτοδικείο αλλά να μην αποταχτούν έτσι από εμπάθεια κάποιων ψευτο-αντι-ρατσιστών.

Μάλιστα, ο ίδιος ο Γιώργος Καρατζαφέρης μίλησε για παλικάρια-στρατιώτες που φροντίζουν για την προστασία του έθνους. Ας δούμε λοιπόν σχετικό βίντεο από την εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη «Καλημέρα Ελλάδα», ακριβώς πριν από έναν χρόνο στις 29/3/2010.

Όπως λοιπόν είδατε, πουθενά ο Καρατζαφέρης δεν ζήτησε την υποχρεωτική τιμωρία των ανδρών των ΟΥΚ. Όμως επειδή όλοι θα ξέσπαγαν εναντίον τους και επειδή ο υπουργός προανήγγειλε την απόταξη τους, ο Γιώργος Καρατζαφέρης θέλησε να προστατέψει τα παλικάρια από την άδικη απόταξη και δήλωσε ότι θα έπρεπε να ελεγχθούν από τα αρμόδια γι’ αυτούς δικαστήρια αν παραβίασαν εντολές. Μάλιστα ο ΛΑ.Ο.Σ (και ιδιαίτερα Καρατζαφέρης και Βελόπουλος) υποστήριξε τους ΟΥΚάδες.

Αυτή είναι η αλήθεια λοιπόν. Οι βατραχάνθρωποι, την επομένη της παρέλασης και ενώ είχαν καταθέσει επερώτηση 2 βουλευτές του ΣΥ.ΡΙΖ.Α και το κλίμα μύριζε αποτάξεις και δυσμενέστατες μεταθέσεις/ διάλυση της ΜΥΑ, ζήτησαν …τη βοήθεια του κόμματος. Ο Καρατζαφέρης τηλεφώνησε τόσο στον Βενιζέλο (αρχικά) όσο και στον Χρυσοχοϊδη (υπάγεται η ΜΥΑ/ΛΣ) και τους είπε ότι αυτό θα αποτελέσει κάζους μπέλι και θα γίνει χαμός. Οι ίδιοι οι βατραχάνθρωποι του είπανε, εντάξει το παρατραβήξαμε, ας φάμε στέρηση βαθμού, όχι δυσμενείς μεταθέσεις (και απόταξη για τον Χαραλαμπόπουλο). Την επόμενη μέρα στην εκπομπή του ο Καρατζαφέρης είχε μισή ώρα αφιέρωμα στον Χαραλαμπόπουλο (ο ένας από τα παλικάρια των Ο.Υ.Κ) και τους βατραχανθρώπους και την προσφορά τους. Τελικά, παρά τις αφόρητες πιέσεις των Συριζαίων, κανείς δεν έπαθε τίποτε (εν θερμώ).

Δείτε και σχετικά βίντεο:
http://melostisneos.wordpress.com/2011/03/31/%CE%B3%CE%B9%CF%8E%CF%81%CE%B3%CE%BF%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%B1%CF%84%CE%B6%CE%B1%CF%86%CE%AD%CF%81%CE%B7%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%BF-%CF%85-%CE%BA-%CE%B1%CF%80%CE%AC%CE%BD%CF%84%CE%B7%CF%83/