Πέμπτη, 31 Μαρτίου 2011

ΛΑΘΡΟμεταναστευτικό Πάτρας. Ακούει κανείς; Αν όχι να αναλάβουμε εμείς! ΛΑΘΡΟΑΦΓΑΝΟΙ ΛΕΗΛΑΤΗΣΑΝ ΦΟΡΤΙΟ ΝΤΑΛΙΚΑΣ!

Αλλο ένα περιστατικό καταστροφής εμπορεύματος φορτηγαντζή από αλλοδαπούς που ανοιξαν τις πόρτες του συρρόμενου τμήματος και χώθηκαν πίσω από τα κιβώτια που μετέφερε.

Απίστευτες σκηνές εκτυλίσσονται κάθε μέρα μπροστά στα μάτια οδηγών που απλά παρακολουθούν.Καταστροφή εμπορεύματος χιλιάδων ευρώ και κακοποίηση του ονόματος και της αξίας του λιμανιού της Πάτρας. Οι μεταφορικές εταιρίες αν μπορούσαν θα είχαν ήδη φύγει.

Το ίδιο κάνουν και οι αστυνομικοί που δήθεν ελέγχουν την κατάσταση. Τι να κάνουν κι αυτοί. Δεν γεμίζουν ταξί!

Το κακό έχει παραγίνει με τους λαθρομετανάστες στην Πάτρα. Αλλο ένα επεισόδιο στο σήριαλ μιας πόλης που έχει την ευλογία μαζί και την κατάρα να έχει λιμάνι.

Πάτρα Συλληψη Αφγανων-Λεηλάτησαν φορτίο νταλίκαςΗ οδός Κανελλοπούλου αλλά και η παραλιακή - Ηρ. Πολυτεχνείου - έχει κατακλυστεί από εκατοντάδες κυρίως Αφγανους που προσπαθούν κάθε λεπτό(!) της ημέρας να τρυπώσουν σε μια νταλίκα. Εχει καταντήσει κουραστικό ακόμη και για την δημοσιογραφία διαρκώς να αναφερόμαστε σε αυτό το θέμα αλλά δεν πάει άλλο.

Κάτι πρέπει να γίνει και κάποιος πρέπει να το κάνει. Κι όσο δεν το κάνει το κράτος θα γινόμαστε μάρτυρες περιστατικών στα οποία θα έχουν δράσει Ελληνες. Ναι κύριοι και κυρίες! Ακούγεται έντονα πως έχουν συσταθεί ακόμη και ομάδες μπράβων που με αμοιβή περιπολούν σε περιοχές και επιβάλλουν "με τον δικό τους τρόπο" την τάξη που δεν μπορούν να επιβάλλουν οι μετρημένοι στα δάχτυλα και έτσι κι αλλιώς αποδεκατισμένοι αστυνομικοί. Οι τελευταίοι μας λένε πίσω από τις κάμερες και τα μικρόφωνα πως κινδυνεύουν και οι ίδιοι. Σήμερα το πρωί μόλις δύο άτομα έπρεπε να "κάνουν καλά" 200 και πλέον αλλοδαπούς που τους κορόϊδευαν και επειχηρούσαν να μπούν σε νταλίκες που βρίσκονταν εν κινήσει. Είμαστε λίγοι. Αν κάνουν ένα ντου θα μας φάνε παραδέχτηκε αστυνομικός που μαζί με άλλον ένα συνάδελφό του παρακολουθούσαν και έκαναν κάποιες μάταιες συστάσεις στους αλλοδαπούς να απομακρυνθούν από τις παρυφές του δρόμου και τις νταλίκες των ανθρώπων που δουλεύουν για το μεροκάματο.

nakedtv.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: