Πέμπτη, 31 Μαρτίου 2011

ΚΑΙ Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΩΘΗΘΕΙ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΘΑ ΔΩΣΕΙΣ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΣΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ!!!

ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΠΙΑΣΕ Ο ΠΟΝΟΣ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΑΡΡΩΣΤΟΥΣ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΟΜΟΙΟ.

ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΚΑΠΝΙΣΤΙΚΟ ΝΟΜΟ. ΥΠΟΤΑΓΗ ΜΕ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΗΝ "ΥΓΕΙΑ".

ΜΑΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΜΕ ΧΗΜΙΚΟΥΣ ΨΕΚΑΣΜΟΥΣ ΜΕ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΑ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ ΣΕ ΚΗΠΟΥΣ ΘΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ, ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟΥΣ ΣΕ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΙΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΟΠΙΝ ΚΡΙΘΗΚΑΝ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΖΗΤΗΣΑΝ ΚΑΜΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΕΠΙΣΗΜΩΣ

ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΠΩΣ ΞΑΦΝΙΚΑ ΜΑΣ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΝΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΜΑΣ ΔΗΘΕΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΑΣ - ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ- ;

ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ

ΒΑΛΤΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ!


Επιτυχημένη η μεταμόσχευση στο νοσοκομείο Καλαμάτας

Το ήπαρ και τα νεφρά του έδωσαν το χαμόγελο στις οικογένειες τριών ατόμων στη Θεσσαλονίκη και την Αθήνα. Ο λόγος για νεαρό δότη ο οποίος εδώ και λίγες νοσηλευόταν εγκεφαλικά νεκρός στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Καλαμάτας.
Η οικογένεια του αποφάσισε να δωρίσει τα όργανα του δίνοντας ξανά ζωή σε 3 συνανθρώπους τους, παραμερίζοντας τον πόνο για το χαμό του δικού τους ανθρώπου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ:


ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΔΟΤΕΣ ΟΡΓΑΝΩΝ ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΑΝ ΤΟ ΔΗΛΩΣΟΥΜΕ ΟΣΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΖΩΝΤΑΝΟΙ - ΣΤΟ ΝΤΟΥΚΟΥ ΠΑΝΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΟ ΘΕΜΑ!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ίσως πρέπει αν περάσει τέτοιος νόμος όλοι μαζί να πάμε να κάνουμε δήλωση ότι δεν θέλουμε να είμαστε δότες οργάνων. Ακόμη και αυτοί που είναι ήδη δότες!!!!