Πέμπτη, 31 Μαρτίου 2011

ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ: Απίστευτη κακοποίηση ελέφαντα σε τσίρκο!!

Σκηνές που προκαλούν οργή αλλά και πολλά ερωτήματα θα παρακολουθήσετε στο βίντεο που ακολουθεί.

Εργαζόμενος σε τσίρκο, κατέγραψε την βάναυση κακοποίηση ενός θηλυκού ελέφαντα 57 ετών, από έναν άλλο εργαζόμενο του τσίρκου.

Το ζώο είναι δεμένο στα πόδια του, μη μπορώντας έτσι να αντιδράσει ή να αποφύγει τα δυνατά χτυπήματα με τσουγκράνα (!!) του ψυχοπαθή υπάλληλου!!

Το χυδαίο της υπόθεσης είναι οι φθηνές δικαιολογίες των υπευθύνων του τσίρκου, οι οποίοι αφού "εξαφάνισαν" τον συγκεκριμένο υπάλληλο τους και προφασίστηκαν ό,τι αυτός έφυγε όταν έγινε γνωστό το συμβάν, βγήκαν και το έπαιζαν φιλόζωοι και δήθεν σοκαρισμένοι από το περιστατικό!

Ό,τι δεν γνώριζαν τίποτα, και πως κάτι τέτοιο δεν έχει ξανασυμβεί ποτέ!! Για τέτοια αλητεία μιλάμε.

Αν προσέξετε θα δείτε πως κατά την κακοποίηση του άτυχου ζώου, περιφέρονται στον χώρο και άλλοι υπάλληλοι του τσίρκου, αδιαφορώντας γι' αυτό που συμβαίνει!
Ήταν φαίνεται κάτι συνηθισμένο για εκείνους...!!

Όσο όλοι εμείς, συμμετέχουμε με την παρουσία μας, πηγαίνοντας τα παιδιά μας σε τέτοια θεάματα, τόσο θα υπάρχουν άτυχα ζώα που θα βασανίζονται και θα υποφέρουν χάριν του χρήματος, κάνοντας πλούσιους κάποιους ασυνείδητους αλήτες, ιδιοκτήτες των τσίρκο!!

Δείτε το video
news24gr

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

παρακαλω οποιος ειναι αρμοδιος η μπορει να κανει κατι παραπανω παρακαλω να το κανει περα απο το να δει αυτο το βιντεο.αυτος ο ανθρωπος χρειαζεται την ιδια αντιμετωπιση.