Πέμπτη, 31 Μαρτίου 2011

Γιατί ο Α. Παντελεήμονας αλλά και η Ελλάδα ολόκληρη έχουν χειρότερη μοίρα από την Λαμπεντούζα ;


Η Λαμπεντούζα είναι ένα μικρό Ιταλικό νησί (φαίνεται και που είναι στην πάνω φωτογραφία) με 5.000 κατοίκους που έχει την Γεωπολιτική «ατυχία» να βρίσκεται (νότια της Μάλτας) στη μέση μεταξύ Σικελίας (Ιταλία) και Τυνησίας. Έχει την τύχη (και ντρεπόμαστε εκ προοιμίου που λέμε «έχει την τύχη» ) να μην είναι Ελληνικό νησί αλλά Ιταλικό. Γιατί λέμε όμως ότι έχει τη τύχη ; Διότι ενώ πρόσφατα κατακλύσθηκε από ένα τσουνάμι λαθρομετανάστευσης η Ιταλική κυβέρνηση έσπευσε να την στηρίξει.

Ο Α. Παντελεήμονας είναι μια περιοχή των Αθηνών που είχε την ατυχία η «τύχη» του και η «μοίρα» του να κρέμεται στα χέρια κάποιων ολίγιστων πολιτικών.

Εμείς εδώ θα σας παραθέσουμε τα γεγονότα, βγάλτε και εσείς τα δικά σας συμπεράσματα.

Οι αριθμοί σε παρένθεση (1,2,3,κλπ) παραπέμπουν στις πηγές, ενώ η «διχρωμία» στα σχόλια μας.Α) Η Λαμπεντούζα «θα επιστρέψει σύντομα στους κατοίκους της» επισήμανε ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι, ο οποίος επισκέφτηκε το νησί, νότια της Σικελίας, που αντιμετωπίζει τεράστια κρίση με τους μετανάστες. Μάλιστα, τώρα, οι πρόσφυγες από τη Βόρεια Αφρική, που φτάνουν καθημερινά, ξεπερνούν τους μόνιμους κατοίκους του νησιού. Οι μετανάστες υπολογίζονται στις 6.000 ενώ οι μόνιμοι κάτοικοι είναι περίπου 5.000.
Ο ιταλός πρωθυπουργός απευθυνόμενος στους κατοίκους τόνισε ότι «σε 48-60 ώρες η Λαμπεντούσα θα μείνει μόνο με τους κατοίκους της». (1)

Αα) Ο Άγιος Παντελεήμονας έχει ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΣ αναλογίες από την Λαμπεντούζα. Η αντίστοιχη αντίδραση της πολιτείας ; Επίκληση στο «Θείον» με τις ευλογίες του Αρχιεπισκόπου μας κ. Ιερώνυμου, συγκινητικές ευχές του Προέδρου της Δημοκρατίας μας κ. Παπούλια και μια μεγαλειώδης μουσική συναυλία με την θεσπέσια φωνή του κ. Νταλάρα.


Τι άλλο κάνανε ;
Β) «Κυβέρνηση και αντιπολίτευση συμφωνούν ότι πρέπει να καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια για την αποσυμφόρηση της Λαμπεντούζα».
« Μετά το χθεσινό “μπλόκο” του λιμανιού, ομάδα κατοίκων του νησιού προχώρησε σήμερα σε κατάληψη του δημαρχείου ζητώντας άμεσες και αποτελεσματικές λύσεις.» (2)

Ββ) i Κυβέρνηση και αντιπολίτευση εδώ στην Ελλάδα σχεδόν ποτέ δεν συμφωνούν. Είναι «ελληνικά μαλωμένες»
ii Στις καταλήψεις εδώ στην Ελλάδα επιτυχία έχουν οι συνδικαλιστές και οι πλήρως παράνομοι λαθροέποικοι (Νομική – Υπατία). Οι υπόλοιποι προπηλακίζονται (νεοελληνιστί τρώνε ξύλο) από τα ΜΑΤ.Γ) Παράλληλα, ανακοίνωσε ότι «το υπουργικό συμβούλιο πρόκειται να εξετάσει σοβαρά το ενδεχόμενο να προταθεί η Λαμπεντούζα ως υποψήφια για το [βραβείο] Νομπέλ Ειρήνης», ενώ, σχετικά με το οικονομικό μέλλον των κατοίκων, τους διαβεβαίωσε ότι «η κυβέρνηση της Ρώμης θα εγκρίνει ειδικές φοροελαφρύνσεις, ώστε να αποζημιωθούν για τα όσα πέρασαν». (3)

Γγ) Εμείς ψηφίζουμε νόμο εχθροπάθειας για να πάρουν τυχόν Νόμπελ οι «εχθροπαθείς» μας κάτοικοι από τη φυλακή (sic). Όσο για τις αποζημιώσεις και τις φόρο - ελαφρύνσεις τις έχουμε δυστυχώς διαθέσει όλες διαμέσω offshore στον εθνικό μας ευεργέτη κ. Άκη για να είναι περήφανα ευθυτενής και να μην γέρνει σαν ελαττωματικό Υποβρύχιο.

Δ) Οι πρόσφυγες που προέρχονται από τη Λιβύη, η οποία σπαράσσεται λόγω του εμφυλίου, δικαιούνται άσυλο στην Ευρωπαϊκή Ένωση σύμφωνα με τις διεθνείς συνθήκες ανθρωπίνων δικαιωμάτων. (4)

Δδ) Από τα 2.000.000 περίπου άτομα που έχουμε εμείς ζήτημα είναι οι 50.000 να πληρούν τις παραπάνω προϋποθέσεις. Οι υπόλοιποι είναι «δασκαλεμένοι» να ισχυρίζονται ότι τις πληρούν. Από ποίους είναι δασκαλεμένοι ; Από Έλληνες «πατριώτες» φυσικά. Και όμως… Οι Ιταλοί θα βρουν λύση πιστεύουμε ΚΑΙ σε αυτό το πρόβλημα.
Εμείς ; Ρωτήστε τον κ. Τσίπρα. Σίγουρα θα σας απαντήσει ευθέως.


Ε) «Ομάδες μεταναστών επιχείρησαν να αποκτήσουν τον έλεγχο των τροφίμων και του νερού, που μοιράζονται, σταδιακά, από τις ανθρωπιστικές οργανώσεις.» (5)

Εε) Αυτό έγινε γιατί τα αποθέματα νερού και τροφής δεν επαρκούσαν πλέον για όλους τους κατοίκους του νησιού. Και έτσι δυστυχώς μας προέκυψαν εχθροπαθείς οι λαθροπρόσφυγες. Οι φωτογραφίες επιβεβαιώνουν πως η προσφυγιά του 21ου αιώνα του είδους αυτού θυμίζει λίγο επεκτατικό πόλεμο. «Λίγο»… όχι πολύ.

ΣΤ) «Η Ευρώπη υφίσταται εισβολή", είπε ο υπουργός Εσωτερικών της κυβέρνησης Μπερλουσκόνι, Ρομπέρτο Μαρόνι, ηγετικό στέλεχος της Λέγκας του Βορρά, μιλώντας σε δημοσιογράφους».
«Η Ευρώπη είναι πραγματικό σουρωτήρι", είπε η Λε Πεν, η οποία έχει προτείνει να τεθεί σε εφαρμογή το άρθρο 2.2 της συνθήκης Σένγκεν που προβλέπει "αναστολή της ελεύθερης κυκλοφορίας ανθρώπων" καθώς και τη σύναψη διμερών συμφωνιών με την Ισπανία και την Ιταλία για να αντιμετωπιστεί "ο κίνδυνος της μαζικής λαθρομετανάστευσης».(6)

ΣΤ στ) i Και ερχόμαστε τώρα στα δύσκολα… Εάν η Ευρώπη υφίσταται εισβολή από την αφορμή των 6.000 ατόμων στην Λαμπεντούζα εμείς σαν Ελλάδα με 2.000.000 μουσουλμάνους λαθροεισελθόντες τι υφιστάμεθα ; Μεγαλοεισβολή, Κρατικό και εθνικό «ευνουχισμό», Πολιτιστική περιτομή, ή επικείμενη σφαγή ; Η ευκολότερη απάντηση εδώ είναι να πούμε ότι ο Υπουργός Εσωτερικών της Ιταλίας είναι πάρα πολύ δεξιός (sic), πράγμα βέβαια, που ευτυχώς για τον πολιτισμό μας, ρε «γαμώτο» (Πατουλίδειος παραποιημένη έκφραση) δεν είναι ο αντίστοιχος δικός μας. Γι αυτό έχουμε 2.000.000 εμείς και τον περήφανο υπουργό στη θέση του μετά τον προσωπικό του θρίαμβο στην περίπτωση της Υπατίας. Και εις ανώτερα κύριε Υπουργέ.


ii Η κυρία Λεπέν είναι ακροδεξιά. Δεν το κρύβει άλλωστε. Ξέρετε τι σχεδιάζει με την παραπάνω πρόταση ; Μα το λέει ξεκάθαρα : "αναστολή της ελεύθερης κυκλοφορίας ανθρώπων" Φανταστείτε τώρα πως η frontex εδώ στην Ελλάδα καταμετρά ποιοι και πόσοι μπήκαν από εδώ για να καταλάβετε τη μοίρα του Α. Παντελεήμονα και ολάκερης της Ελλάδας ! Φταίει που είναι ακροδεξιά θα πουν οι καλοθελητές. Αυτή τη χώρα της θα τη σώσει όμως, από το φαινόμενο αυτό. Εμείς δίνουμε συγχαρητήρια σχεδόν στην Τουρκία που μας στέλνει κάθε μερα και περισσότερους. Δεν είμαστε ακροδεξιοί είμαστε στην οιονεί διακυβέρνηση της χώρας μας μάλλον λαθρο- αναρχο – ακροαριστεροί ψευδοδημοκράτες, ανώτερο δηλάδή είδος υψηλής διανόησης και κουλτούρας.

Ζ) «Ο υπουργός Υγείας Φερούτσιο Φάτζιο παραδέχτηκε πως η κατάσταση είναι πραγματικά ανησυχητική σε ό,τι αφορά την υγιεινή. Είναι χαρακτηριστικό πως για τους χιλιάδες μετανάστες που συνωστίζονται στο σταθμό του λιμενικού υπάρχουν μόνο τρεις χημικές τουαλέτες. Ένας από τους υγειονομικούς επιθεωρητές που κλήθηκαν εσπευσμένα στο νησί, ο Τούλιο Πρεστιλέο, είπε ότι η Λαμπεντούζα πρέπει να «αδειάσει» αμέσως, αλλιώς η κατάσταση θα βγει εκτός ελέγχου». (7)

Ζζ) Αυτό είναι αφιερωμένο εις τους έχοντας οικολογικές ανησυχίες. Οφείλουν κατόπιν αυτής της πληροφορίας να κάνουν διάβημα στην Ελληνική Κυβέρνηση να προμηθευτεί τουλάχιστον με 100.000 υπαίθριες τουαλέτες για τους εδώ λαθροεισελθόντες. Τα χρήματα βέβαια ο Ελληνικός λαός, τις ιδέες αυτοί. Σύνηθες φαινόμενο.

ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ (όχι όμως χολιγουντιανές)

Δείτε στο κάτω βίντεο πως ΔΕΝ υπάρχουν ΜΑΤ που προπηλακίζουν (νεοελληνιστί βαράνε) τους κατοίκους που απαγορεύουν το δέσιμο του πλοίου με τους λαθροεισβολείς (ΨευδοΝεοελληνιστί Πρόσφυγες – Μετανάστες)Δείτε τώρα τα ΜΑΤ σε ποιους είναι στραμμένοι κατά τη διάρκεια που οι κάτοικοι του Α. Παντελεήμονα που τραγουδάν τον Εθνικό μας Ύμνο και θα καταλάβετε γιατί εδώ στη χώρα αυτή, η Εισβολή έχει αρχίσει αλλά και κυριαρχήσει ….
Συμπέρασμα ;

Η Ελλάδα όχι μόνο κινδυνεύει να καταστραφεί οικονομικά αλλά το χειρότερο από όλα είναι ότι υφίσταται ΕΙΣΒΟΛΗ.

Το τρισχειρότερο είναι πως η πολιτική αντιμετώπιση του φαινομένου από συγκεκριμένους πολιτικούς μας κατατάσσουν τον ΕΦΙΑΛΤΗ στους «αθώους αμνούς» της Ιστορίας αναλογικά.
Διαβάσατε την Ιταλική και Γαλλική αντίδραση δείτε στο άμεσο μέλλον πως θα υλοποιήσουν τις υποσχέσεις τους. Τότε, στείλτε 1 μέτρο σύρμα στον κ. Παπουτσή για να τον βοηθήσετε να χτίσει τον φράχτη. -

Πηγές :

1) http://www.tanea.gr/default.asp?pid=2&ct=2&artId=4624814

2) http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=263377

3) http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_kathremote_1_30/03/2011_385293

4) http://www.tanea.gr/default.asp?pid=2&ct=2&artid=4624804

5) http://news.ert.gr/el/kosmos/eidiseis/64674-eksegersi-metanaston-sti-lampentouza

6) http://www.protothema.gr/world/article/?aid=109976

7) http://news.pathfinder.gr/world/news/697995.html#articleTeam Apopsis

eglimatikotita

Δεν υπάρχουν σχόλια: