Τετάρτη, 2 Μαρτίου 2011

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΟΠΚΕ ΓΙΑ ΤΟ ΧΤΕΣΙΝΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΜΠΟΔΙΣΤΗΚΑΝ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ

ME ΑΦΟΡΜΗ ΤΟ ΑΙΜΑΤΗΡΙΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΤΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΔΥΟ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΔΙ.ΑΣ , ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ, ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΩΣ , ΚΑΘΩΣ ΟΙ ΦΩΝΕΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ , Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΗ ΕΠΑΝΑΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΤΑ ΔΥΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΟΥΝ ΑΔΡΑΝΟΠΟΙΗΘΕΙ ΚΑΘΩΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΚΥΡΙΟ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΥΛΑΞΗ ΤΩΝ ΧΥΤΑ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΠΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΧΥΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΣΤΟΝ ΕΠΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΧΥΤΑ ΣΤΗΝ ΚΕΡΑΤΕΑ .

ΕΠΙΣΗΣ ΓΙΑ ΦΥΛΑΞΗ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΩΝ ΣΤΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΧΩΡΙΣ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΟ ΣΚΟΠΟ ΙΔΡΥΣΗΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΞΙΟΠΟΙΟΥΝ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ .

ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΕΙΔΙΚΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΕΙΣ ΑΠΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΕΚΑΜ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ , ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΔΥΝΑΜΗ ΠΥΡΟΣ ΚΑΘΩΣ ΦΕΡΟΥΝ ΒΑΡΥ ΟΠΛΙΣΜΟ , ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΟΧΗΜΑΤΑ ΤΥΠΟΥ JEEP ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΑΞΙΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΔΕ, ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΚΑΤΑ ΤΑ ΕΝΤΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΘΡΥΝΗΣΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΝΕΚΡΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ( ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ) ΕΝΩ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΔΕΙΞΟΥΝ ΑΡΚΕΤΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ.

ΟΙ ΦΩΝΕΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΦΤΑΝΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΥΤΙΑ ΤΩΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΘΩΣ ΒΛΕΠΕΤΑΙ Η ΟΠΚΕ ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΡΙΘΜΕΙ ΜΟΝΟ 120 ΑΤΟΜΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ.

ΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΣΥΝΔΡΑΜΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΔΙΩΞΗ ΜΙΑ Η' ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ ΟΠΚΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ ΝΑ ΚΑΤΟΡΘΩΝΑΝ ΝΑ ΕΓΚΛΩΒΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΛΛΑΒΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΑΚΟΠΟΙΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΟΙ Ο.Κ.Π.Ε ΑΤΤΙΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΘΑΜΜΕΝΕΣ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ

3 σχόλια:

polemarxos είπε...

Δεν είχα σκοπό να αναφερθώ στον θάνατο των δυο αστυνομικών της ομάδος ΔΙΑΣ άλλωστε αυτή είναι η δουλεία τους και για αυτή πληρώνονται να κυνηγούν εγκληματίες. Αλλά!!! ασφαλώς με το να τους έχουν να κυνηγούν γέρους, γυναίκες, παιδία και διαδηλωτές με τις μηχανές τους έχουν ξεφύγει από την προστασία του πολίτη και φυλώντας τους διάφορους πολιτικούς πέρασαν στο αντίθετο άκρο……. Λοιπόν ας μην μιλάνε, είναι κρίμα και άδικο να χαθούν άνθρωποι αλλά!!!! έχουν ξεχάσει την δουλεία τους, βλέπετε ούτε οι γέροι ούτε οι γυναίκες και τα παιδία δεν έχουν όπλα για να κινδυνέψουν. Απλά όταν βρήκαν απέναντι τους όπλα δεν ήξεραν τι να κάνουν ………………!!!!
Αλλά αύριο όταν θα βγούμε να φωνάξουμε για την δικιά μας ελευθερία και τα δικά μας δικαιώματα θα ξέρουν να μας λούσουν με τόνους χημικών και να ρίχνουν άφθονο ξύλο σε άοπλους πολίτες!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ντροπή σου πολέμαρχε.
Τίποτα άλλο δεν έχω να πω.

Ανώνυμος είπε...

γιατι εχει αδικο ο πολεμαρχος?
πλεον ο λαος ειναι απεναντι τους..