Τετάρτη, 4 Ιουλίου 2018

Τεράστιο σωληνοειδές σύννεφο στην Καλιφόρνια, θεωρήθηκε ότι προκλήθηκε από το HAARPΗΠΑ. Καλιφόρνια,  ένα τεράστιο σωληνοειδές σύννεφο ("cigarette" shaped cloud ή roll cloud) που εμφανίστηκε στην περιοχή Palmdale, ξεσήκωσε κύμα αντιδράσεων, όσων υποστηρίζουν τη θεωρία "worlwide HAARP weather control"

Στο footage από το παράξενο σύννεφο, οι online σχολιαστές γράφουν ότι πρόκειται για τεχνολογία ελέγχου του καιρού (HAARP weather controlling techonology)  που χρησιμοποιούν κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο.

Το βίντεο δείχνει το παράξενο φαινόμενο που εμφανίστηκε στο Palmdale, California, USA.

Οι μετεωρολόγοι το ονομάζουν σύννεφο χοάνης (αν αυτό το σύννεφο φτάσει στο έδαφος ή στο νερό γίνεται ανεμοστρόβιλος)

Κάτοικος της περιοχής, με το ψευδώνυμο Donna πόσταρε online μια φωτο, από αυτό που περιέγραψε σαν "cigarette cloud"
 υπήρξε μια τεράστια ανταπόκριση σε αυτή την ανάρτηση,  από άλλους που πρόσεξαν το ίδιο φαινόμενο.

Μια γυναίκα υπέδειξε μια ανεξήγητη γραμμή που εντόπισε στο Google Earth την ίδια μέρα, που εκτείνονταν από την Ανταρκτική μέχρι την Αυστραλία.

τα αλλόκοτα φαινόμενα γυρίστηκαν μαζί σε βίντεο από το You Tube conspiracy channel MrMBB333, με την υπόθεση ότι, μπορεί να συνδέονται.

Μέσα σε μια μέρα το βίντεο είχε 19.000 hits.

όσοι το είδαν βεβαιώθηκαν ότι συνδέεται με την παγκόσμια τροποποίηση του καιρού "worlwide weather manipulation"

κάποιος σχολίασε "αυτά δεν είναι σύννεφα, είναι κοκτέϊλ χημικών που ψεκάζουν για την τηλεμετάδοση της ηλιακής ενέργειας από την ιονόσφαιρα στη Γη.
ένας άλλος πρόσθεσε"είναι χημικά (chemtrails) που παράγονται από το HAARP.
και ο τρίτος δήλωσε: "δηλητηριάζουν τον ουρανό"
***********************************
Το High Frequency Active Auroral Research Program   (HAARP)  άρχισε σαν ερευνητικό πρόγραμμα με τη συνεργασία μεταξύ των  US Air Force, Navy, University of Alaska Fairbanks και της Defence Advance Research Agency.
Σχεδιάστηκε και δημιουργήθηκε με BAE Advance Technologies για να βοηθήσει στην ανάλυση της ιονόσφαιρας και την ανάπτυξη της τεχνολογίας  (developing enhanced technology)
Αλλά διάφορες θεωρίες υποστηρίζουν ότι είναι ένα μυστικό πρόγραμμα που τρέχει από την Αμερικανική κυβέρνηση για να ελέγχει τις καιρικές συνθήκες.
πηγή 8-6-18
https://www.dailystar.co.uk/news/weird-news/708170/Huge-line-cloud-spans-entire-globe-sparking-HAARP-weather-control-claims-video
************************************************
Το κανάλι YouTube  «MRMB333» που εξετάζει θεωρίες συνωμοσίας, δείχνει την εικόνα του παράξενου μαμούθ σύννεφου, που έχει σχήμα πούρου, να εκτείνεται στον ουρανό.
Το βίντεο που παρουσιάζει δύο μαρτυρίες -που είναι πραγματικά συνυφασμένες-  από αυτόπτες μάρτυρες (για το σύννεφο στο Palmdale και την αλλόκοτη γραμμή στο Google Earth)  έγινε ιογενές. Μεταφορτώθηκε στις 4-6-18 και σε 3 μέρες συγκέντρωσε 67.000 εμφανίσεις.
Χρήστης του YouTube, με το ψευδώνυμο «είμαι ο Cheech», ισχυρίστηκε ότι οι κυβερνήσεις ψεκάζουν πράγματι χημικές ουσίες, σε όλη την υδρόγειο για να ελέγξουν τον καιρό.
Λίγες μέρες πριν ο ακτιβιστής Matt Landman , ανέβασε μια τρομακτική εικόνα των "chemtrails"  στον ουρανό της Φλόριντα.
(ο Matt Landman είναι ακτιβιστής κατά των ανεξέλεγκτων και μεγάλης κλίμακας πειραμάτων της γεωμηχανικής, από εκατοντάδες επιχειρηματίες, σε ερημικές εκτάσεις και σε ωκεανούς, με σκοπό την τεχνική αλλαγή του κλίματος του πλανήτη.)
Η εντυπωσιακή εικόνα που μοιράστηκε ο Landman δείχνει τον βραδινό ουρανό γεμάτο από trail lines.
Σύμφωνα με τη θεωρία συνωμοσίας, τα chemtrails είναι πραγματικότητα και οι κυβερνήσεις την κρύβουν από το ευρύ κοινό
Οι κυβερνήσεις ψεκάζουν κρυφά επιβλαβείς χημικές ουσίες στον ουρανό για πολλούς λόγους, όπως ο έλεγχος του καιρού, ο ψυχολογικός χειρισμός και ο έλεγχος του πληθυσμού.

Ωστόσο, οι σκεπτικιστές υποστηρίζουν ότι το σύννεφο που εντοπίζεται στο βίντεο είναι απολύτως φυσιολογικό.

Επίσης, όσοι πιστεύουν στον πλανήτη Nibiru λένε ότι, τα χημικά ψεκάζονται στον ουρανό, για να καλυφθούν τα πραγματικά περιστατικά στο χώρο.
Υποστηρίζουν ότι ο φερόμενος ως δολοφόνος πλανήτης Nibiru, πλησιάζει γρήγορα στη γη και οι κυβερνήσεις ψεκάζουν χημικές ουσίες για να κρύψουν την ύπαρξή του.
πηγή
https://www.ibtimes.co.in/huge-cigar-shaped-cloud-sparks-haarp-weather-control-frenzy-771345
****************************************
 Το πρόγραμμα HAARP   "High Frequency Active Auroral Research Program"  χρηματοδοτείται από την Αμερικάνικη Πολεμική Αεροπορία και το Ναυτικό.  Διάφορες δοκιμές όπλων συνδέονται με αυτό  το πρόγραμμα.
Διαθέτει ειδικές εγκαταστάσεις εκπομπής κυμάτων HF (2.8 – 10 MHz) υψηλής ισχύος στη Gakona της Αλάσκα, τα οποία διεγείρουν τα φορτισμένα σωματίδια της ιονόσφαιρας προκαλώντας την παραγωγή ασθενών κυμάτων VLF, ELF, κτλ. οι συχνότητες της μπάντας ELF (30 - 300 Hz) διαπερνούν το έδαφος και τη θαλάσσια μάζα αποκαλύπτοντας γεωλογικά και ωκεανογραφικά χαρακτηριστικά του πλανήτη σε πολύ μεγάλο βάθος.

Η σταδιακή και επιλεκτική θέρμανση ενός συγκεκριμένου τμήματος του γήινου φλοιού, έχει ως αποτέλεσμα να γίνεται εκτόνωση αυτής της απορροφημένης ενέργειας  με την μορφή σεισμικής και ηφαιστειακής δραστηριότητας (σεισμικός πόλεμος).
Αυτές οι εφαρμογές έχουν τρομακτικές επιπτώσεις στην ευαίσθητη ισορροπία της ιονόσφαιρας

Το HAARP συνδέεται με τη διαχείριση και τον επηρεασμό καιρικών φαινόμενων, με την πρόκληση διαταραχών όπως πλημμύρες, καταιγίδες, τυφώνες κ.α. που μπορούν να αξιοποιηθούν στρατιωτικά (κλιματολογικός πόλεμος).
Αποτελεί μια τεράστια πηγή ηλεκτρομαγνητικής μόλυνσης που απειλεί το περιβάλλον και την υγεία των έμβιων όντων. Το ζήτημα των επιπτώσεων του HAARP στην ιονόσφαιρα και το περιβάλλον δεν έχει ακόμα διερευνηθεί, ωστόσο οι επιστήμονες προχώρησαν ανεύθυνα στη λειτουργία του, πράγμα που κάνει τους ανθρώπους να αντιμετωπίζουν το HAARP με δικαιολογημένη ανησυχία.
Η κυβέρνηση των ΗΠΑ διαβεβαιώνει ότι το πρόγραμμα HAARP (High frequency Active Auroral Research Project) έχει σκοπό τη μελέτη της ιονόσφαιρας για τη διέγερση και χρήση αυτής ως κεραίας ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων, τη βελτίωση των επικοινωνιών (πχ HF, VHF, επικοινωνίες υποβρυχίων ELF, κτλ) και την ανάπτυξη τεχνολογίας της επιτήρησης (surveillance technology).

[In the mid-1990s the Russian State Duma issued a press release on HAARP, which was signed by 90 deputies. The statement said the US was "creating new integral geophysical weapons that may influence the near-Earth medium with high-frequency radio waves."]

Τον Απρίλιο του 1997 ο τέως υπουργός άμυνας των ΗΠΑ κ.William Cohen , δήλωσε ότι « κάποιοι είναι μπλεγμένοι ακόμη και σε ένα ηχητικό τύπο τρομοκρατίας , όπου δύνανται να αλλάξουν το κλίμα , να δημιουργήσουν από μακριά σεισμούς ή ηφαίστεια , με τη χρήση ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων» "(American Secretary of Defense William S. Cohen, April 1997 ) Προφανώς ο κ.Cohen  γνώριζε ότι, το «ηλεκτρομαγνητικό κύμα» γεννά αυτά τα φαινόμενα που αναφέρει πιο πάνω.
πηγή
http://www.presstv.ir/detail.aspx?id=116834&sectionid=351020104
 ********************************************
γύρω από τον πλανήτη μας υπάρχει ένα τεράστιο ενεργειακό "πλέγμα" (δίκτυο) που επηρεάζει όχι μόνο την ατμόσφαιρα και τον καιρό ή τις τηλεπικοινωνίες, αλλά και τη ζωτική ενέργεια και τη σκέψη των ζωντανών οργανισμών και των ανθρώπων!
το τεράστιο ηλεκτρομαγνητικό πεδίο, είναι το αποτέλεσμα των συνεχών ανταλλαγών ενέργειας μεταξύ του πλανήτη  μας και του κοσμικού Σύμπαντος.
κάθε ανθρώπινο ον και κάθε μορφή ζωής (όπως αποδεικνύει και η τεχνική Kirlian), διαθέτει επίσης ηλεκτρομαγνητικό πεδίο, (πομπό και δέκτη) σε αρμονία με το πλανητικό πεδίο.
Το πλανητικό δίκτυο ανακαλύφθηκε το 1935 από τον καθηγητή του πανεπιστημίου της Χαϊδελβέργης E. Hartmann.
Στα σημεία όπου οι γραμμές του δικτύου διασταυρώνονται, δημιουργούνται κόμβοι, που είναι επικίνδυνοι για την ανθρώπινη -και όχι μόνο- υγεία (γεωπαθογόνοι κόμβοι, οι Κινέζοι πίστευαν ότι μέσα από τους γεωπαθογόνους κόμβους επικοινωνούν οι Δράκοντες με τον ανθρώπινο κόσμο). 
οι γραμμές του δικτύου αναγνωρίζονται εύκολα με την τεχνική της παραδοσιακής ραβδοσκόπησης.
πολλοί λαοί βάσιζαν την αρχιτεκτονική των σπιτιών τους και των δημόσιων κτιρίων τους, στη γνώση των ακτινοβολιών της Γης.

το HAARP ίσως δεν είναι μόνο ένα πρόγραμμα ιονοσφαιρικής μελέτης, ή ένα μυστικό όπλο μικροκυματικής ακτινοβολίας, αλλά μια προσπάθεια για να μελετηθεί και να κατανοηθεί με πλάγιο τρόπο, η λειτουργία του πλανητικού Πλέγματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: