Τρίτη, 10 Ιουλίου 2018

66η ‘Bilderberg Conference’ στο Τορίνο, Ο Siân Boyle, δημοσιογράφος-ερευνητής της Daily Mail Online, διείσδυσε "Undercover" στο ξενοδοχείο, στο οποίο έγινε η φετινή συνάντηση






 Λέσχη Μπίλντερμπεργκ ή Ομάδα Μπίλντερμπεργκ, είναι μια ανεπίσημη ετήσια διάσκεψη 130 περίπου ατόμων, οι περισσότεροι εκ των οποίων είναι άτομα επιρροής στους τομείς της πολιτικής, των επιχειρήσεων και των τραπεζών

Βόρεια Ιταλία, ο μυστικός παγκοσμιοποιημένος όμιλος Bilderberg πραγματοποίησε την ετήσια συνάντησή του στο θέρετρο Torino Lingotto τεσσάρων αστέρων στο Τορίνο της Ιταλίας, στις 7-10 Ιουνίου.

Ο Siân Boyle,  δημοσιογράφος-ερευνητής (Investigations Reporter) της Daily Mail Online , κατάφερε να διεισδύσει "Undercover"στο NH Hotel Lingotto,  στην πιο μυστική κοινωνία του κόσμου, μεταμφιεσμένος σε σερβιτόρο
για πρώτη φορά στην 66χρονη ιστορία της λέσχης Bilderberg, ένας δημοσιογράφος διέσχισε την ασφάλεια και μπήκε στο πολυτελές ξενοδοχείο που φιλοξένησε το μυστικό συνέδριο ‘Bilderberg Conference’ των εκλεκτών της παγκόσμιας συνωμοτικής ελίτ.
Τον περασμένο μήνα, από τις 7-10 Ιουνίου 2018, οι παγκοσμιοποιητές Bilderberg συναντήθηκαν στην Ιταλία.
η 66η σύνοδος της Λέσχης Bilderberg πραγματοποιήθηκε στο Τορίνο με υψηλή ασφάλεια και με απόλυτη μυστικότητα, με τη συμμετοχή 131 προσωπικοτήτων.
Εναλλακτικά μέσα μαζικής ενημέρωσης, συμπεριλαμβανομένων των ομάδων We Are Change, Press for Truth, AFP και μερικών άλλων, αποτέλεσαν τη μοναδική "αντίσταση" έξω από το ξενοδοχείο όπου οι Bilderbergers συνεδρίαζαν.
[A freelance journalist, who posted footage online of the empty garden marquee where the Bilderberg banquet was due to be held, reported that Italian police stormed his hotel room at 4.30am breaking down his door and ‘pointing a gun’ at him]

Ο όμιλος Bilderberg, ή η λέσχη Bilderberg, που ιδρύθηκε πριν από 64 χρόνια (29 Μαΐου 1954), είναι το όνομα ενός θεσμού που αποτελείται από τα πιο ισχυρά οικονομικά και πολιτικά πρόσωπα στον κόσμο. Η πρώτη συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Bilderberg στις Κάτω Χώρες και αργότερα ο όμιλος,  πήρε το όνομά του.
πηγή
 http://www.dailymail.co.uk/news/article-5850053/Undercover-worlds-elitist-secret-society.html

Οι πιο σημαντικές προσωπικότητες της φετινής συνόδου κορυφής ήταν  "the mastermind" Henry Kissinger, που θεωρείται "the Supreme Master"  του Bilderberg και ο πρώην επικεφαλής της CIA David Petraeus.
Σύμφωνα με τον ανεξάρτητο ιστότοπο ειδήσεων "Truthstream Media", η παρουσία τους δείχνει ότι εξετάζονται πιο επιθετικές πολιτικές έναντι της Ρωσίας, όπου διατρέχουν όλο και μεγαλύτερο κίνδυνο στρατιωτικής αντίστασης, που προκαλείται σε μεγάλο βαθμό από την αυξανόμενη κίνηση στρατιωτικών δυνάμεων του ΝΑΤΟ προς τα ρωσικά σύνορα.
Όσον αφορά την αμερικανική "American domestic connection", η συμμετοχή του Colorado Gov. John Hickenlooper (D) έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Ενώ περίπου 6.000 στρέμματα της δασικής γης του Κολοράντο καίγονται με πυρκαγιές, που απειλούν περίπου 2.000 σπίτια καθώς ξεκίνησε το Bilderberg 2018, ο "two-term Democrat"  επέλεξε να παραμείνει στο Τορίνο με τους Bilderbergers
Εκπρόσωποι της Total και της Royal Dutch Shell συμμετείχαν επίσης στη Σύνοδο Κορυφής του 2018.
Ο πρόεδρος της συνόδου κορυφής του 2018 ήταν ο Henri de (FRA), ο οποίος είναι μέλος του διοικητικού συμβουλίου των τραπεζικών ιδρυμάτων της HSBC, μιας τράπεζας που ιδρύθηκε τον δέκατο ένατο αιώνα στα λιμάνια του Χονγκ Κονγκ και της Σαγκάης. Το Τραπεζικό Συγκρότημα Χονγκ Κονγκ-Σαγκάη, ή η HSBC, είναι σήμερα γνωστή ως η μεγαλύτερη ιδιωτική τράπεζα στον κόσμο, γνωστή για τις επιχειρήσεις της μαφίας.
Η παρουσία των εκπροσώπων της Total  της Shell και της HSBC, των οποίων τα υποκαταστήματα όπως η Hinduja Bank και ορισμένες ιδιωτικές ιρανικές τράπεζες που από το δεύτερο μισό της δεκαετίας του 1370 ανέλαβαν το εμπόριο και τη χρηματοδότηση του Ιράν, είναι σημαντική για τη αυτή τη χώρα.
Μεταξύ των μελών της συνάντησης ήταν δύο επιφανείς ΄Αγγλοι δημοσιογράφοι, ο Zanny Minton Beddoes, συντάκτης της εβδομάδας Economist, και John Micklethwait, πρώην συντάκτης οικονομολόγος και τρέχων συντάκτης του Bloomberg.

 Καθώς το θέμα της τεχνητής νοημοσύνης βρίσκεται ψηλά στην ατζέντα των φετινών συζητήσεων, η βρετανική Guardian επεσήμανε  τη συμμετοχή του Ελληνοκυπρίου Ντέμη Χασάμπη, ο οποίος διευθύνει το πρόγραμμα DeepMind της Google.


Η λέσχη κατάφερε να διατηρήσει τη μυστικιστική της αύρα και την αδιαπέραστη μυστικότητα της
οι συμμετέχοντες μπορούν να χρησιμοποιούν τις πληροφορίες που προέκυψαν από τις συζητήσεις αυτές, αλλά δεν τους επιτρέπεται να αποκαλύψουν την ταυτότητα του προσώπου που τους έδωσε τις πληροφορίες αυτές.
Τα ζητήματα της ημερήσιας διάταξης στη Σύνοδο Κορυφής του Bilderberg του 2018 ήταν τα εξής:

Ο λαϊκισμός στην Ευρώπη, η πρόκληση της ανισότητας, η μελλοντική απασχόληση, η τεχνητή νοημοσύνη, οι εκλογές του Κογκρέσου πριν από τις 6 Νοεμβρίου 2018, το ελεύθερο εμπόριο, η αμερικανική παγκόσμια ηγεσία, η Ρωσία, η Κβαντική υπολογιστών (Quantum computer), η Σαουδική Αραβία και το Ιράν, και οι τρέχουσες υποθέσεις.

Οι πρωθυπουργοί των Κάτω Χωρών και του Βελγίου, της Σερβίας και της Εσθονίας, καθώς και οι αναπληρωτές πρωθυπουργοί της Ισπανίας και της Τουρκίας, Ο Pietro Parolin, υπουργός Εξωτερικών του Βατικανού, ήταν μεταξύ των φιλοξενούμενων της συνόδου κορυφής.
Από την Ελλάδα συμμετείχαν ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης, και ο CEO του εταιρείας Τιτάν, Δημήτρης Παπαλεξόπουλος.

Συνήθως, οι επισκέπτες προσκαλούνται με βάση το θέμα στο οποίο διεξάγονται έρευνες και πραγματοποιούν ομιλίες. Ωστόσο, η παρουσία κάθε επισκέπτη δεν εγγυάται την ένταξή του στο Bilderberg Club. Στη συνέχεια, τα πραγματικά μέλη της "Ομάδας" ή "Bilderberg Club", που αποτελούν τον πυρήνα του φόρουμ, συζητούν και αποφασίζουν ιδιωτικά για τις παγκόσμιες υποθέσεις.

Στη Σύνοδο Κορυφής του 2018, κανένας αντιπρόσωπος δεν έφθασε από την Κίνα ή τη Ρωσία.
Τα ονόματα των επισκεπτών στο φόρουμ, εκτός από εκείνα που αναφέρονται επίσημα στην ιστοσελίδα του Bilderberg, παραμένουν άγνωστα.

Η συνάντηση του Bilderberg δεν συγκέντρωσε καμία προσοχή από τα μέσα ενημέρωσης φέτος, όπως συνήθως. Τα δυτικά μέσα ενημέρωσης παρακολούθησαν τη συνάντηση, αλλά δεν ανέφεραν τι συνέβη στη συνεδρίαση.
 Η δουλειά των μέσων μαζικής ενημέρωσης είναι, και ήταν πάντα, να αποκρύπτει την παγκοσμιοποιημένη συνωμοσία από το κοινό.
τα σημαντικότερα θέματα συζήτησης κατά την τελευταία συνάντηση ήταν ο Πρόεδρος Trump, ο Αμερικανός εθνικισμός και ο λαϊκισμός στην Ευρώπη. Πέρα από αυτό, το Brexit πρέπει να έχει προκαλέσει μεγάλη αγωνία, προσπαθώντας να βρουν έναν τρόπο να το αντιστρέψουν. Η Πολωνία είναι επίσης μια απειλή για τα τυραννικά τους σχέδια και, αντίθετα με την Ιταλία, τη Γαλλία και τη Γερμανία, η Πολωνία απέρριψε το παγκοσμιοποιημένο σχέδιο να δημιουργήσει μια αντι-κουλτούρα ξένων μεταναστών, ενός Δούρειου ίππου, μέσα στα σύνορά της.
 Η εφαρμογή του νόμου περί μετανάστευσης από τον πρόεδρο Trump καθυστέρησε προσωρινά τα σχέδιά τους για την Αμερική.
Μπορεί να επιδιώξουν σύντομα να περάσουν νέους νόμους μετανάστευσης.
Οι εχθροί των παγκοσμιοποιημένων, είναι άνθρωποι που θέλουν αυτονομία, ελευθερία, δικαιώματα και εθνική κυριαρχία
οι "εκλεκτοί" της λέσχης, Κρατούν τις δραστηριότητές τους κρυμμένες πίσω από έναν μανδύα μυστικότητας επειδή γνωρίζουν ότι η πλειοψηφία των ανθρώπων αντιτίθεται στα σχέδιά τους, για παγκόσμια κυβέρνηση.
Η παγκόσμια σκιώδης κυβέρνηση
 θεωρίες συνωμοσίας  περιβάλλουν τον όμιλο Bilderberg εδώ και χρόνια, και υποστηρίζουν ότι επιλέγει τους ηγέτες του κόσμου που θα επιβάλουν μια «Νέα Παγκόσμια Τάξη»
θεωρητικοί συνωμοσίας πιστεύουν ότι το "hounding from office" της Margaret Thatcher,, η πτώση του αμερικανικού προέδρου Richard Nixon και η δολοφονία του Προέδρου John F. Kennedy ήταν όλα κρυφά ενορχηστρωμένα από την ομάδα Bilderberg.
Οι "ισχυροί της γης" λαμβάνουν δρακόντια μέτρα ασφαλείας για την προστασία τους από τους πολίτες...
Η άσκηση εξουσίας μετατοπίστηκε, από τα κράτη στους μη εκλεγμένους αυτούς οργανισμούς.
το σχέδιο της νέας παγκόσμιας τάξης για παγκόσμια κυριαρχία, έλεγχο της παγκόσμιας οικονομίας, μαζική ύπνωση, δημιουργία στερεοτυπικής ατομικής άποψης, τεχνικές υποταγής του κόσμου με έλεγχο της σκέψης και των συναισθημάτων του, κατάκτηση του κόσμου μέσω προπαγάνδας, υποτίμησης νομισμάτων, οικονομικού σοκ και διαρκούς πολέμου (Silent Weapons for Quiet Wars).
Σιωπηλά όπλα που χτυπούν μέσω ενός υπολογιστή με τις εντολές εντός τραπεζικού μεγιστάνα.
Αν και αισθανόμαστε  ενστικτωδώς ότι κάτι είναι λάθος, δεν μπορούμε -λόγω της τεχνικής φύσης του σιωπηλού όπλου- να εκφράσουμε το συναίσθημα με ορθολογικό τρόπο ή να χειριστούμε το πρόβλημα με τη νοημοσύνη
έτσι, δεν πιστεύουμε ότι δεχόμαστε επίθεση και υποταγή από αυτό το όπλο.
Όταν ένα σιωπηλό όπλο εφαρμόζεται σταδιακά, ο κόσμος προσαρμόζεται στην παρουσία του και μαθαίνει να ανέχεται την καταπάτησή του στη ζωή του μέχρις ότου η πίεση (ψυχολογική μέσω οικονομικής) γίνει πολύ μεγάλη και ξεσπάσει.
Το σιωπηλό όπλο είναι ένας τύπος βιολογικού πολέμου. Προσβάλει τη ζωτικότητα, τις επιλογές και την κινητικότητα των ατόμων μιας κοινωνίας.
Η κυβέρνηση που συμφωνεί να δώσει τον έλεγχο του οικονομικού της συστήματος, υποστηρίζεται...
με τεχνικές τρομοκράτησης των πολιτών της και τη δημιουργία ενός διαρκούς φόβου με τη διαστρέβλωση των γεγονότων, η "ξεπουλημένη" κυβέρνηση επιβάλλεται με απολυταρχισμό. Η αίσθηση του ότι και κάνουμε είναι μάταιο, αφού θα ηττηθούμε, μας φέρνει σε κατάσταση συνεχούς έντασης και αναταραχής.
Ο «δικτάτορας» είναι απρόβλεπτος, ψεύτης και παράλογος.
Το ψυχολογικό  σοκ που δεχόμαστε, αποδυναμώνει τις αντιστάσεις μας, μας καθιστά ευάλωτους και ψυχικά ασθενείς, για να αντιμετωπίσουμε τον τρόμο που μας επιβάλλεται.

Δεν υπάρχουν σχόλια: