Κυριακή, 8 Ιουλίου 2018

Παιδόφιλος σεφ έστειλε online, υπερηχογράφημα της αγέννητης κόρης του, με την υπόσχεση να στέλνει αργότερα εικόνες από την σεξουαλική της κακοποίηση
Αυστραλία,  Κουίνσλαντ, Brisbane
ο 25χρονος παιδόφιλος Ashley David Hill έστειλε ένα υπερηχογράφημα του αγέννητου παιδιού του, μέσω του διαδικτύου, σε έναν  μυστικό (undercover) πράκτορα του FBI, με την υπόσχεση (διαδικτυακή συμφωνία) να στέλνει αργότερα, πορνογραφικές εικόνες ακόμα και του δικού του νεογέννητου παιδιού....

ο Hill,  ένας σεφ από το βόρειο προάστιο του Chermside, δικάστηκε στο Επαρχιακό Δικαστήριο του Μπρίσμπεϊν  (Brisbane District Court)
Ο δικαστής David Reid είπε ότι, ενώ η αποστολή του υπερηχογραφήματος,  ως «εργαλείο διαπραγμάτευσης» του Hill, δεν ήταν έγκλημα, η πράξη του ήταν ενδεικτική, για το  «μέγεθος της ηθικής του διαφθοράς».
δεν έγινε ξεκάθαρο εάν ο παιδόφιλος σεφ οργάνωσε χρηματική πληρωμή για τις εικόνες σεξουαλικής κακοποίησης του νεογέννητου παιδιού του (η σύντροφος του θα γεννούσε σε λίγες βδομάδες) ή θα τις αντάλλασσε με άλλες εικόνες παιδικής εκμετάλλευσης, με παιδόφιλα άτομα στις ΗΠΑ.
ο Hill συνελήφθη από την Αυστραλιανή Ομοσπονδιακή Αστυνομία τον Ιανουάριο του 2015,  για κατοχή 6.435 αρχείων παιδικής πορνογραφίας και πρόσβαση σε χιλιάδες άλλα
ο δικαστής Reid δήλωσε ότι η υπόθεση ήταν μία από τις χειρότερες περιπτώσεις παιδικής εκμετάλλευσης που είχε ποτέ συναντήσει.
οι πορνο- φωτογραφίες χιλιάδων παιδιών, ανήκαν σε μωρά και πολύ μικρά κοριτσάκια.
Καταδικάστηκε σε πενταετή φυλάκιση.
Ο εισαγγελέας Matt Kahler ζήτησε να απαγορευτεί στον άνθρωπο να χρησιμοποιεί το διαδίκτυο, να μην έχει καμία επαφή χωρίς επίβλεψη με παιδιά ηλικίας κάτω των 16 ετών, να μην παραβρεθεί σε οποιοδήποτε σημείο διεθνούς αναχώρησης και να κατοικεί στο σπίτι του, στο  Chermside με εγγύηση.
Η δικηγόρος του Rhianna Batt είπε ότι, ο πελάτης της ήταν πρόθυμος να συμμορφωθεί με όλες τις προϋποθέσεις, προσθέτοντας ότι επειδή εργαζόταν ως σεφ, δεν υπήρχε λόγος να χρησιμοποιεί το Διαδίκτυο.
πηγή 24-6-16
http://www.dailymail.co.uk/news/article-3657576/Ashley-David-Hill-Brisbane-jailed-vile-baby-porn.html

https://www.couriermail.com.au/news/queensland/man-charged-with-child-pornography-after-allegedly-promising-to-send-images-of-his-unborn-baby/news-story/38ef5bca63021ede8030dae8e7f51aa5

Δεν υπάρχουν σχόλια: