Τρίτη, 24 Ιουλίου 2018

Έγκλημα Μίσους στο Πακιστάν, με Θύμα ένα Γαϊδουράκι. Βασανίστηκε μέχρι θανάτου με άγρια χτυπήματα που πολτοποίησαν το σώμα του, το χτύπησαν ακόμα και με όχημα και το άφησαν να πεθάνει. Τα Κτήνη αναφέρονται ως Πολιτικοί Ακτιβιστές και το γαϊδουράκι ονομάστηκε ΄Ηρωας... Ερπετοειδή Εωσφορικά ΄Οντα οδηγούν σε Εκφυλισμό την Ανθρωπότητα

 Πακιστάν, κακοποίησαν ένα γαϊδουράκι μέχρι θανάτου, αφού έγραψαν πάνω στο σώμα του, το όνομα του αντίπαλου πολιτικού κόμματος, πριν από τις γενικές εκλογές της χώρας, στις 25 Ιουλίου.
Πρόκειται για την τρέχουσα νοοτροπία που επικρατεί στις μουσουλμανικές χώρες.  Αν δεν σας αρέσει ένας πολιτικός, γράψτε το όνομά του σε ένα γαϊδούρι και, στη συνέχεια, χτυπήστε το. Αυτό συμβαίνει στο Ιράκ, στην Παλαιστίνη και σε άλλες χώρες.
19-7-18
https://www.facebook.com/CCofSA/posts/sickening-the-donkey-had-his/1316283411836527/

Υποστηρικτές του κόμματος Tehreek-e-Insaf (PTI) στο Πακιστάν
χτύπησαν ένα γαϊδουράκι, ως απάντηση σε κόμμα της αντιπολίτευσης που έκανε το ίδιο με έναν σκύλο.
(Αντίπαλοι του ηγέτη Imran Khan, έγραψαν πάνω σε σκύλο το όνομα του και κακοποίησαν το ζώο)

Το κόμμα προσπάθησε να αποσαφηνίσει τη θέση του: "είτε πρόκειται για τους υποστηρικτές του (PTI) που κακοποίησαν το γαϊδουράκι, είτε για τους αντιπάλους του Imran Khan που έκαναν το ίδιο σε έναν σκύλο... αυτό αποκαλύπτει έναν εκφυλισμό στη βασική νοοτροπία της ανθρωπότητας
(this reveals a vile degeneration in our basic mindset of humanity)
Αυτό το είδος σκληρότητας πρέπει να σταματήσει "tweeted" στον επίσημο λογαριασμό του κόμματος.
Ωστόσο, δεν κάνει καμία αναφορά στις ενέργειες που θα γίνουν κατά των υπευθύνων για την απάνθρωπη πράξη.
Το περιστατικό ήρθε στο φως όταν το Ίδρυμα Ayesha Chundrigar (ACF) Animal Rescue το δημοσίευσε στα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης και έγινε ιογενές.
Το ζώο διασώθηκε από έναν πολίτη ο οποίος ήλθε σε επαφή με το ίδρυμα ACF για βοήθεια.
"πρόκειται για έγκλημα μίσους, με τις επικείμενες εκλογές που  μας έρχονται, κανείς δεν είναι σίγουρος για το ξέσπασμα της οργής, ακόμα και στα αβοήθητα ζώα", δήλωσε ο οργανισμός.
σχετικός σύνδεσμος
http://www.dnaindia.com/india/report-pakistan-tehreek-e-insaf-supporters-attacks-donkey-to-make-a-pointless-point-2638443

Το γαϊδούρι ξυλοκοπήθηκε επανειλημμένα στο πρόσωπο και στην κοιλιά, δέχθηκε κλωτσιές σε όλο το σώμα του, η μύτη του έσπασε και έπειτα χτυπήθηκε με αυτοκίνητο.
Το σοβαρά τραυματισμένο ζώο βρέθηκε και παραδόθηκε στο Ίδρυμα Ayesha Chundrigar (AFC, animal welfare organization of Pakistan) πριν από τις γενικές εκλογές της χώρας στις 25 Ιουλίου.
Μετά τη φρικτή κακοποίηση -που χαρακτηρίστηκε ως έγκλημα μίσους- το γαϊδουράκι κατέρρευσε και το άφησαν αβοήθητο να πεθάνει...
Το βρήκε ένας άνθρωπος  που ονομάζεται Abdullah να τρέμει, ξέπνοο, με τον πόνο ζωγραφισμένο, σε όλο το αιματοβαμμένο του πρόσωπο.

Ο Abdullah και ο Adeel από το Innocent Pet Shelter έμειναν μαζί με το ζώο μέχρι οι εργαζόμενοι της ACF να εμφανιστούν για να το πάρουν.
 η ACF αποκάλυψε ότι το ονόμασαν Ήρωα, όπως ένας αληθινός ήρωας που υπομένει γενναία το μαρτύριο του, το ζώο κατέρρεε αβοήθητο και υπέμενε τα οδυνηρά βασανιστήρια στα οποία το υπέβαλλαν οι "άνθρωποι" για να διασκεδάσουν...
πηγή 18-7-18
http://www.dailymail.co.uk/news/pakistan/article-5962647/Donkey-tortured-political-stunt-compared-politician-ass-Pakistan.html?ito=social-twitter_mailonline

Ο ΄Ηρωας πέθανε.
πηγή 23-7-18
https://tribune.com.pk/story/1764689/1-donkey-hero-dies-abuse-political-workers/
το γαϊδουράκι που πρόσφατα κακοποιήθηκε από πολιτικούς ακτιβιστές, στην περιοχή Gulshan-e-Iqbal του Καράτσι, πέθανε.
Είχε εσωτερική αιμορραγία, αφού το έδεσαν και έριξαν επάνω του ένα όχημα.
το θλιβερό περιστατικό συνέβη αφού ο πρόεδρος Imran Khan Pakistan Tehreek-e-Insaaf (PTI) χαρακτήρισε γαϊδούρια, αυτούς που υποστηρίζουν το πολιτικό κόμμα  Pakistan Muslim League-Nawaz (PML-N).
Το σώμα του ζώου "πολτοποιήθηκε" ήταν διάτρητο στο πρόσωπο και στην κοιλιά σε πολλά σημεία, με σπασμένη μύτη και σημάδια από δυνατές κλωτσιές.
έφερε επίσης σημάδια από σχοινιά και ένα όχημα κύλισε επάνω του.
Τα ζώα κακοποιούνται τακτικά πριν από τις εκλογές στο Πακιστάν.
πηγή 23-7-18
https://tribune.com.pk/story/1764689/1-donkey-hero-dies-abuse-political-workers/
Δεν υπάρχουν σχόλια: