Παρασκευή, 12 Δεκεμβρίου 2014

ΑΚΡΙΒΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΑΜΟΥ στην ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΑΥΣΤΡΑΛΙΑ,  η Samantha Davies πληρώνεται, για να οργανώνει προτάσεις γάμου που κάνουν πλούσιοι  άνδρες και  είναι πρόθυμοι να διαθέσουν μέχρι και $ 20.000 για αυτό το σκοπό
 και βέβαια… οι γυναίκες ποτέ δεν λένε ΟΧΙ
Η Samantha Davies διευθύνει μια εταιρεία που ονομάζεται Unforgettable Proposals με έδρα στη Gold Coast και οργανώνει τις πιο  εξωφρενικές  προτάσεις γάμου που κοστίζουν μέχρι και $ 20.000.
Το κόστος για την ακριβή πρόταση γάμου, είναι ανάλογο με το πόσο, οι άνθρωποι θέλουν να διαθέσουν για  να εντυπωσιάσουν τους συντρόφους τους.
Λέει ότι, οι περισσότεροι άντρες που την πλησιάζουν για βοήθεια, είναι συχνά πρόθυμοι να δώσουν από $ 3.000 μέχρι και $ 4.000 για ένα μέσο πακέτο πρότασης γάμου.
Η εταιρεία συντονίζει, σχεδιάζει με μοναδικό τρόπο  και προγραμματίζει με την παραμικρή λεπτομέρεια την πρόταση γάμου, που γίνεται οπουδήποτε στην Αυστραλία

Όπως διηγείται η κ. Davies «Κάναμε μία πρόταση γάμου στο Sydney,  πριν από λίγο καιρό –στην πραγματικότητα ξεκίνησε στη Μελβούρνη-    Η γυναίκα προετοιμάστηκε για να ενδώσει στην πρόταση και μετά μια λιμουζίνα την παρέλαβε με τις βαλίτσες της, με όλα της τα πράγματα, άριστα συσκευασμένα.

Μαζί με τον σύντροφό της,  πήγαν αεροπορικώς στο Sydney, όπου δείπνησαν σε ιδιωτικό σκάφος αναψυχής στο λιμάνι. Στη συνέχεια πήγαν στο Pier One κάτω από τη Harbour Bridge όπου το δωμάτιο είχε μετατραπεί σε ένα μαγεμένο κήπο»
«Ξοδεύτηκαν  20.000 δολάρια και αυτή είναι προς το παρόν, η πιο ακριβή πρόταση γάμου που οργανώσαμε»
Μια άλλη πρόσφατη πρόταση που κόστισε ακριβά, αφορούσε μια γυναίκα που μεταφέρθηκε με ελικόπτερο στη μέση του ωκεανού, όπου την περίμενε ένα πολυτελές σούπερ γιοτ.
«Το ελικόπτερο προσγειώθηκε στην πραγματικότητα, στο ελικοδρόμιο του γιοτ και η γυναίκα δεν είχε ιδέα τι συνέβαινε», είπε η κ. Davies.
«Ο σύντροφός της περίμενε, με ένα και μοναδικό κόκκινο τριαντάφυλλο. Είχαν ένα γεύμα τριών πιάτων με ιδιωτικό σεφ και έμειναν όλη τη νύχτα, πριν από την αναχώρησή τους πίσω στην ακτή.
«Εκείνη η πρόταση κόστισε περίπου $ 10.000,  είχαν απεριόριστη γαλλική σαμπάνια και καναπεδάκια ... ήταν πραγματικά όμορφο.»

Κα Davies ξεκίνησε την επιχειρηματική της δραστηριότητα για το σχεδιασμό πρότασης γάμου, πριν από 14 μήνες και έχει προγραμματίσει με επιτυχία 50 προτάσεις γάμου σε όλη τη χώρα.
όπως διηγείται ««Δούλευα σε ένα ξενοδοχείο πέντε αστέρων στην Χρυσή Ακτή και είχα πολλές κλήσεις για βοήθεια σχετικά με τις προτάσεις γάμου, για τη διοργάνωση τους ... τα ήθελαν όλα στρωμένα με ροδοπέταλα, αυτού  του είδους πράγματα. Άρχισα να ψάχνω για να βρω ποιος διοργάνωνε αυτές τις εκδηλώσεις για προτάσεις γάμου και δεν μπορούσα να βρω κανέναν. Τότε ξεκίνησα την επιχείρησή μου, μέσα σε τρεις μήνες, άφησα τη δουλειά μου και έκανα πλήρη απασχόλησή μου, αυτή τη δραστηριότητα»
Οι «Unforgettable Proposals» σχεδιάζουν προτάσεις γάμου σε διάφορες τοποθεσίες, σε αυτές  συμπεριλαμβάνονται, οι ιδιωτικές παραλίες,  η επιβλητική κορυφή ενός γκρεμού, οι μυστικοί κήποι και τα θαλάσσια μέτωπα.
«μαθαίνουν για την ιστορία αγάπης του ζευγαριού και ότι είναι σχετικό με αυτή, έπειτα επικοινωνούν με τους προμηθευτές, για να οργανωθούν πυροτεχνήματα, ελικόπτερα, ιδιωτικά σκάφη αναψυχής και ότι άλλο επιθυμούν» είπε η Κα Davies
«τότε μπορούμε να διασφαλίσουμε ότι είμαστε σε ετοιμότητα και να βεβαιωθούμε ότι όλα θα εξελιχθούν ομαλά στη διάρκεια της ημέρας»

πηγή 12-12-14
http://www.dailymail.co.uk/news/article-2870980/Meet-woman-paid-organise-lavish-wedding-proposals-men-willing-fork-20-000-pop-question-women-never-say-NO.html


Δεν υπάρχουν σχόλια: