Τρίτη, 2 Δεκεμβρίου 2014

ΣΑΛΙΓΚΑΡΙΑ που ΖΕΥΓΑΡΩΝΟΥΝ βοηθούν στην ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΣΗ του ΑΝΘΡΩΠΟΥ


Στο κολλώδες έκκριμα του σαλιγκαριού, βρίσκεται το μυστικό για να διατηρηθεί νεανικό το δέρμα μας.
Τα οφέλη για το ανθρώπινο δέρμα, ανακαλύφθηκαν από τους εργάτες εκτροφείου Χιλιανού σαλιγκαριού
"Helix Aspersa Muller" το 1980. Οι εργάτες στο εκτροφείο παρατήρησαν πόσο γρήγορα θεραπεύονταν τα μικρά κοψίματα στα χέρια τους, χωρίς μολύνσεις και ουλές, ενώ χειρίζονταν τα σαλιγκάρια για την εξαγωγή τους στην γαλλική αγορά τροφίμων. Επιπλέον διαπίστωσαν μια πρόσθετη απαλότητα στην επιδερμίδα τους.
Επιστημονικές μελέτες πάνω στο κολλώδες έκκριμα του Χιλιανού σαλιγκαριού
"Helix Aspersa Muller" επιβεβαίωσαν ότι, περιέχει έναν ασυνήθιστο συνδυασμό φυσικών ουσιών που έχουν ωφέλιμες ιδιότητες για το ανθρώπινο δέρμα.

Η κολλώδης ουσία
"Helix Aspersa Muller" που συλλέγεται από τα σαλιγκάρια (γαστερόποδα μαλάκια) είναι βασικό συστατικό στη νέα σειρά οργανικών καλλυντικών προϊόντων αντιγήρανσης (προσώπου και σώματος) που ανήκουν στη σειρά Dr Organic, ενώ διακινούνται και διατίθενται αποκλειστικά μέσω της Holland & Barrett.

Τα προϊόντα που παρασκευάζονται με βασικό συστατικό την ουσία
"Helix Aspersa Muller" , περιέχουν ένα κοκτέιλ πρωτεϊνών, αντιοξειδωτικών και υαλουρονικό οξύ που απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα, μειώνει τη φλεγμονή και βοηθά το δέρμα να διατηρήσει την υγρασία του.
στα οργανικά, καλλυντικά αυτά προϊόντα προστίθενται φυσικά εκχυλίσματα γνωστά για την αντιγηραντική δράση τους όπως, Αλόη Βέρα και jojoba
ένα επιπλέον συστατικό αντιγήρανσης που ονομάζεται proteolea έχει προστεθεί σε όλη τη σειρά προϊόντων της Dr Organic range at Holland & Barrett και επιτρέπει στην εταιρεία να ισχυρίζεται ότι όσοι χρησιμοποιούν τα καλλυντικά της φαίνονται έξι χρόνια νεότεροι μέσα σε τέσσερις εβδομάδες.

Ο Dr Martin Lightowlers (Dr Oganic marketing director), είπε: «Ακούγεται σαν κάτι, που δεν θα θέλατε να βάλετε στο πρόσωπό σας, αλλά θα εκπλαγείτε με το αποτέλεσμα
το φυσικό συστατικό ¨ Helix Aspersa Muller ¨ προέρχεται από εκτροφεία σαλιγκαριών, που δημιουργούνται με σκοπό την πληθυσμιακή τους αύξηση.
Χορηγείται στα σαλιγκάρια μια φυσική φυτική ορμόνη που τα βοηθά να εκκρίνουν ορμόνες για να ζευγαρώσουν.
«Όταν τα σαλιγκάρια, γεμάτα σεξουαλική ενέργεια, ταξιδεύουν πάνω στις γυάλινες πλάκες για να φτάσουν στο σύντροφό τους, η κολλώδης ουσία που εκκρίνουν συλλέγεται. Στη συνέχεια, αυτή η ουσία μετατρέπεται σε σκόνη που χρησιμοποιείται σαν συστατικό στα καλλυντικά».
Η εταιρεία μετά την επιτυχία της στα προϊόντα που κυκλοφόρησε, σκοπεύει να επεκτείνει τη σειρά των καλλυντικών της.
στη διαφημιστική καμπάνια της, των £ 600.000, πρωταγωνιστεί η τραγουδίστρια Louise Redknapp που πλέον εργάζεται σαν μοντέλο, 
εννοείται επίσης ότι, τα καλλυντικά χρησιμοποιούνται από celebrities πρώτης κατηγορίας όπως η Katie Holmes και Pussycat Doll Ashley Roberts.

Η Kate Waddell, διευθύντρια στο γραφείο σχεδιασμού Dragon Rouge, που σχεδίασε το εμπορικό σήμα της εταιρείας καλλυντικών Dr Oganic, δήλωσε στο περιοδικό Grocer ότι, τα καλλυντικά καλύπτουν με φυσικό τρόπο τις ανάγκες της επιδερμίδας και προσαρμόζονται στην έντονη trendy τάση της μόδας για φυσική ομορφιά.
Φυσικά, χρειάζεται κάποια σοβαρή διαβεβαίωση και θετικά σχόλια από απλές καθημερινές γυναίκες που χρησιμοποιούν τα καλλυντικά, έτσι ώστε τα προϊόντα να κερδίσουν την εμπιστοσύνη των καταναλωτών.

Το στοίχημα για τα προϊόντα που χρησιμοποιούν έκκριμα σαλιγκαριού είναι να μετατρέψουν τον eeeww παράγοντα σε παράγοντα wow!

Η παράξενη συνταγή των καλλυντικών με έκκριμα σαλιγκαριού πρέπει να κερδίσει τον θαυμασμό για το αποτέλεσμά της.

πηγή 2-12-14
http://www.dailymail.co.uk/news/article-2856815/Is-snail-slide-secret-keeping-skin-youthful-Product-harvested-creatures-key-ingredient-new-anti-ageing-range.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: