Κυριακή, 7 Δεκεμβρίου 2014

ΚΥΝΗΓΟΣ σκότωσε τη ΘΕΤΗ ΚΟΡΗ του και ΒΕΒΗΛΩΣΕ το ΠΤΩΜΑ της ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΑΗΠΑ, Pennsylvania. Ο 53χρονος Gregory Graf πυροβόλησε και σκότωσε την 33χρονη θετή του κόρη Jessica Padgett, έπειτα βιντεοσκόπησε τον εαυτό του να κάνει σεξ με το νεκρό της σώμα και αργότερα την έθαψε πίσω από το υπόστεγό του.
αυτά δήλωσε την Παρασκευή, ο εισαγγελέας John Morganelli της περιοχής Northampton County.
Ο Morganelli είπε στην Philly.com. ότι, υπάρχει μια βιντεοκασέτα του νεκρόφιλου δράστη, στην οποία εμφανίζεται να κακοποιεί (βεβηλώνει) σεξουαλικά το πτώμα της άτυχης κοπέλας.
Επειδή η σεξουαλική κακοποίηση συνέβη μετά το θάνατό της, το δικαστήριο δεν θα μπορεί να επιβάλλει την ποινή του θανάτου.
Ο Graf φυλακίστηκε χωρίς εγγύηση με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας και ομολόγησε τη δολοφονία της Jessica Padgett, που ήταν πρόσφατα παντρεμένη μητέρα τριών παιδιών.
 Ο δράστης τη δολοφόνησε μόλις επέστρεψε από την εργασία της (στις 21-11-14) σε ένα κέντρο παιδικής μέριμνας (Duck Duck Goose Child Care) στο Northampton.
Η αστυνομία ανακάλυψε το πτώμα της Jessica Padgett πέντε μέρες αργότερα, θαμμένο πίσω από ένα υπόστεγο, στο ακίνητο όπου ο Graf ζει με τη μητέρα της Jessica.

Ο  Graf είπε ότι τη δολοφόνησε γιατί ήθελε να κάνει σεξ μαζί της και ότι το έκανε μετά, όταν ήταν πλέον νεκρή.

Η οικογένεια του θύματος δήλωσε τον περασμένο μήνα ότι " η Padgett ήταν μια όμορφη, ζωντανή νεαρή γυναίκα που ήταν αγαπητή στην οικογένεια και στους φίλους της, ο κόσμος είναι λιγότερο φωτεινός, χωρίς την παρουσία της."

Ο Gregory Graf είναι κυνηγός, δολοφόνησε πολλά ζώα και η σελίδα του στο facebook είναι γεμάτη από φωτογραφίες του, μαζί με τα νεκρά ζώα που σκότωσε.
Στο σπίτι του, η αστυνομία κατάσχεσε 13 σάκους μαριχουάνα και φακέλους με σπόρους μαριχουάνας που διατηρούσε στο υπόγειο, σε ασφαλές μέρος.


πηγή 7-12-14Δεν υπάρχουν σχόλια: