Δευτέρα, 29 Δεκεμβρίου 2014

ΑΓΡΟΓΛΥΦΙΚΑ από ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΥΣ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ στο ΜΕΞΙΚΟΜεξικό, περιοχή  Texcoco, περίπου 25 χιλιόμετρα από την πόλη του Μεξικού, την παραμονή των Χριστουγέννων, σε έναν αγρό καλλιέργειας κριθαριού, εμφανίστηκαν αγρογλυφικά  που εκτείνονται σε 70 περίπου στρέμματα (7 εκτάρια)  Το προηγούμενο βράδυ, οι κάτοικοι ανέφεραν ότι είδαν λαμπερά φώτα στην περιοχή.
Σύμφωνα με την τοπική εφημερίδα "El Universal newspaper", η αστυνομία έλαβε ένα ανώνυμο τηλεφώνημα, από μια γυναίκα που ισχυρίζεται ότι είδε  «εξωγήινους  στις αγροτικές περιοχές και διάφορες φιγούρες στις αγροκαλλιέργειες».
Σύμφωνα με το Rt.com , πάνω από 2.000 άτομα, ανάμεσά τους και επιστήμονες, έχουν συρρεύσει στην αγροτική περιοχή για να διερευνήσουν και να φωτογραφίσουν τα παράξενα  αγρογλυφικά που σχηματίστηκαν κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Οι Μεξικανοί αστειεύτηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, λέγοντας ότι «θα μπορούσαν να ευθύνονται μεθυσμένοι εξωγήινοι για τα αγρογλυφικά (crop circles), αφού οι κύκλοι που σχημάτιζαν, δεν ήταν καλά διαμορφωμένοι.
Η αστυνομία φυλάγει την περιοχή και μια τοπική ιστοσελίδα (Tiempo website) ανέφερε ότι, τα αγρογλυφικά θα μπορούσαν να είναι «σημάδι από εξωγήινους».
Σκεπτικιστές θεωρούν ως αιτία του φαινομένου, τη δυνατή ένταση (ταχύτητα) του ανέμου
ενώ απορρίπτουν και άλλες θεωρίες για τη σχέση των αγρογλυφικών με τα μυθικά πλάσματα chupacabras ή goat suckers.
Η εμφάνιση αγρογλυφικών (ανεξήγητων γεωμετρικών σχημάτων που έχουν εντυπωθεί μέσα σε μια μόνο νύχτα, σε χωράφια σπαρμένα με σιτάρι, κριθάρι καλαμπόκι κ.α.) συχνά ερμηνεύεται ως αποτέλεσμα της επίσκεψης εξωγήινων, αλλά
οι επιστήμονες υποστηρίζουν ότι είναι τεχνητά ή αποτελέσματα φυσικών φαινομένων.

πηγή 29-12-14

Chupakabra or drunk aliens? Mexico barley field boasts new mysterious crop patterns
http://rt.com/news/218063-mexico-ufo-crop-video/Δεν υπάρχουν σχόλια: