Παρασκευή, 12 Δεκεμβρίου 2014

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΠΟΖΑΡΟΥΝ με ΠΥΡΟΒΟΛΑ ΟΠΛΑ δίπλα στον ΑΙ ΒΑΣΙΛΗΗΠΑ, Γεωργία,   ο σκοπευτικός σύλλογος Sandy Springs Gun Club and Range προσκαλεί οικογένειες για να ποζάρουν σε φωτογράφηση με τον Αι Βασίλη κρατώντας τα όπλα τους.
θα επιτρέψουν στις οικογένειες, να σταθούν με τα παιδιά τους, δίπλα στον Πατέρα των Χριστουγέννων, με ένα όπλο της επιλογής τους.
Στα όπλα συμπεριλαμβάνονται το καλάσνικοφ  ΑΚ-47 (πυροβόλο αυτόματο τυφέκιο) ένα πιστόλι ή ένα τουφέκι εφόδου των Ειδικών Δυνάμεων.
Το 2011, μια λέσχη όπλων στην Scottsdale της Αριζόνας, έκανε κάτι παρόμοιο. Στις φωτογραφίες διακρίνεται ένα μωρό να κρατάει την άκρη ενός τυφεκίου, σε μια αλλόκοτη οικογενειακή πόζα.
σε μια άλλη φωτο, ένας πατέρας που φοράει το ίδιο σε χρώμα πουκάμισο με το γιό του, στέκεται περήφανα πίσω του, καθώς το αγοράκι κρατάει ψηλά έναν πολυβόλο όπλο.
Στις φωτογραφίες τα παιδιά χαμογελούν, ενώ κρατούν ένα πυροβόλο όπλο, ίσως και με ζώνες πυρομαχικών γύρω από το λαιμό τους, δίπλα στον Αι Βασίλη, σε μια μάλλον αμήχανη στιγμή του, στη διάρκεια της φωτογράφησης.
Τα παιδιά με τις οικογένειές τους, θα σταθούν δίπλα στον Αι Βασίλη,  για τη φωτογράφηση με το όπλο και μετά θα του πουν, τι δώρα ελπίζουν να βρουν κάτω από το δένδρο.
Ωστόσο ο εκπρόσωπος για τον σκοπευτικό σύλλογο, Co-owner Robyn Workman Marzullo
είπε στο  WSBTV ότι, «δεν προσπαθούν να μεταχειριστούν τα όπλα σαν παιχνίδια, ούτε προσπαθούν να στείλουν ένα μήνυμα, απλώς επιζητούν τη μοναδικότητα στη  φωτογράφηση»
πηγή 12-12-14


Δεν υπάρχουν σχόλια: