Κυριακή, 6 Οκτωβρίου 2013

ΔΑΓΚΩΜΕΝΟ ΑΓΓΟΥΡΙ πρόδωσε τον ΔΙΑΡΡΗΚΤΗ

Αγγλία, δικαστήριο Hull Crown Court. Τον Αύγουστο, ο 22χρονος Billy Joe Donnelly, (που ζει στην περιοχή Wimbourne Close, Bransholme, Hull) μπήκε σε θερμοκήπιο στο χωριό Preston, έφαγε λαχανικά και δάγκωσε ένα αγγούρι. Μετά έσπασε το παράθυρο του σπιτιού που βρίσκεται δίπλα στο θερμοκήπιο, διέρρηξε το σπίτι ενώ οι ιδιοκτήτες του κοιμόταν, έκλεψε το αυτοκίνητό τους και αντικείμενα συναισθηματικής αξίας (ρολόγια και μπρελόκ) και διέφυγε. Αλλά άφησε το DNA του στο δαγκωμένο αγγούρι. Η αστυνομία τον συνέλαβε τρεις μέρες μετά την κλοπή, ο Donnelly –που έκλεψε επίσης κρέας αξίας £77 από κατάστημα της περιοχής- διατηρούσε φυτά κάνναβης μέσα σε αεριζόμενο ντουλάπι τροφίμων.
Ο Donnelly –που έχει προηγούμενες καταδίκες για διαρρήξεις και κλοπές καταστημάτων- ομολόγησε την ενοχή του. Στο δικαστήριο Hull Crown Court, καταδικάστηκε σε δυόμιση χρόνια φυλάκισης από το δικαστή Michael Mettyear που επισήμανε ότι η διάρρηξη σπιτιού, είναι ιδιαίτερα σοβαρό αδίκημα, αφού τα θύματα της διάρρηξης νιώθουν φόβο και ανασφάλεια για όλη τους τη ζωή.
Οι ιδιοκτήτες του σπιτιού και του θερμοκηπίου, δήλωσαν πως θέλουν να πουλήσουν το σπίτι τους, όπου ζουν εδώ και 20 χρόνια, γιατί νιώθουν μεγάλη ανασφάλεια.

5-10-13You were caught by a cucumber’: Greenhouse burglar caught after taking a bite out of vegetable ... and leaving his DNA on it
Billy Joe Donnelly burgled greenhouse and home in August
πηγή
http://www.dailymail.co.uk/news/article-2445554/Hull-crook-caught-DNA-scene-took-bite-cucumber.html

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: