Κυριακή, 20 Οκτωβρίου 2013

ο ΓΥΝΑΙΚΕΙΟΣ ΦΘΟΝΟΣ φθάνει στο ΕΓΚΛΗΜΑ

Αυστρία, δικαστήριο στο Klagenfurt: Η 26χρονη γραμματέας Angela Maier, έχασε το αγέννητο παιδί της και μετά κακόβουλα, έδωσε δηλητήριο σε δύο μέλλουσες μητέρες για να αποβάλλουν.
Η Maier ομολόγησε το έγκλημά της σε επιστολή που έστειλε στις δύο γυναίκες. 
Καταδικάστηκε σε 18 μήνες φυλάκιση με 14 μηνη αναστολή.

 Η Maier είχε τρεις διαδοχικές αποβολές όταν έμαθε πως η νύφη και η καλύτερη φίλη της, περιμένουν μωρό. Όπως είπε στο δικαστήριο, δεν άντεχε τη σκέψη να βλέπει τις ετοιμόγεννες γυναίκες να περιμένουν το παιδί τους, ενώ το δικό της ήταν νεκρό.Αποφάσισε να τις δηλητηριάσει με το φάρμακο που της συνταγογράφησαν όταν απέβαλλε.
 
Η Maier έμεινε έγκυος την ίδια ακριβώς χρονική περίοδο με την καλύτερη φίλη της, έβγαιναν έξω μαζί και αγόραζαν ρούχα για τα μωρά που περίμεναν.
Όταν απέβαλλε, ένιωσε μεγάλο φθόνο για τη φίλη της, έτσι, όταν η εγκυμονούσα φίλη της, ζήτησε νερό, η Maier της έδωσε να πιεί ένα σκεύασμα με φάρμακο που σκότωσε το μωρό της.
το ίδιο έκανε και στην εγκυμονούσα νύφη της, της έδωσε να πιεί ένα ρόφημα σοκολάτας με διαλυμένο φάρμακο για αποβολή και την παρακολουθούσε καθώς το έπινε.
Η Maier συνέχισε την προσπάθειά της για να αποκτήσει παιδί και σήμερα έχει ένα τρίχρονο
κοριτσάκι. Δυο χρόνια μετά το έγκλημά της, γεμάτη τύψεις, έγραψε στις δύο γυναίκες που έμειναν ξανά έγκυος, επιστολή όπου ομολόγησε την αποτρόπαια πράξη της.

 Το δικαστήριο έκρινε ότι η Maier είναι ψυχολογικά υγιής , η δικαστής Michaela Sanin της είπε ότι, κακόβουλα αφαίρεσε τη ζωή δύο αγέννητων μωρών.
17-10-13 Two women both miscarried after jealous friend who lost her unborn child poisoned them
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: