Τρίτη, 29 Οκτωβρίου 2013

Σκυλάκια με ΓΟΥΝΑ-ΣΦΟΥΓΓΑΡΙΣΤΡΑ, μεταμορφώθηκαν

Καναδάς, Οντάριο, o Shrek βρέθηκε πεταμένος σε ένα χωράφι, φαινόταν μόνο η μύτη του μέσα από την ανακατεμένη με χώμα και μπάζα γούνα του.
Αργοπέθαινε αβοήθητος όταν τον ανακάλυψε ο σύζυγος της κτηνιάτρου Brenda Gough.

 Ο Shrek μεταφέρθηκε στην κλινική τους (Brenda Gough 's, Park Road Veterinary Clinic),   έτρεμε από φόβο και δεν μπορούσαν να καταλάβουν εάν ήταν άρρωστος ή πληγωμένος. 
΄Ηταν απίστευτα παραμελημένος, η βρώμικη γούνα του, που έμοιαζε με σφουγγαρίστρα μπλέκονταν στα πίσω του πόδια, τα κρατούσε συνδεδεμένα και δεν μπορούσε να κινηθεί. 
 Έμοιαζε με πλάσμα που βγήκε από βάλτο, έτσι τον ονόμασαν Shrek.
Οι κτηνίατροι τον ξύριζαν για ώρες και του έβγαλαν 3.5lbs
βρώμικης γούνας.


  Είναι ακόμα φοβισμένος και νευρικός, αλλά αναζητά την ανθρώπινη επαφή και αγάπη.

Πιστεύουν ότι ο Shrek είναι ένα από τα κουτάβια που ξέφυγε από ένα κοντινό εκτροφείο σκύλων (puppy mill) όπου πρόσφατα βρέθηκαν 12 σκυλιά να ζουν σε άθλιες συνθήκες.

 28-10-13 From abandoned and abused dog to new life in a loving home: Shrek’s fairytale story is enough to get any tail wagging

 Shrek the dog was found dumped on farmland in Ontario, Canada
Πηγή
 
http://www.dailymail.co.uk/news/article-2478293/From-abandoned-abused-dog-new-life-loving-home-Shreks-fairytale-story-tail-wagging.html

 21-9-12 Η σκυλίτσα με τη γούνα – σφουγγαρίστρα μεταμορφώθηκε
Αττική, περιοχή Αγίας Βαρβάρας Εθελόντρια του σωματείου «Ενεργή Κοινωνία Πολιτών για την Προστασία των Αδέσποτων Ζώων - Πιστός Φίλος» εντόπισε την σκυλίτσα που μοιάζει με σφουγγαρίστρα -και όχι με ζώο- στην περιοχή της Αγίας Βαρβάρας. Οι Τσιγγάνοι που την είχαν είπαν ότι δεν τους ανήκει και πως μόνο την τάιζαν.
πηγή
http://www.zoosos.gr/article/2674/e-skulitsa-me-te-gouna-%E2%80%93-sphouggaristra-metamorphotheke

Δεν υπάρχουν σχόλια: