Δευτέρα, 10 Σεπτεμβρίου 2012

ΣΤΑ ΟΠΛΑ ΟΙ ΣΥΓΧΩΡΙΑΝΟΙ ΤΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΔΙΑΚΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΕΚΤΡΩΜΑ ΤΗΣ ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΗΣ ΤΣΟΝΤΟΒΙΑΣ ΚΙΤΣΟΠΟΥΛΟΥ!


kitsopoulou
Με αμείωτη ένταση συνεχίζεται η θύελλα αντιδράσεων που έχει προκαλέσει η παράσταση του Φεστιβάλ Αθηνών «Αθανάσιος Διάκος - Η Επιστροφή» της Λένας Κιτσοπούλου, και μάλιστα με κρατικό χρήμα, στην οποία ο ήρωας της Επανάστασης του 1821, παρουσιάζεται ως σουβλατζής, κερατάς και συζυγοκτόνος...

Το χωριό Αθανάσιος Διάκος στα Βαρδούσια Φωκίδας είναι ανάστατο,  ενώ φορείς και κάτοικοι ετοιμάζονται, να στείλουν ψήφισμα διαμαρτυρίας στον αναπληρωτή υπουργό Πολιτισμού κ. Κώστα Τζαβάρα για τη γελοιοποίηση του ήρωα συμπατριώτη τους.

Το δημοτικό συμβούλιο Λαμίας κάνει λόγο για «αρρωστημένη απόπειρα εξευτελισμού του Αθανάσιου Διάκου» σε ψήφισμα που εγκρίθηκε ομόφωνα μετά την εισήγηση του δημοτικού συμβούλου κ. Γιώργου Σαγιά.

«Δεν είναι δουλειά μας να λογοκρίνουμε την πνευματική δημιουργία. Από τη στιγμή όμως που αυτή χρηματοδοτείται από τον Έλληνα φορολογούμενο και θίγει σημαντικές για εμάς αρχές και αξίες, προχωρήσαμε στην έκδοση του ψηφίσματος» δηλώνει ο δήμαρχος Λαμίας κ. Γιώργος Κοτρωνιάς.
Βολές όμως κατά της σκηνοθέτιδας εξαπολύει και ο Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Νικόλαος για την επίμαχη παραγωγή.

«Είναι να απορεί κανείς πώς βρίσκουν τη δύναμη οι άνθρωποι αυτοί να αμαυρώσουν αιώνια σύμβολα τα οποία η ιστορία και η ψυχή του λαού έχει υπεράνω πάντων» δήλωσε ο ίδιος. Αλλά και εκπρόσωποι του πολιτικού κόσμου ζητούν απαντήσεις από τον αναπληρωτή υπουργό Πολιτισμού για την παράσταση. Ο βουλευτής της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης ζήτησε να μάθει τους λόγους που μια τέτοια παράσταση χρηματοδοτήθηκε από το Φεστιβάλ Αθηνών.

Η βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων κ. Σταυρούλα Ξυλίδου έστρεψε τα πυρά της στην κ. Κιτσοπούλου αναφέροντας:

«Η ιστορία και η θρησκεία μας βρίσκονται σε συντονισμένο πόλεμο από μισέλληνες, εξωτερικούς αλλά και εσωτερικούς, τύπου Ρεπούση».

makeleio.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ:

Η ΚΙΤΣΟΠΟΥΛΟΥ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΤΗ ΚΟΡΗ ΤΗΣ ΝΑ ΤΗΝ Π@ΔΗΞΕΙ ΜΑΥΡΟΣ ΕΒΓΑΛΕ ΤΟΝ ΑΘΑΝΑΣΙΟ ΔΙΑΚΟ ΔΟΛΟΦΟΝΟ ΚΑΙ ΚΕΡΑΤΑ ΠΟΥ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ Π@ΔΙΟΤΑΝ ΜΕ ΚΟΥΡΔΟΥΣ! ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΜΑΣ 41 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΜΕΤΟ!

 

ΕΜΕΤΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΘΗΝΩΝ: Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΔΙΑΚΟΥ "ΠΗΔΙΟΤΑΝ" ΜΕ ΚΟΥΡΔΟΥΣ!!!

 

ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΕ ΤΗ ΚΟΡΗ ΤΗΣ ΝΑ ΤΗΝ Γ@ΜΗΣΕΙ ΜΑΥΡΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΤΟΥ ΟΧΕΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΔΙΑΚΟΥ - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΞΕΡΑΣΤΕ (ΠΑΝΩ ΤΗΣ)!

 

ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΡΙΑ ΣΕ ΤΣΟΝΤΑ Η ΛΕΝΑ ΚΙΤΣΟΠΟΥΛΟΥ ΠΟΥ ΕΠΙΔΟΤΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΑΘΑΝΑΣΙΟ ΔΙΑΚΟ - ΤΣΟΝΤΟΒΙΝΤΕΟ

 

video:ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η "ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ" ΠΟΥ ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΕΙ ΤΟΝ ΑΘΑΝΑΣΙΟ ΔΙΑΚΟ!!!

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: