Πέμπτη, 27 Σεπτεμβρίου 2012

video :Περίεργο "Αντικείμενο" στον ουρανό του Αιγίου πριν τον σεισμό της Τετάρτης στις Αλκυονίδες....?


Ιδιαίτερο ενδιαφέρων έχουν αναφορές κατοίκων του Αιγίου για την εμφάνιση μυστηριώδους, πύρινης σφαιρικής "μπάλας", που κινείται στον ουρανό ακολουθώντας ακανόνιστη πορεία, για πολλές ώρες κατά τη διάρκεια της νύχτας της 20ης Σεπτεμβρίου λίγες ώρες δηλαδή πριν τον σεισμό των 5.2 στις Αλκυονίδες το πρωί της Τετάρτης 21 Σεπτεμβρίου.
Σε αυτό το σημείο να υπενθυμίσουμε ότι και στον
παλαιότερο σεισμό του 1981 στις Αλκυονίδες είχαν αναφερθεί παρόμοια φαινόμενα.
Οι Αλκυονίδες νήσοι στον Κορινθιακό αποτελούνται από τέσσερις κορυφές υφαλονήσου που εδράζεται σε βάθος περίπου 190 μέτρων και που φέρεται ν΄ αναδύθηκε από αμνημονεύτων ετών ένεκα γεωλογικών διεργασιών. Εξ αυτού συμπαιρένεται ότι αυτές αποτελούν το επίκεντρο σεισμών που εκδηλώνονται στη περιοχή. Είναι σχετικά νησιά άνυδρα και υπάρχουν ελάχιστα κτίσματα σε αυτά, καθώς επίσης και ιχθυοκαλιέργιες. Στο έδαφός τους έχουν εντοπιστεί ερείπια αρχαίων εγκαταστάσεων.
Ο Βασίλης Δούκας, κάτοικος Αιγίου, μας περιγράφει: "Στις 22:00 βρισκόμουν στο κέντρο του Αιγίου, όταν την προσοχή μου προσέλκυσε μια λάμψη, που έμοιαζε με φωτιά στον ουρανό. Η πρώτη μου σκέψη ήταν ότι πρόκειται για κάποια φωτιά από τον ορεινό όγκο στα βόρεια της πόλης προς τη Ρούμελη, όμως βρισκόταν σε μεγάλο ύψος για να ισχύει αυτό. Βεβαιώθηκα όταν διαπίστωσα ότι μετακινείται σε διάφορα σημεία του ουρανού. Ήμουν με το μηχανάκι μου και όταν βρέθηκα επί της οδού Ρήγα Φεραίου το είδα από πολύ κοντά, να έχει αλλάξει ύψος και θα το περιέγραφα σαν κάτι σφαιρικό με φλόγες φωτιάς γύρω του".
Στο σημείο αυτό, ο Βασίλης παρακολούθησε το φαινόμενο μαζί με άλλους μάρτυρες: "Όπως στεκόμουν στην άκρη του δρόμου, ένα περιπολικό της αστυνομίας σταμάτησε δίπλα μου για έναν τυπικό έλεγχο. Τους το έδειξα και οι αστυνομικοί αναρωτήθηκαν με τη σειρά τους για το περίεργο αυτό ουράνιο αντικείμενο, χωρίς να μπορούν να δώσουν κάποια εξήγηση. Αυτό τότε ανέπτυξε ταχύτητα και πέταξε σχεδόν πάνω από το σημείο στο οποίο βρισκόμασταν". "Το σχήμα του, το χρώμα του, η κίνηση του, δεν είχαν καμία σχέση με αεροπλάνο".
Στη συνέχεια ο Βασίλης επέστρεψε στο σπίτι του, όπου συνέχισε να το παρατηρεί μαζί με τον πατέρα και τη μητέρα του –ο πρώτος μάλιστα χρησιμοποίησε και κιάλια, μη μπορώντας να δώσει κι αυτός κάποια εξήγηση. Το αγνώστου ταυτότητας αντικείμενο παρέμεινε για αρκετή ώρα πάνω από το ύψος της Εθνικής Οδού Πατρών-Κορίνθου, παίρνοντας αργά και σταδιακά ύψος στον ουρανό!
Αρκετοί ήταν οι κάτοικοι του Αιγίου που το παρατήρησαν και κάλεσαν την αστυνομία, η οποία τόνισε ότι στην επιτόπια έρευνα της δεν κατέγραψε κάτι το περίεργο…
Δείτε στην συνέχεια ένα βίντεο που απεικονίζει ένα αντίστοιχο φαινόμενο από την περιοχή, το οποίο ανέβασε κάτοικος του Αιγίου, στις 5 Ιουλίου 2012 "τα σχόλια και η μουσική υπόκρουση αποτελούν επιλογές του χρήστη που ανέβασε το βίντεο" 
peramatozoa.net

Δεν υπάρχουν σχόλια: