Πέμπτη, 27 Σεπτεμβρίου 2012

''Επιστροφή στη νεκρή πόλη της Καρδίτσας - ΤΑ ΦΟΛΙΑΣΑΝ ΟΛΑ! Καληνύχτα Πολιτισμέ''Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2012

Επιστροφή στη νεκρή πόλη..

Μόλις γύρισα από την Αθήνα. Δε χρειάζεται καν να περπατήσω στην πλατεία. Τη βλέπω. Είναι άδεια. Είναι πλέον νεκρή. Νεκρή, διότι κάποιοι επέλεξαν να θανατώσουν τη ζωντάνια αυτής της πόλης. Διότι για εμένα, είναι ζωντάνια να περπατάς παρέα με τους τετράποδους "φίλους μας".

"Καληνύχτα Πολιτισμέ"


Αηδία, θλίψη και μίσος. Τρεις λέξεις που εδώ και ορισμένες ώρες, μπορούν να περιγράψουν το τι νιώθω. Δάκρυα κυλούν από τα μάτια μου καθώς τα γράφω αυτά.. Ξαφνικά, μου κόπηκε το χαμόγελο. Συγχρόνως χαμογελούν "φαρδιά-πλατιά" οι δράστες. Και ναι, πρόκειται για δράστες. Διότι διέπραξαν έγκλημα. Οι φόβοι και οι ανησυχίες μου, δυστυχώς μετατράπηκαν σε εφιάλτη. Στον υπέρτατο εφιάλτη. Ντροπή σε όλους τους "συνεργούς" του εγκλήματος. Πλέον, θα μπορούν άφοβα να διασχίζουν την πλατεία είτε ως πεζοί είτε με το ποδήλατο, χωρίς να "κινδυνεύουν για την ίδια τους τη ζωή". Διότι πλέον άνοιξαν οι "δρόμοι" της "διέλευσης των ποδηλάτων από την κεντρική πλατεία". Εύχομαι μονάχα, να διέρχονται από εκεί και να έχουν αιώνιο το αίσθημα και το φόβο του εξοργισμένου Γιώργου (ναι, εμένα!), που θα τους καραδοκεί. Θα έλεγα να βυθιστούν σε αιώνιες τύψεις αλλά κάτι τέτοιο φαντάζει αδύνατον. Διότι τύψεις έχουν μόνο οι συνειδητοί. Όχι τα καθάρματα αυτά. Κλείνοντας, θα καμαρώσω για τον πολιτισμό μας, που οι πράξεις τόν αναδεικνύουν -για άλλη μια φορά- περίτρανα! Να τον χαιρόμαστε.

Υ.Γ.1: Αυτή τη στιγμή (σ.σ: χθες το βράδυ), ακούγονται από μακρυά γαβγίσματα σκύλων. Θαρρείς ότι διαβάζουν αυτά που γράφω και με προτρέπουν να τα φωνάξω. Καληνύχτα "πολιτισμέ".

Υ.Γ.2: Ίσως αισθάνομαι ότι για πρώτη φορά, έπρεπε οι σκύλοι και οι ΑΝΘΡΩΠΟΙ (και όχι οι "άλλοι"..) να ανταλλάξουμε τους ρόλους. Θα ήθελα να βγω ΕΓΩ να κάνω το φύλακά τους, μπας και τους σώσω τη ζωή...

Γιώργος Σέμπρος,
κάτι παραπάνω από φιλόζωος

Δείτε το χρονικό ενός προσχεδιασμένου εγκλήματος


Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2012.
Εφημερίδα "Νέος Αγών" - Καρδίτσας.
Σελίδα 2.
"Αντιαισθητική εικόνα!

Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2012.
Εφημερίδα "Νέος Αγών" - Καρδίτσας.
Πρωτοσέλιδο.
"Θα δοθεί λύση με τα αδέσποτα σκυλιά;"


Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2012.
Ώρα 07:00 περίπου.
Βρέθηκε η λύση στο πρόβλημα...Το μόνο σκυλάκι που σώθηκε


Το φονικό..
dogw0rld

Δεν υπάρχουν σχόλια: