Πέμπτη, 27 Σεπτεμβρίου 2012

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥ


Προσπαθούν να αποτρέψουν την αναγνώριση της KKTC


O Ερχάν Αρικλί περιέγραψε στους Kibris Time το παρασκήνιο πίσω από την σύλληψη του :
Ο καθηγητής Ερχάν Αρικλί ο οποίος συνελήφθη με κινήσεις της ελληνοκυπριακής διοίκησης για να αφεθεί αργότερα ελεύθερος με δικαστική απόφαση, περιέγραψε με μέιλ προς τον Διευθυντή των Kibris Time Λεβεντ Οζαντάμ, το περιστατικό της σύλληψης και είπε πως τελικά ήταν κόλαφος για τους Ελληνοκύπριους.
Ο Αρικλί στην δήλωση του αναφέρει τα εξής :

¨Κύριε Λεβέντ καλημέρα. Με κίνηση της ελληνοκυπριακής Ιντερπόλ συνελήφθην από την Ιντερπόλ της Κιργιζίας.
Η απόφαση που έβγαλε το δικαστήριο ήταν ένας μεγάλος κόλαφος για τους Ελληνοκυπρίους.To δικαστήριο ανακοίνωσε πως δεν μπορεί να δεχτεί αίτημα ή εντολή από μια χώρα ή από αξίωμα εκείνης της χώρας διότι η Κιργιζία δεν την αναγνωρίζει, και για αυτό απέρριψε εκ θεμελίων την υπόθεση. Τώρα γιατί οι Ελληνοκύπριοι περίμεναν 16 χρόνια και κινητοποιήθηκαν σήμερα ;
Αιτία : Οι εργασίες που κάνουμε για χρόνια σε αυτή την περιοχή για την αναγνώριση της KKTC πλέον έφτασαν στο στάδιο να αποδίδουν καρπούς.
Σε περίπτωση που υπάρξει επίσημο αίτημα της KKTC για αναγνώριση κάποιες χώρες της περιοχής με πρώτη την Κιργιζία θα την αναγνωρίσουν. Κάποιες υπερδυνάμεις ενημέρωσαν σχετικά με αυτό τους Ελληνοκύπριους. Οι Ελληνοκύπριοι για να σταματήσουν τις προσπάθειες μας προφασίστηκαν ένα θλιβερό περιστατικό που έγινε το 1996, και με ζήτησαν από την Ιντερπόλ Κιργιζίας.
Στην υπόθεση εμπλέκονται και κάποιες παραφυάδες των υπερδυνάμεων στην Κιργιζία. Αλλά το δικαστήριο της Κιργιζίας έδωσε ένα ακόμη μάθημα στους Ελληνοκύπριους. Σύντομα θα βρίσκομαι στην πατρίδα για τις ετοιμασίες του γάμου της κόρης μου και θα κάνω ευρύτερες ανακοινώσεις.
Με αυτή την αφορμή μεταφέρω την αγάπη μου σε σένα και τους ανθρώπους της ωραίας μας χώρας¨.
Τουρκοκυπριακή εφημερίδα Βολκάν 24/9/2012

Σχ : Εννοείται πως την φωτογραφία εμείς την βάλαμε, δεν είναι από το δημοσίευμα.
tourkikanea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: